Copiluti de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Ioana, si eu i-am luat lui Andrei masinuta teleghidata din aia turbata de care zici E in extaz de ieri, n-a lasat-o din mana.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
... mama, ce liniste, se vede ca e vreme frumoasa si sinteti la plimbare
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
monu spune:
Am revenit de la Elias. Bb are angina eritematoasa a si vomat de dimienata un pic. asa ca noi ne distram.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ioanailincam spune:
Salutare! Ce e pustietatea asta pe aici? Nici macar nu e prea cald afara ca sa fiti pe afara: ma rog, soare e, dar cam cu dinti.
Noi am venit de la Kidex tot fara scaun; cred ca l-am consvins pe tati de cel cel de la Jane, dar am zis ca asteptam si Baby Expo sa vedem daca apare ceva in plus si daca nu, il luam de acolo. In rest n-am mai luat nimic pentru Ana, ci numai cadouri ca mi-am dat seama ca in curand vom avea aniversari de copilasi si mamici care nasc, asa ca...
Gabitza - scaunul de la Graco are mai multe pozitii? Ca majoritatea pe care le-am vazut nu au si mi se pare cam naspa pentru copil sa stea mereu la 90 de grade, mai ales la drum lung. Si inca ceva: ma dispera lateralele la scaunele astea, copilul sta atat de adand intre ele si sunt convinsa nu vede nimic in parti, adica pe geam. Ceea ce in opinia mea il va face sa stea aplecat in fata sa vada in jur si va dati seama ca exact siguranta pe care scaunele o urmarea nu va fi deloc eficienta. De-aia mi-au placut scaunele de la Jane, se pot regla aripioarele laterale si are si 3 pozitii pe spate, in caz ca adoarme copilul.
Nici nu stiu ce sa fac: Ana a adormit pe drum si acum da cu porcul in pat la ea, iar eu am pus de ciorba. Mai bine m-as culca si eu ca maine socul trezirii va fi mare, precis.
Hai sa aveti o duminica placuta!
PS Stiti la cat ne-am trezit azi? 10, ora veche. He, he tot sa te culci la 1 asa.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Monu - tulai, ce-i aia si de la ce se face?
Adina/Androix - ce poze frumoase! Ce seriosi sunt Ema si Filip cand se tin de mana. Si ce mare a crescut Georgia, m-a omorat cu genele ei!
Gabitza - din pacate Ana nu se prea omoara cu masinuta ca mers pe parchet si fac urat rotile. In schimb cumnatul meu (23 ani) e innebunit dupa ea; si barbatul.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Ioana, scaunul se da si mai pe spate, dar de la stand de la Graco ne-au zis sa-l dam exact dupa forma scaunului.
Andrei este destul de inalt, vede si peste lateralele acelea.
Am vazut si scaunul de la Jane, si inca unul comparabil, marca nemteasca, Römer. Tot cu isofix. Dar erau peste 7 bulioane. Pina la urma am preferat Graco. L-am pozat pe Andrei in scaunul nou, ca l-a montat Costi azi, vezi www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-03-30/12:44:15" target="_blank">aici.
Mercedes spune:
danelutza- cristi impreuna cu trupa din care a facut parte( in total 5 perechi de copilasi) au luat locul doi pe judet, din pacate nu s-au calificat pe tara.
Oricum avand in vedere ca s-au pregatit aprox. doua saptamani dar cei drept zilnic eu zic ca e ok.
I-am facut un filmulet si nu stiu unde sa l pun sa l vedeti.Nu cred ca l pot transmite pe contul comun ca e destul de lung.
omustata- mana biei e ok, mersi de intrebare.
monu-va doresc sanatate!
Mickyyy -felicitari daca este precum doresti si tu.. ce a zis sotu, cum a reaxctionat? sper ca ok.
gabitzam spune:
Gabi, daca ai cont pe webshots poti sa faci upload si la filme.
Danelutza spune:
Daca va place poza: 2 picaturi http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1 dati un vot, please, e ginerele meu de la Iasi in poza
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)