Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, dimineata se mergea si pe culoarul unic, si se intersecta si la pod la baneasa, dar erau niste cozi de nu pot sa-ti zic. La noi pe Ion Ionescu de la Brad era coada cam pina la sediul PDSR-ului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, confirm si eu cele spuse de Gabitzam, sotzul lucreaza pe Ion Ionescu de la Brad. E crima si pedeapsa traficul!

Aurasa, merci, m-am dus la tzinta aseara Castelasul de la capatul lui 41 e prea mic, iar pe Compozitorilor (exact langa salonul de cosmetica unde merg eu ) au doua modele, o casa si un castel, unul cu 65, altul cu 75 de lei. Inca n-am luat nimic.

La Miniblu erau tot soiul de castelase, unele mai fragile, altele solide, cu preturi de la 65-70 spre 300-400 de lei, mi-a placut Castelul Dragonului, dar e mic. In schimb, am gasit casuta lui Fifi, cu 199 de lei, dar pare cam micuta (si fragila). Ma mai duc azi la Diverta si in Plaza Romania, si maine la Dragonul Rosu Mi s-a pus pata

Cornelia, Stefan merge deja la gradi ? ... ca nu mai stiu...

Tdi, eu daca as fi in locul tau nu m-as mai duce in Romanica de Pasti nici sa ma bati ! Mai bine va duceti la Danelutza , sau prin muntii aia frumosi italieni, in Alto Adige ... Vorba Gabitzei, tu nu ii poti gasi mamei ale o boala, sa zicem, paranoia bubonica ? Sora ta de partea cui e ?

Sanatate multa bolnaviorilor. Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

super tare! S-o vad eu pe maica-mea cum se intoarce ea tocmai din berceni pe jos cu o cumnata claustrofobica ce nu merge cu metroul si cu doi copii de 7 si 4 ani dupa ea ca la intoarcere nu le mai pot lua ca merg sa-mi recuperez kinderii si nu mai am loc in masina.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci tocmai am sunat-o si nu se lasa! Abia astept sa-i iasa pe nas intoarcerea!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Ma duc si eu la Kidex dupa-amiaza - se putea - si ma bate gandul sa-i iau Anei scaun de masina, de fapt fotoliu pentru greutate mai mare de 15 kg. Trebuie sa ii iau unul bun ca merge pana intra la scoala in el. Care dintre voi ati luat deja? Ceva recomandari?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

salutare mamici
mai bagam si noi un ochi, sa va salutam.
Eu ma apropii de nastere, mai am cca 3 sapt.Sara este bine, vorbeste mult, ma uimeste cat de bine poate vorbi si mult....asa dintr-odata.
Avem insa o problema pe care trebuie sa o rezolvam cat mai repede:suptul degetului.Stiu ca Loreen si Saryta ziceau de o substanta/medicam care ajuta in acest sens (mavala stop parca) dar nu o gasesc pe nicaieri.Poate ma ajuta cineva cu ceva indicii unde se poate gasi asta.
Si suntem in cautare de rotile cu 4 roti...trebuie sa i le aduc cand ies din maternitate.Si le doreste mult...Nu gasesc decat la chicco...scumpe.Aveau intr-un timp si la quelle dar vad ca nu mai au...sau eu nu le-am mai gasit...Stie cineva de unde as putea lua asa ceva?
numai bine si sper sa ne auzim curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Tineti-ne pumnii azi dupa amiaza cristi are un concurs de dans la nivel de scoli, chiar nu stiu mai multe atata stiu ca a fost selectat acum vreo doua saptamani din clasa lui el si inca doua fetite si inca trei copilasi din alte clase paralele . Dansul este popular sa vedem ce o iesi( sincer chiar nu credeam ca are inclinatii spre acest dans).Am toata tinuta lui in masina abia astept sa decolez.
Si in alta ordine de idei ieri l-am inscris la un curs de dans de societate, am avut noroc ca este baiat ca nu mi l ar fi luat altfel pe considerentul ca sunt f multe fete inscrise si locurile sut ocupate deja.
Puteam alege intre dans de societate si salsa( ma gandeam la agata a neliei ce frumos danseaza)dar totusi am inclinat de fapt cristi a zis ca vrea mai bine la dansul de societate.

ioanailincam- pana la urma eu am luat un scaun 15+ de la miniblu dar nu ti l recomand, biei nu i place defel... se crizeaza nu i place sa stea in el. L am luat redus cu 30% dar tot nu a fost f ieftin , asta e.In celalalt 9-18 kg n avea treaba statea, dormea si nu se criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, bafta multa!

Sufletzica, nastere usoara. Lacul de unghii se numeste Mavala stop si o gasesti la sensiblu. intri la ei pe site da o cautare Mavala stop si vezi care e cea mai apopiata de tine care o are in stoc.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

IoanaIlinca, prietenii nostri au luat pentru baiatul lor (3 ani) un scaun de masina www.jane.es/seguretat/index.php?fuseaction=indyplusteam" target="_blank">Jane Indy Team Plus (Jane e cu accent pe e), cu sistem ISOFIX.
Ei sunt foarte multumiti, copilul la fel. Eu inca n-am apucat sa ma uit bine la scaunul respectiv, dar probabil ca o sa ii iau Carinei ceva similar, tot cu ISOFIX. Fata de un modelul de scaun (fara ISOFIX) www.jane.es/seguretat/index.php?fuseaction=indyteam&id=1#box1" target="_blank">Jane Indy Team, primul are avantajul ca pot fi reglate cotierele si spatarul. In rest, au aceleasi reglaje, si pentru ambele variante ai mai multe optiuni de colorit.

Si pe mine ma intereseaza sa stiu ce scaune de masina le-ati cumparat copiilor

@edit: scaunul a fost cam 690 de lei (pana in 700)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

, ma mai primiti?!

de fapt o cautam pe nelia, sa-mi impartaseasca din experienta ei !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput