Copiluti de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
pisik 4ever spune:
frumoase pozici, androix! mi se pare asa ciudat sa vad canadiene pe langa cazino, ca eu ajungeam pe litoral numai vara
ChrisDun, nu stiam de ghimbir - am sa incerc! multumesc de sfat!
Danelutza, inca nu stiu ce in in cadou! am aflat ca e unu si nu gemeni cum visa tac-su dar nu am vazut decat niste manute mititele care se zbenguiau.
nelia, ar fi tare frumos sa avem un baietel dar ce o fi o fi. hum... tare mi-ar place un baitel cuminte asa ca Lisandru si mama mi-a spus la fel cu greturile - mama are fata - baiat, asa ca stie ce si cum. dragi mamici, eu asa plec garnisita chiar daca mergem in parc sa ne dam in leganute - intotdeauna iau cu mine pampersi, haine de scimb, suc, ceva biscuiti - am un ruccsac pregatit special ptr iesiri
haide mai andutzy, cum sa nu fie grozav ca mai scapi de rutina si mai vezi lume, papi ceva bun, stai la un pahar de vorba...
Cloreta, daca e sa ma intorc la bucatarie, cred ca greturile mele o sa tine pana la sfarsitul sarcinii hahaha...
... si
albastricile lui mami 08.05.05
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Aurasa spune:
Pisik - eu am doi baieti. La Catalin stateam in lungi sedinte cu buda, iar sotul manca numai cand nu eram in preajma. Pana la 21 de saptamani numai iaurt (nu spun de care ca-i reclama) si grapefruit. La Alexandru... nesimtire totala. Am avut de 4 ori greturi cu varsaturi si atat. Au fost 2 sarcini total diferite.
Iar s-au culcat devreme, acum sunt treji de la 5.30, fac intrecere cu masinutele.
Sa va arat si piticul in actiune. Faceti abstractie de dezastrul din balcon, ca asta-i ultima reduta ce trebuie cucerita in marea curatenie(pe iarna depozitez fructele de la tara, conserve si altele,iar timp de intrat nu am gasit inca. Ii pasez piticii lui tati duminica sa vada si el cum e singur cu doi afara si fiecare vrea sa se joace in felul lui)
Alexandru in actiune
Martie 2008
mynicegirl spune:
Hellou, am fost harnicutza ca o si nu am apucat sa intru...
Daniela, oauu ce oua rosii si ce aranjament misto cu cosulete si flori, am sa ma inspir. de asemena, tu nu stii cum sa stai
trebuie sa vi la mine in vizita sau sa ne vedem prin iasi(dar acolo nu prea am timp de stat sunt mereu ocupata
)si te invat eu foarte repede, statul degeaba imi place mie mult(sa o citez pe caterin) din pacate mai trebuie sa mai fac si altele.
Tdy ce de-a mancare buna, am sa fac si eu soricei, ca ouale alea de gelatina se topesc in 5 minute de stat pe masa pe aici. Off topic tot in poze am vazut cat par are Alyssa, oauu, poate sa faca reclama pentru cosmetice pt par pt copii lejer, de ce nu o duci?
Gabitza, sunt in Singapore; foarte frumoase florile tale si ce lumina e in balcon, parca era o zi de vara!
Androix, am murit de ras la povestea calatoriei pana la Constanta, culminata cu pishulicul(ai povestit cum udase tot, parca nu facuse pipi 2 zile si avea 3 litri de rezerva, cam asa damage a facut).Oricum si eu ma car la drum lung cu 100 de chestii, si iau si mancare sa fiu sigura si tot in fundul gol ajung cu ea acasa si mancarea intreaga, in conditiile in care in mod normal nu are deloc accidente nici noaptea nici ziua, dar cred ca e legea lui murphy
Si eu primesc alocatia in cont din 2005, la bank post parca, s-au strans acolo niste banuti, dar nu asa multi ca sa imi fac vacanta.
Onixone pe cand nunta? Ai gasit nora? Ca eu ma pun pe lista, si caterina canta tot ca alex, mai stie acolo si engleza si un pic de chineza, asa ca pot sa cante impreuna:)))...numai ca eu pusesem ochiu' si pe andrei a lui gabitza asa ca acum sunt indecisa
Pisicutza nu e sigura asta cu greturile si cu sexul copilului, prietena mea de aici are o fetita si un baietel, la ambele sarcini i-a fost f greata in primele 4 luni, de la orice, inclusiv de la pasta de dinti.
Andutzy ce frumos deseneaza Dragos! Cum a fost la petrecere?
Monu, sanatate multa la fete, caterina tot asa facea amigdalita fff des si lua antibiotic de 2 ori pe luna in conditiile in care aici doctorii cu greu dau antibiotic, si doctorita mi-a zis sa ii fac nu stiu ce vaccin(vorba fie ca era mai mult ca un vaccin pt influenza) ca cica ajuta. Si nu am vrut sa ii fac ca era foarte scump. Am gasit la GNC(nu stiu daca e asa ceva in bucuresti) un magazin de asta cu suplimente naturale, colostru de vaca concentrat, care ajunta la intarirea imunitatii si de cand ia nu s-a mai imbolnavit de loc, nici macar sa aiba muci, desi la gradi acum toti copii sunt mucosi, si a avut si ore de inot dupa ce plouase si apa era cam rece(atunci eu am crezut ca va raci). Si ii mai dau ocazional(acum e in pauza) cod liver oil cu vitamia A si calciu(mai mult pentru calciu ii dau) dar si asta ajuta la imunitate. Dar cu colostrul ala sunt sigura ca e bun si ajuta, incearca sa gasesti:http://www.childlife.net/ cutia aia din mijloc pe care scrie colostrum ii dau eu, si i-am dat si vitaminele de la ei sunt bune sunt pentru copilasi care nu manca, a avut caterina o perioada, acum manca tot ce prinde, cod liver oil de la ei e asa si asa, in schimb si echinaceea ajuta la imunitate si e buna cea de la ei, dar e pentru copilasi mai mari, de la 4 ani parca, inca nu pot sa ii dau.
Fran sanatate multa lui Iepurete!
Nelia dragutza, eu cred ca ar cam trebui s ase termine greva asta ca s aiesi si tu din casa si sa ai 2 ore pentrutine(vorba vine) ca de asta esti asa depresata- de prea multa oboseala si prea mult pe baricade cu ochii in 4. Dar macar vine primavara! multi de la mine si ce as vrea sa pot face ceva sa te vad iar guraliva si macar putin odihnita.
Nu stiu pe cine am uitat(sigur am uitat) dar sa nu va suparati, eu citesc tot si am sa revin si restantele
Sa va povestesc ce am facut ieri: am fost la spa!!!
super misto, mai vreau! Aveam cadou de la frumuselul meu un voucher de o suma (marisoara, si nu cred ca imi mai da a doua oara, poate daca ma port extrem de frumos
si cu ocazia zilei mele (si ca expira data pana la care putem folosi banii aia) am fost la un tratament facial... IN viata mea(si am fost la destule masaje, tratamente si etc) nu am experimentat asa ceva, inafara de ce iti facea la fata si era super placut, mi-a facut si masaj la cap, la umeri, pana la jumatatea spatelui,la picoare, plus ca toate mastile si cremele si tot au fost puse pana pe decolteu).Si am iesit de acolo si azi inca fata e luminoasa si radiaza si o simt asa catifelata; am avut si extractie, nu am un semn si un punct rosu, avea o ustensila, arata ca o mina metalica de pix cu un arcusor in jurul ei, si parca ma intepa cu un acusor fin(acum nu stiu exact cum era ca eram cu ochii inchisi si mai trageam cu ochiul).Plus toata atmosfera relaxanta, a fost super. Oricum a fost o experienta de neuitat si repetabila
, chiar daca inaite sa ma duc tot il bateam la cap de ce mi-a luat la spaul ala(unul faimos, la care se duc celebritati locale) si ca eu nu am chef sa ma duc acolo,ca puteam face 3 facial de bani iaia in alta parte, etc...pe urma
ca am facut galagie
Oricum a meritat toti banii.
Scriu la mesajul asta de 2 ore, trebuie sa ma opresc sa ma duc sa o iau pe Caterina de la gradinita. la toate si o zi minunata.
PS: Alex are diseara scoala pana tarziu, asa ca o s apot sa apar si eu dupa ce adoarme Caterina, sa vorbesc si eu cand sunteti toate
monu spune:
Ola, la Alexia cica e viral, daca nu chiar acelasi virus nenorocit de data trecuta. daca ajung iar cu antonia la elias ma strange de gat dr de acolo.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Aurasa spune:
Revin cu poezia "Semaforul", dedicatie speciala pentru Mos Craciun pe care il iubeste
Semaforul
Martie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Cristina, ce bine suna spa-ul ala! Bravo de asa cadou, inseamna ca ai fost cumintica si l-ai meritat
Frate ce circulatie de belea e in Bucuresti!!!
Am facut pina la servici cu autobuzul cat as fi facut si pe jos. Dupamiaza plec direct pe jos, macar stiu ca fac miscare.
Zburatacesc mig-uri si elicoptere pe deasupra.
Asediu in toata regula, si inca n-au venit oamenii de la nato.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Of, drace! Pe la 13 am treaba exact in zona aia. Sa plec de-acum? Ca si pe matusi-mea a apucat-o plimbatul exact acum, iar eu daca nu v-ati prins am fata celui mai mare prost din toata familia mea de 7 generatii incoace! Da ati ghicit, sunt taximetristul, leo shofeor, adik! Imi vine sa-mi dau palme singura!
Andreea mama de Filip si Georgia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
deci daca vrei sa ajungi la Otopeni sigur ia-ti o marja de 2 ore.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Aoleo gabitza, ce zici tu acolo?! daca tre sa ma plimb cu copiii pe la spital sapt viitoare sigur il strang de gat pe mister sot.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Nu la otopeni tre sa ajung ci pe ion ionescu de la brad, chiar cum trec intersectia dinspre cocosatu spre unde lucrezi tu. Am inteles ca circulatia deja e oprita pe vestitul culoar si numai pe-acolo pot sa-l intersectez.
Andreea mama de Filip si Georgia