Copiluti de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Reiau lista pozelor din concurs , pentru cine nu a votat:

pagina 2 - Saryta, florentina, tora
pagina 7 – gabitzam: "A venit primavara"
pagina 8 - cloreta
pagina 9 – gabitzam : "Bucurie”
pagina 20 - androix si elisor
pag 23 - mercedes
pagina 24 - elisor
pagina 25 si 37 - danelutza
pagina 27 - Lili si cloreta
pagina 38 - mercedes

Mey fetelor, nu erau si Eva si Aidan in concurs ?? ...

Merci, Clara, pentru recenzie. Nici nu imi faceam iluzii ca as gasi ceva la Kidex... dar am bantuit cam toata dimineata pe net, in cautare de "chateau fort" si n-am gasit mare lucru , nici macar poze interesante... Mi-e ciuda ca vazusem anul trecut (poate chiar de Craciun ?), in Carrefour, un castel roz, cu trei turnuri, inalt cam de 40 cm si lung de vreo 50. Nu l-am luat atunci pentru ca nu mi-am imaginat ca se epuizeaza... Vestea imbucuratoare este ca ar fi vazut finul meu in Niro, acum vreo doua saptamani, cu 60 de lei...si deja am stabilit sa mergem sambata acolo

Chilotei cu 5 lei/bucata ??? Moama, ce preturi !! Eu am luat din Dragonul Rosu anul trecut cu 3 lei (super misto, bumbac plin, tailandezi), si mi s-au parut destul de scumpi... si acum ma mai benoclez pe site-uri de tzoale si mi se pare aiurea sa dau peste 1 euro pe un chilotzel de fetita... dar se pare ca astea sunt preturile. Uff.

Lucas, pana la urma ai comandat microfonul de pe LaRedoute ?

Aurasa, merci mult de tot, maine am drum pe-acolo si o sa intreb. Felicitari pentru mergaret, dar si pentru poezia absolut ingenua

Monule, sanatate fetelor !

Nelia, asa scurt ?! Iar am vazut o poza din albumul tau (alta), la "Sa ne cunoastem"

Tdi, pana la urma unde ati iesit sa aerisiti fata, luni ? Scuze daca ai scris, n-am retinut...

Azi sunt de (z)garda la serviciu, si n-am niciun kef de munca .

Va doresc o seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Wow, Adina, ce frumos se joaca Ema !!! Si ce de castele are... Casuta lui Fifi e tare draguta, dar mi se pare cam fragila pentru tavaluga mea mica... mi-ar fi placut ceva in genul castelului vostru cu acoperis rosu (e cel de la Little People ?)... Oricum, la Fisher-Price am vazut cele mai dragute castele, dar mi se pare ca sunt cam inaccesibile pentru Romania .

Apropo de lista pozelor din concurs, cred ca am preluat-o de la Danelutza, nu e meritul meu ca e asa precisa.

Danelutza, striga si tu mai tare (sau mai colorat , ca nu te-a auzit nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Strig, strig, dar oricum nu ma aude nimeni

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

prezent!
daca tot e joi, sa nu pierd ocazia sa ma "laud" putin cu neamurile mele:
dupa indelungi "studii" de pe la televizor si ziare ieftine pe net, ilustra de maica-mea a ajuns la concluzia ca Alyssa e autista!. aseara a fost aici sora mea si vorbeau pe mess iar mama incerca s-o convinga pe sora-mea de chestia asta, cu o fatza vadit satisfacuta de revelatia ce-a calcat-o peste noapte...ce sa mai zic...in opinia ei eu sunt o incapabila si nu ma ocup de copil si din cauza mea fata e inapoiata si nu spune poezii la aproape 3 ani - o crima!
scuzati, ma duc sa vomit putin ca iar m-am enervat!...si cand ma gandesc ca de Paste ne-am hotarat sa venim in Romania, de ce naiba nu ma invatz minte?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, cauta si tu o boala din asta exotica si ai si tu o revelatie din asta vis-a-vis de ea!! Doamne, ce imaginatie bolnavicioasa, auzi, autism!!
Nu stai tu mai bine la casuta ta decat sa umbli creanga spre Romanica de Paste? Poate aveti treaba sa va cautati, daca tot crede ea ca aveti probleme.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Teddy mie daca-mi spunea mama, ceva de genul asta, o stergeam de pe lista de invitati acasa la mine si nici eu nu o mai vizitam, nici de paste, nici de craciun. Si tu... nu i-ai spus nimic ?
De pastele ortodox, mai bine o iei pe Alyssa si vii la mine, decit sa te duci in tara
Hai pupici sa-ti treaca supararea.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Helou, e joi seara, mi-am pus umerii la bataie, cine vrea sa plinga, daca nu pling de una singura si ma duc sa ma culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

asa e trecut de ora 22 deci buluc la plangeri.

Alexia are muci galbeni sai verzi depinde cum pica soarele deci nu e bine. caut imunolog sa aflu ce si cum. maine dimineata o duc la pedi care o sa ne dea aerosoli. daca ia si antonia saptamana viitoare nu stiu ce ma fac. orasul va fi blocat (deja este), tati la munca si peste program en gros, ma apuca damblaua.

mame..... de mult nu am pomenit perlele maica-mii. in caz de urgenta (gen internare in spital - cum am fost cu bb la elias) nu are ce face si sta cu fetele. cand se vede scapata nu o mai vede nimeni. asa a facut si acum. dupa ce s-a vazut scapata o saptamana a aut treaba de nu au dat pe la fete. ieri a venit saintrebe printre altele la ce ora vine alexia de la gradinita. ei nu au habar. ok, ii spun aproximativ. si cand sa vina ora nu ma mai suna soferul si copilul nu apare. in schimb apare maica-mea cu fii-mea de mana la usa. sa mor!!!! soferul nu o cunoaste pe maica-mea. nu am dat in scris ca are voie sa o ia altcineva in afara de mami si tati. dar maica-mea s-a gasit in zona taman atunci si l-a zapacit pe mosulet ca ea e mamaie si ca de ce sa ma sune ca ia ea copilul. nah! am sunat directoarea si am lamurit situatia. poate suna ciudat pentru voi. dar la noi e aiurea ca se baga incet incet si vrae sa preia controlul. i-am zis si maica-mii ceva si azi cand era frumos afara nu s-a mai aratat interesata sa scoata bb afara.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vine, vine, primavaaaraaa! Astazi a mirosit asa, un pic a primavara. Am venit pe jos, bate vintul, e frigut, dar era soare si zapada se duce incet-incet.

In seara asta avem sedinta foto cu costumele de la patinaj, miine seara repetitia la spectacol, simbata la 7 seara prima reprezentatie, duminica la 2 a doua, cind are Agata si invitati, ca sa o vada (si sa-i aduca flori, auzi la ea, artista! - chiar sa nu uit sa-i ia si tati simbata flori, ca nu-l uita dupa aceea!) In seara asta ii voi face si eu citeva poze, ca sa vedeti costumele si miine seara voi filma, ca ne da voie, simbata si duminica nu pot, trebuie sa cumpar DVD-ul. Si dupa revista pe gheata, urmeaza pregatire intensa pentru concursul cluburilor din Montreal, cu primul ei solo si apoi spectacolul de la salsa.

Ce de jucarii au copiii vostri!!! Ma uitam la jucariile Emei, sigur i-ar placea si Tudorei sa se joace cu ele. Cel putin Agata nu mai are aproape nimic interesant. In ultimul timp am luat numai carti, jocuri, chestii educative... dar vazind jucariile Emei si citind discutiile voastre despre jucarii mi-am dat seama ca e musai sa ma duc sa le mai iau citeva jucarii. Asa ca, ToysRus scrie pe o parte din urmatoarele burse. Abia astept... eu!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu nu ajung maine la kidex, evident de trafic, de tati, de fete. Asa ca am comandat ce vroiam de la crocco si ata ete. si nici la baby expo nu ma duc.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput