Condica salajencelor [42]
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by piticutz
eu sint, da vorbesc la telefon
cu cine, cu cine
![](icon_smile_wink.gif)
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
olim ,pai clar ti-e coleg.ca doar ati trudit la bine si la greu 11 ani.multi inainte
olim spune:
de fata o chema Marosan,a cuma am inteles de la unchiul ei, prof Muresan ca e casatorita in Germania si are 2 copii, mai multe nu stiu.Si are o vara ce a fost casatorita in zalau sia cuma e casatorita cu un fost coleg de al meu de faculta, o cheama Geanina.Poate iti suna
mami si Alex
olim spune:
pai noi o sa fim la ulmeni in wek ala din 15 iunie, ca apoi incep si io sesiunea o saptamana jumate si apoi prin 6 iulie.Deja ma bucur ca un copil ca poate o sa ne cunoastem fizic
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Cafea avem (ca numai eu consum asa ceva acasa), cola nu bea nimeni pe-aci, tigari nici atit.Eu de regula sucuri gazoase nu consum, ca ma balonez instant si arat de parca as fi ascuns vreun pepene furat in pantaloni.
Colegu saracu ar veni el, dar e inainte de reinnoire de contract la firma lui si nu poate sa isi lase oamenii de capul lor atita vreme.
A fi greu din punctul asta de vedere, mai ales ca nu am stat despartiti mai mult de 2-3 zile de vreo...6 ani ? sau 7? nici nu mai stiu.
Bimilit spune:
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
pe cind se trezeste Oti dimineata iara are de citit citeva pagini in urma pe-aci.Probabil ca is bine, si ea si Vlad al ei, de nu mai intra acuma aici.Or fi adormit toti.
vorbeam cu o "duamna" la telefon, care se minuna de ce i-am cerut mai mult de-acu incolo pentru o zi de munca la ea...Da eu ce sa fac, daca peste tot in rest primesc asa, numai ei ii cer mai putin, deja de o jumatate de an incoace...?!
Ar vrea sa fie si cu porcii in cotet, si cu sacii in caruta - sau cum se spune.Adica, sa ii si lucrez, si nici sa nu ma plateasca.
olim spune:
cum nu se bea cola in americatrimite-o aici la mine ca o consum eu toata cata trimiti
bai fetelor, de ce e viata asta asa aiurea, amu ma iau nostalgiile, si ma duc sa trag un plans
mami si Alex