Condica salajencelor [42]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io-s pe aici o vreme, abia am terminat si io cu spalatoria, am avut azi de la 16 pana acum. Am facut intre timp putina suedeza, surprinzator am facut destul de bine, eu nu credeam. Am facut un test audio, e o parte de test final. Adica ascult mai multe secvente...robot telefonic, stiri, ce povestesc mai multe persoane si trebuie sa aleg raspunsuri corecte, test grila. Stiti cum sunt astea, foarte asemanatoare si inselatoare, da' se pare ca am inteles ok, desi nu credeam. E tare bine ca ma poate verifica Ovi, asa ca pot face acasa.
Asaaaa apoi am facut papa de cina-orez cu lapte azi-am hranit trupa si acum mai stau vreo 15 minute pana culc copilu'.

Daca sunteti prin zona, va astept!

Otilia, eu am avut mari probleme in copilarie cu gatul, pana la 12 ani faceam lunar amigdalita, luam antibiotice in prostie si zaceam cu febra 40 in pat 3 zile...am avut o copilarie urata din punctul asta de vedere...stiu si eu ce inseamna sa nu mananci inghetata...cred ca in 10 ani daca am mancat vreo 10 inghetate . Daca ma nasteam aici, ei ce de inghetata mancam eu, macar cand eram cu amigdalele umflate....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va astept la un capitol nou!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Mergi la inceput