Condica salajencelor [42]
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
olim, io nu stiu cum ii al tau tablou, dar al meu e facut de un antitalent , e jalnic mai si baiu-i ca ma deranjeaza rau
.desi il ignor tot ma sapa pe laspate
.da nu-i bai io sa fiu sanatoasa sa pot rezita
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
olim spune:
apoi daca doarme sigur e mai linistita, saraca mia sa mila de ea, ca e numa la inceput, da o sa treaca repede
ce zoci cu busu?
mie nu imi plac jocurile pe net.Acuma caut cu diversificarea pt alex si ceva de feng shui ma documentez sa vad cum schimb mobila prin casa
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
La noi tabloul ii cam asa: o sora cu un dulce de baiat + un cumnat de treaba si muncitor + parintii mei + soacra figura si care ma iubeste + un drag de catel. Locul meu in fotografie, si al colegului, e decupat.
No, unde saracie umblam amindoi ??!!
Bimilit spune:
cami , mama mi-a trimis si prafuri de calatite pufoase, prafuri de briose, tavi de silicon speciale[io nu stiam la ce se folososec noroc cu oti ca ma lumina, da dejaba, ca nu stie fata lucra cu ele],pensule de bucatarie, plarouri ptr oo umplute[ca io miSs antitalent la ornat] si multe multe .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Noa calmai si de data asta tusea Silviei, a facut iar o criza de vomita aproape, am luat-o in brate si s-a linistit la verticala. Acu' doarme aci langa mine...
Io nu simt decat dorul dupa tata, daca l-as putea vedea din cand in cand si auzi zilnic(cum e cu mama) n-ar fi asa rau. Dupa el plang, dupa mama inca nu, o aud si o vad zilnic si imi trece dorul. Mai ales ca stiu ca e bine. Dar nu pot sa nu ma gandesc ce voi face cand va mai trece timpul si va imbatrani...asta mi-e greu. Plus ca mai e matusa mea care nu o are decat pe mama si pe noi...
Noa dar o sa ma gandesc atunci cand va fi cazul, acu' degeaba ma stresez, tot nu rezolv nimic. Noi inca avem muuuulte de-ale noastre de rezolvat, mai ales eu, asa ca am la ce ma gandi.
E greu fara ei aproape, insa pana sunt sanatosi si in putere sa ne vedem de ale noastre e bine, mai incolo om mai vedea...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
cami, fain tablou.bag sama ca io am dat comandala un novice
.
da auzi ,lipseste ceva din tablou ca sa fie perfect.
Bimilit spune:
olim,da io am inteles ca andrei, baietelul a varsat.si e epidemie de varicela in gradinite si scoli.
Bimilit spune:
of, scumpica de silvia.are si febra? sau doar tuseste?
nici eu nu vreau sa ma gandesc la ce o sa fie peste n ani .oi vedea atunci.
olim spune:
pai tabloul meu e unul de ala stil bacovia PLUMB, dar nui bai eu sa fiu sanatoasa si sa pot face face ca toate or fii bine odata, nu stim cand.Daca ar putea ar tzapa vreo 10 tone de pamant pe mine sa fie sigura ca nu scot capu, da eu is strut de maramu
no stiti ceva, hai sa nu stricam seara sa mai povestim de soacre ca io dja
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
olim,da io am inteles ca andrei, baietelul a varsat.si e epidemie de varicela in gradinite si scoli.
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Pai io de asta o intrebai de bolile copilariei, daca le-a avut...ca e periculos cu astea in sarcina, mai ales in primele luni cu varicela. Nu stiam ca e epidemie, dar mereu primavara e varicela in floare...haha, o facui si eu acu' 2 ani, dupa Diana. Silvia nu a luat desi am stat bot in bot cu ea. Io am dus-o pe picioare, doamne ca nici nu pot sa ma gandesc ca as repeta...am fost la Viena in primele 2 zile, seara cand sa ma culc mi-am dat seama ce am, atunci mi-au aparut 3 bube, dupa ce am suferit ca un caine 3 zile inainte, credeam ca am cancer la oase
![](bang.gif)
vorbe de copil...
Hobby