Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Ariel, depinde de tipul insulinei...eu de pilda fac de 2 feluri, unul o data pe zi la ora fixa, celalalt dupa mese, deci la ora absolut variabila; presupun totusi ca mama ta are un tip ce se face la ora cat de cat fixa; daca imi poti spune cum se numeste insulina, te lamuresc. Ei, dar acuma 15 minute chiar ca nu conteaza!
Stai linistita, barza planeaza deasupra lui ROX! (si oricum e ff obosita, va dati seama, daca a carat acolo, la Galati, un copil atat de mare??!!!)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Bubule, cum faci tu shaorma??
Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 24 zile!!!
ursuleata spune:
Eu acum fac pulpe de pui cu cartofi la cuptor si cu salata verde
Alina 35+ Vlad Alexandru
AMR 24 zile!!!
ccris_ccris spune:
randunici, ce mai faceti?
Scuzati absenta dar azi am smotruit, am facut bec dormitorul de jos si sufrageria, cu ajutorul lu' mama, bineinteles, ca eu sunt ca o balenutza in deriva.
Am ramas in urma cu cititul la capitolul trecut, dar recuperez eu!
Azi nu m-am simtit grozav, nici azi-noapte n-am dormit bine, am dormit cu grija, ca, de cand sunt racita si am nasul infundat, sforai si nu se odihneste nici randunelu' si nici in alta camera nu ma lasa sa ma duc. Am avut si o stare de greata si greutate in burtica, dar acum mi-am mai revenit. Mi-e din ce in ce mai greu cu burtica, ma doare cand ma intorc de pe o parte pe alta, m-a duc la pipi des, si la voi tot asa e? Pe de alta parte nu vreau sa nasc inainte de 37 de saptamani, mi-e teama.
Maine ma duc la analizele de sange, pentru streptococ imi recolteaza Mendez pe 28, cand ma duc la el.
Cam atat despre mine.
Sa fac o mica scrisorica din ce am citit la capitolul trecut:
Vazut poze frumoase de Sovi cea sexoasa!
Bravo, Elara, sa poarte micutza cercelusii sanatoasa si hai lapticulee! Olgutzica, multumim pentru vesti.
Ali, felicitari pentru termenul oficial, nu cred ca bebe 2 o sa fie rau daca bebe 1 a fost cuminte. Gandeste pozitiv!
Ursuletz, foarte frumos filmuletzul, sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Clau, ce sumpica e Rebecutza , ce a crescut! ii place pe burtica? I-ati luat leganutz sau l-ati facut voi din scoica auto?
RALUK, FELICITARI! RECUPERARE RAPIDA!
Randunici-mamici, voi faceti baie la bebe cu apa de la robinet sau o fierbeti si-o raciti?
Cristina35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
naty, merci mult de raspuns...acum nu stiu ce sa-ti raspund, dar maine dimineata o voi intreba pe mama cum se cheama ce face ea. stiu doar ca are 2 tipuri, unul al carui efect tine 6 ore (dimineata si la pranz) si al 2 lea care tine 12 ore (seara - mixtard parca se numeste...)...si m-a sunat acum 1 ora sa-mi zica ca nu stie ce sa faca, ca a facut o prostie...ca a inversat tipurile intre ele si ca in loc de mixtard (???) a facut al 2 lea tip...cel cu efect de 6 ore....a sunat la spital sa intrebe ce poate sa faca, dar la ora 9 nu i-a mai raspuns nimeni...i-am zis sa se calmeze si spunea ca ar mai face o doza de d-ala cu efect scurt peste alte 6 ore ...uffff, e si tare capoasa!!! oricum face ce vrea ea! sper sa fie ok, ca se panicase si incepuse sa bazaie la telefon....
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.20 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
naty, hai ca am scotocit pe net si cred (sper) ca am gasit a 2 a denumire -ACTRAPID.(din cate am retinut eu are 16 unitati dimi si la pranz si 18 unitati de M. seara)...oricum voi verifica daca mi-am adus aminte corect maine dimineata cand voi vb cu ea...
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.20 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mstela spune:
Wauuu..ce bebelus!!!!
Ati inceput sa ma speriati cu summit-ul asta,fiindca eu cam atunci sunt chemata pt cezariana.
Raportez acum niste intepaturi in fofo...
Bine ca am terminat de facut bagajelul,in sfarsit....
Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
Aha...atunci, pt Actrapid nu e musai ora fixa, conteaza sa fie in jurul mesei; pe de alta parte mesele e bine sa fie cat de cat la ora fixa, asa ca...Dar sa nu se mai panicheze asa...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Inainte sa ma duc la nani:
HAI ROX!!!
HAI CAMI!!!
Azi-noapte am dormit excelent! Sper sa se repete minunea si in noaptea asta.
Cat despre acel copilas imens - unde l-o fi carat saraca mamica...
Gata acum plec inainte sa inceapa Ursuleata sa vorbeasca cu Bubu despre mancare... ca iar ma apuca pofta. Si abia am terminat de mancat. Mai lasam si pe maine dimineata
Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR maxim 3 sapt.
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Kya
Alina 35+ Vlad Alexandru
AMR 24 zile!!!