Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 19
Ali_bia spune:

HAI NIKO!!!!

SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI BEBELINA SANATOASA!!
Multumim sora de niko sa ne tii la curent. 

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
37+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.19 zile pana la 
ursuleata spune:
Hai Niko!!!

Alina
35+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 23 zile!!!
clauclau spune:
Dar chiar, mami Zoze, Simonette, Giani, unde sunteti? V-au acaparat bebeii cu totul? D-ati un semn mic ca sunteti bine...
Si am vazut in listuta multe mamici cu DPN -ul de inceput de martie si care au nascut cu siguranta de ceva vreme..., poate intra sa ne spuna si noua ca este totul bine cu ele si puii lor!
MamiP, tu ce faci? Parca ai terminat cu pregatirile, nu? Pesemne ca te odihnesti acum, dupa ce ai aranjat atata prin casa.
Nici Honey nu a mai intrat deloc, pesemne ca este la scutece deja cu mamicile de ian - feb!
Delphin, tu ce mai zici? Ce fac flacaii tai? Micutul se mai chinuie cu colicii? ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Sovi,
...sigur pana vi tu sa nasti, aici nu o sa mai fie frig,iar de zapada nici vorba
! 

ROX 

NIKO

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
si pe mine ma enerveaza mama,. e la mione azi ca sotul lucreaza...auziti la ea, 'mai suge si tu burta aia!!'
..si e a treia oara cand imi zice asa de cand am venit acasa..da' ce-s eu frate??/..sunt lauza pana la urma, vrea abdomen plat in 10 zile? ca cica se trage!..ce vrajala de kkt si ce nasma ma simt eu...ma scoate din minti, auzi, MAMA!!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Luny,
...ce nasol
...propria mama!!!lasa,ca isi revine ea...sper!nu pune la inima,ca poti sa pierzi laptele,linisteste-te!

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Am si eu o intrebare: Cat de des trebuie sa vina pediatrul acasa sa il vada pe bebe?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Niko,nastere usoara!
Pe Honey am vazut-o eu ciripind la clopotei.
Dar ce o fi cu Zoze si celelalte mamici?

Aoleu,Luny,ce vorbe sunt astea??Imi pare rau..nu pune la suflet,ca parintii din iubire zic tot felul de chestii,chiar si prostii..Mama mea nu imi spune un sfat normal,numai ciudatenii si babisme..Oricum,e mama,dar bine ca nu stau cu ea..noroc cu soacra moderna..![]()
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
mstela spune:
Pregatesc capitolas,cat mai pot profita si eu de timp liber,apoi facem cu schimb
...
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
numeioana spune:
Bine ai venit pe lume, Raducu!!!
Niko, nastere usoara si bebe sanatos!
Fetele, trebuie sa intre Elara sa ne arate poze cu bebitza!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.