Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Neata,
Karina bun venit si o sarcina usoara! Asa cum a zis si Mada, scrie repede niste mesaje, ca sa apara in timp real apoi!
Adriana ce face ardeleanu'? Misca, misca?:)
Mada foarte frumoasa sufrageria! Pe bune, sunteti 2 priceputi! Si foarte rapizi, nene. Dar acum mai odihneste-te si tu nitel, ca ai cam tras tare!
Biri si Nati n-au scris...Ieri nici Vicky n-a scris, Turtu nu s-o fi intors de la nemtzi, Danutza cu regimul, Carissma asteapta maine 3d-ul, Alina face cumparaturi si masaje, Siby ne-a promis gafa vietii ei si ne-a lasat asa....Mai fetelor, hai la scris cu voi, ca eu ma ingrijorez daca nu vad condicuta semnata!
Ma'c sa-mi beau lapticul si apoi la imbracat si o tai la birou, sa mai fac una alta pana vin aia! Am emotii da' o sa fie bine-bine, ca doar am un mega-aliat in burtica!:)
Va pup si va doresc o zi faina!
SUN
26+ 
jjovana80 spune:
Jovana bravo! Ma bucur ca ti-ai gasit o dr care sa fie alaturi de tine! Cu petele ce sa zic...si asta e un semn lasat de sarcina! Or trece ele toate, nu?:) Vii la intalnire?
[/quote]
Sun, draga mea, multumesc de intrebare, dar nu pot veni. Si eu sunt prinsa cu amenajarile casei, ca doar asteptam o comoara mica si trebuie sa ne pregatim. Eu stau la curte si la mine e cu demolat, construit.... abia astept sa scap de praf si muncitori.
Iti multumesc tare mult de intrebare, este f draguta... mereu...
Pupici !
oana silvia si pruncuta Daria.. 24 sapt
vias spune:
'neata gagici
vreau sa dorm...cred ca as putea adormi aici pe birou de somn....desi am dormit azi-noapte destul de mult si nu m-am trezit nici macar odata....
Cami 23s+, cu
Timeea Cristina
pustai
dara_d spune:
Neata gravidutelor.
Biribu multumesc de explicatii sa stii ca m-ai linistit ,am inteles mai bine cum sta treaba.O sa incerc sa ma detasez de ideile care mi le facusem. Si asa m-am consumat prea mult si nu imi face bine.
Sun ce matinala esti eu una simt ca nu mai am energie deloc,ma simt obosita,desi imi iau vitaminele.Azi noapte m-am trezit sa merg la baie ,normal,si ma durea partea dreapta a piciorului sus la coapsa,eram amortita rau.
Anka laura nici eu nu am intels bine cu celulele dar pe mine care eram foarte sigura ca este bine sa fac aceasta recoltare m-a pus pe ganduri faptul ca produsul recoltat(sangele acela cu celule stem) poate fi folosit pana la o anumita greutate a copilului,care difera foate mult de la caz la caz ,mi-a spus tipa la tel ca poate sa corespunda pentru o greutate de 1kg,10kg,15kg,maxim 40kg, 50kg .Deci copilul este protejat pana la o anumita varsta corepunzatoare acestei greutati.
Intrebati si voi si sa vedem ce va spune poate am inteles eu gresit,poate in acest fel ne lamurim.
JJovana ma bucur ca ti-ai gasit un medic si esti multumita de el.
Mada max apropo de celule stem parerea ta care este???Acolo se fac recoltari de celule stem, ce se spune despre aceasta treaba?
_Salutari Narcisa,caprioara ,BUJO,Atb si restul fetelor care nu le-am mentionat dar nu prea ma ajuta neuronul meu de dimineata.
24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
ina C spune:
Buna, fetelor si iti multumesc Sun pentru incurajare.
Desi nu scriu va citesc si sunt si eu cu sufletul alaturi de Bujo si Mona si ma bucur mult ca totul e bine.
Sun, ai mare dreptate cu echografiile, dar dupa ce m-a facut varza doctorul ( uter prea mare pt virsta sarcinii, lichid in exces, supraponderala -am luat 4 kg , de la 73 la 77 la 1.64, uter cicatriceal etc etc, plus valori diferite ca virsta ) mi-a zis ca totul e normal.
Plus ca la aproximativ jumatate dintre parametri mi-a scris examinare dificila...eu ce sa cred?
Mi s-a parut totusi ca intre DBP si virsta cronologica a sarcinii e diferenta cam mare.
Am sa va rog sa-mi puneti si mie un carut albastru - Victor si Radu-7 ani.Multumesc mult!
Va doresc o zi minunata!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
21+
Gini75 spune:
ankalaura, asa tare m-a emotionat grija Elizei pentru surioara din burtica. Sa va traiasca fetitele!
Muuh spune:
Scuze ca dau buzna in odiseea voastra, dar cum sunt si eu o mamica de iulie-august 2006 ma mai loveste nostalgia din cand in cand.
ankalaura am citit ca tu cauti mobilier. Noi am luat de www.mokisz.ro/html/catalog_6.html" target="_blank">aici chiar patutul din imagine. A costat 350 RON acum doi ani dar se face pat normal de copil mare. Are 150 cm, trei pozitii, se scot doua gratii la el si la noi cel putin a rezistat cu stoicism. Fabrica este la Sf. Gheorghe dar livreaza si in Bucuresti si au fost foarte prompti si corecti, sunt impachetate impecabil si au suruburi si tot ce iti trebuie. Le gasesti si in Home and Design Mall dar sunt cu vreo doua milioane mai scumpe.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
truli-luli spune:
Buna dimineata fetelor!
Dupa ce ca ma urnesc greu sa scriu, cand in sfarsit am gasit si eu ceva de zis mi s-a blocat calculatorul si am pierdut mesajul

Ma bucur mult de tot de vestiule bune despre Bujo si Mona si bebelusii lor. Eu de genul meu sunt o panicoasa si daca nu am de ce sa-mi fac giji tot imi gasesc motive iar sotul meu are mereu argumentul asta: Bebele din burtica are toate motivele sa fie bine si lupta mai ceva ca noi pt viata lui. Si asa este, bebelusii nostrii sunt niste luptatori si niste invingatori. Ne-o demonstreaza la fiecare incercare.
Noi am fost vineri la control si se pare ca Ana va avea un fratior. Toata lumea a sarit sa ne felicite de parca ar fi fost meritul nostru sexul copilului dar eu va spun cu mana pe inima ca noi ne-am fi bucurat pt orice. Ba chiar sotul meu zicea ca va trebui sa schimbe planurile pt ca el se gandea ca va avea doua fete si avea deja in minte planul pt o camera comuna
Important e sa fim sanatosi sa ne putem bucura de miracolul pe care il reprezinta copiii nostri.
Va pup acum si sper ca de data asta sa pot trimite mesajul. Primul (cel care a disparut) era muuuult mai lung si mai detaliat
Cami
21s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
oanasm spune:
'neata burtici si burtoase! ![]()
mona si bujo ma bucur enorm ca totul este ok! sper din suflet sa nu mai apara niciun fel de probleme de niciun fel!!!!
Hristos a inviat! pt cele care au sarbatorit acum Sfinetle Pasti!
un
mare la toate burticile!
Oana
17+ cu

o noua viata
filmuletz bb
carissma spune:
Buna dimineata
!
Sun
esti mi-nu-na-ta! Cum reusesti sa tii cont de toata lumea? Sincer, ma dai pe spate! Daca nu vedeam mesajul tau nu aveam de gand sa scriu pana maine seara cand ma intorceam de la 3D, dar asa, m-am simtit datoare sa raspund la apel...
Am emotii pt maine, sper din tot sufletul sa fie ok. Ieri am fost sa-mi iau rezultatul si era sa lesin...spori de candida - prezenti. Am crezut ca nu vad bine! Trebuia sa o fac si pe asta ca sa fie meniul complet, ca doar asa sunt eu, scap de una si dau de alta. ![]()
Bujo felicitari pt baietelul frumos, grasunel si sanatos!
Mona bine ca ai scapat de dr aia! Va fii bine, sunt sigura!
Mada e super tapetul si sufrageria! Ari e bestiala!
Truli-luli felicitari pt baietel!
Anka laura ce minunatie de fetita este Eliza! Sa va traiasca!
Bun venit noilor gravidute de viitori pepenasi!
Mai vroiam eu sa spun ceva dar se pare ca mai trebuie sa ma antrenez ca sa ajung la nivelul lui Sun, Narcisa & Co. 
O super-extra-mega zi tuturor!
21+