Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

L-am adormit pe nazdravanul meu, am stat langa el sa nu mai aiba vreo tentativa sa se ridice peste grilajul patutului dar maine dimineata trebuie sa ma trezesc inaintea lui... Offf... L-as lua langa mine in pat dar mi-e teama ca dupa aia nu o sa mai vrea sa mai doarma in patutul lui...
Atb si Sun sunteti niste dragute, va pup...
Ce-o fi facand Mona? As vrea si eu sa o pot ajuta cumva, insa nu stiu cum, nu sunt din Bucuresti, dr meu este la Polizu, cred ca ar trebui un dr tot din spitalul unde este ea internata, pe de alta parte cred ca nu prea se baga niciun dr peste pacienta altuia... E delicata problema... SA speram ca o sa fie bine pt ea si bb....

23+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN eu voi venii sigur la intalnire!
Imi pare foarte rau ca Mona are probleme atat de grave cu sarcina!Sa dea D-zeu sa fie totul bine cu ea si cu bb ei!
Azi am primit contractul de la Cord Blood Center desi ieri i-am contactat pt recoltarea celulelor.Desi au sediul in Cluj-Napoca s-au miscat foarte repede!
Anaxena si eu transpir noaptea de cand sunt gravida si inainte nu transpiram deloc!
Pupici la toate
Tecky 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Eu de vreo saptamana o tin numai in plimbari, cumparaturi, vizite pe la prieteni, asa ca pe la calculator greu am mai dat, am recuperat azi din urma la citit.
Am cumparat un baby basket pt cand il vom scoate din maternitate pe juniorul, am cumparat un scaun de masina, pe care il pot folosi si ca balansoar,si ca un fel de cos, il pun pe brat de toarta, naspa ca e portocaliu, dar alta culoare nu aveau.
Am cumparat o cadita, hainute nu prea multe, inca sunt in ceata cu ce ar trebui sa-l imbracam pe timpul verii, si aici cum bebelusii japonezi sunt mici rau, chiar si alea pt 3-6 luni sunt mici pt lunganul noastru.
Are sa se lungeasca ca mama-sa.
Am gasit un patut fain, pe care il poti asambla mai tarziu ca pt un adult, sau mai bine zis pt un copil pana la varsta de 10-12 ani.
E cam scump, ajunge undeva la vreo 420$, ne mai gandim daca il luam sau nu.
James s-a speriat in magazin la cate avem de luat, il luase panica, ca daca nu face fata la toate cate trebui, daca are sa fie un parinte bun, ma tragea de maneca atata de tare, de parca se scufunda.
Lasa draga, si eu sunt speriata, ca sunt departe de tara, de ai mei, habar nu am cu ce se mananca cresterea unui bebe, nu am avut pe nimeni in jur cu copii, sunt cazuta din copac chiar si acum dupa atatea informatii si carti de pe net.
Dar sigur dupa ce o sa apara juniorul, sa ne vezi ce dastepti ne dam, si ne contrazicem cum ar trebui sa facem mai bine.

In rest mai nimic nu fac, am fost sambata trecuta in Tokyo, o caldura, aglomeratie, trafic, da cel mai tare ne-au dat la cap preturile, am crezut ca acum am aterizat si noi pe terra si abia acum vedem preturile astea, un patut 1700$, o masa de schimbat 1200$, un carut undeva pe la 700$- 1000$, un costumas ajunge pe la 100-130$, si astea in Deparment Store, nu magazine de firme cu fitze.
Asa ca tot prin zona noastra o sa cumparam, si doar distanta dintre Tokyo si unde stam noi e de 60 km, si atat de mult sa difere preturile, tare scumpa viata in Tokyo, bine ca am plecat din inferul ala de oras.

Mona, imi pare rau ca treci prin momentele astea de groaza, dar eu chiar nu pot pricepe de ce nu te-ar lasa sa mergi la alt medic, sau alt spital, abia acum a vazut doctorita ta ca de fapt placenta e de vina cu sangerarea?
Imi pare rau, nu cunosc pe nimeni ca medic, sa te ajute, doctorita mea la care mergeam la control cand veneam in tara e din capitala, la maternitatea Bucur, dar am auzit atatea povesti de groaza de acolo, chiar nu as vrea sa recomand pe nimeni, si sa-ti fie mai rau .
Ma rog pt tine si bebe Codrin sa fiti bine.
Te pup!

Bujo, ma bucur din suflet ca bebe Filip e ok, sanatos tun, asa sa fie mereu si voi pe langa el.
Te pup!

Merg sa bag niste haine la spalat, si aspiratorul in priza ca se cere imperios.

Va pup pe toate, aveti grija de voi si de burtici.

27+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Nati ma bucur ca ai scris! Si ca sunteti bine! Bravo pt achizitii, sa le poarte bebe Matei sanatos tun si frumos! Tot harnicuta ai ramas vad:)

Biri ba am vazut ca mi-ai scris (scuza-ma ca nu ti-am multumit, cateodata sunt o mare varza) da' ziceam ca nu ai scris asa..in general! De fapt tu tocmai trimisesei mesajul:) Tocmai ce ziceai tu ca abia de acum incep oasele si durerile si bla bla si azi-noapte ma trezeam pt ca aveam impresia ca imi trage cineva oasele bazinului in menghina! Dar pe mine ma amuza tare toate astea...cred ca sunt retarda!:))

Adri ma bucur ca juniorul ardelean misca! E foarte bine ca nu-i plac zgomotele, e baiat finut!

Ana si eu transpir de cand cu sarcina...eu care nu transpiram nici dupa 3 ore de alergat....Stai linistita! Bine, sper ca la tine acasa e o temperatura normala si nu ca in africa la mine:) Ti-am lasat nr meu pe mess, DAR sa stii ca in mailul de yahoo, unde scrie "Contacts" suntem mai multe fete cu nr de tel. Poate il scrii si tu pe al tau acolo!

Turtu ce-ai facut la medic??? Ne-ai lasat asa....Drum bun astazi si sa te imbraci bine!

Tecky ma bucur ca e ok cu intalnirea! Abia astept sa va vad! Bravo pt contract!

Mi-e dor de Narcis!!! Si de Irda, care sper ca nu are contractii si e totul bine!

Ma opresc aici, pt ca scriu de juma de ora mesajul asta si ma tot intrerup pt una alta!

Va pup, tinem pumnii pt Mona si pt toate fetele care merg astazi la doctor si eco si va asteptam numai cu vesti bune!

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello
Am citit in viteza ce ati mai povestit. Sunt absolut socata de ce i se intampla Monei. Mai frate, eu imi aduceam tot neamul peste conducerea spitalului, sunam la televiziune, scriam la prefectura, la presedintie, la toata lumea nena si tot ma baga cineva in seama!!!! Sper ca totul va fi bine!

Fug la birou. Va doresc o zi fara ploaie

Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

OFFFF fetelor sunt tare afectata de ceea ce i se intampla Monei..Cum sa nu se poata muta la alt spital??????Mi se pare incredebil!E dreptul ei!!

Sursula20+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

ANKA da...asa ma gandeam si eu...ar trebui sa se actioneze. Cumva.....

NATI ma bucur ca esti bine. Eu am ordinat patutul de pe e-bay. M-a ajuns 150 de euro. Si e foarte frumos. Uite cum e patutul.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor
M-am ingrozit de ce i se intampla Monei dar de la acel spital nu am la ce sa ma astept bun,eu mergeam prin facultate la o doctorita acolo, care nu era interesata decat de bani,nu era pregatita deloc dupa parerea mea.Imi pare rau dar nu am ce medic sa ii recomand acolo.
Ana xena si eu transpir si nu eram genul asta inainte de sarcina.
Bujo am citit ce ai scris si ma bucur tare ca este toul bine cu Filip.
Salutari Biribu,Tecky, Sun, Vicky,Cristina26,Danangie si restul de fete multi pupici.

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Fetele nu spune nimeni nimic de KIDEX eu una as vrea sa merg ,cred este si cu lucruri pentru nou nascuti,voi ce spuneti?
Dimineata cand veneam cu masina am auzit la radio ca sambata este prima zi cand exeseaza astia cu summitul si suntb restrictii dar sper sa ajung,ca imi pun sotul la volan si sa se descurce eu vreau la targ.
Aseara m-am uitat la emisiunea prima zi si m-am minunat de fetita ,mi s-a parut asa frumoasa.Of abia astept sa o am si eu in brate,dar mi se pare ca mai e mult pana atunci.
Si fetita mea imi trage picioare dar nu asa cat sa ma deranjeze,cred ca mai incolo o sa o simt mai bine.
Salutari Caprioara ce mai faci?

24+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dimineata!
bujoreato ma bucur din suflet ca bb e ok si sanatos! cred ca ati avut ceva emotii! ce fain ca ai dat de un medica asa klumea la Cluj! si sanatate sotului

mona din pacate as vrea sa ajut dar..cum? offf..imi pare de-a dreptul incredibil ce ti se intampla!!!! parearea mea e ca nu trebe lasate asa lucrurile! nu stiu..poate facuta o actiune la TV...sau ceva de genu asta!..bine...imi dau seama ca acum nu iti arde de asa ceva...incredibil...nu-mi vine sa cred............
Doamne ajuta sa fie totul in regula cu bb!!!!!

un mare la restul fetilor!

Oana
17+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput