M-a lasat singura....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

Buna fetelor

Am nevoie de sfaturi de la voi cum sa merg mai departe...

Imi merge un pik mai bine dar numai un pik...

O saptamana buna va doresc

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Saracuta de tineBanuiesc ca esti foarte tanara.
Nu te pierde din cauza unui tampit.E plina lumia de asa ca ei.
Daca el a inebunit si vrea sa moara asta vrei si tu?
Hai trezestete.Roagate putin la Dumnezeu si vei vedea ca parca te simti mai bine.
In Rom. nu te gandi sa mergi ar fi inca o problema pentru cei deacasa.
Bucurate ca ai ceva acte nu esti chiar la negru plusz ca esti inca "sanatoasa"si inca mai poti munci.Ce te faci daca vei fi bolnava?
Nu te supara dar daca continui asa si tu devi vinovata si-ti gresesti tie insuti.
Incearca incetisor sa iesi din aturajul care i-ti aduce aminte de lucruri triste si te duce in situatia asta si vei vedea ca dupa rau vine si bine.
Stiu ce simti ca si eu eram in situatia asta ,mai rau,fugeam pe strada disperata(singura intr-o tara straina)si nu stiu cum? rugandu-ma la Dumnezeu,mi-a si aparut si in vis o mana care vine din cer,si o voce: TE AUD!prin minune am scapat.Aveam numai 22 de ani.
Stai jos putin,plange,descarcate ridicate si incearca sa pasest incetul mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Curaj si nu te lasa invinsa de o intamplare nefericita. Toate problemele financiare si de job au o soulutie daca esti sanatoasa. cat despre barbati mai sunt nu stiu cati liberi pe lume si care asteapta sa intalneasca o femeie buna cu care sa se casatoreasca. Nu toti sunt ca sotul tau.
Asa ca mobilizeaza-te si focalizeazate asupra unui job bun care te va si tine ocupata si te va face sa tereci mai usor peste pierderea suferita in casnicie si iti va aduce si confortul financiar de care ai nevoie.
O imbratisare pentru tine!

Mergi la inceput

Vai va multumesc din suflet pentru mesaje la amandoua..
Da aveti dreptate tre sa fiu tare shi sa merg mai departe ca nu e numai el pe planeta asta..Acum ma simt mai bine ,incerc sa fac tot timpul ceva sa am o preocupare shi mai uit shi imi face bine...Shi mama mea imi zice sa fiu tare dar cand vb cu ea la tel imi dau lacrimile dar in rest nu plang pt ca nu mai am de ce plange pt ca am plans destul...Da sunt sanatoasa shi asta conteaza cel mai mult o sa ma pun pe picioare incetul cu incetul...De exemplu slabisem 5 kg pt ca nu puteam sa mananc nimik pt ca pur shi simplu nu intra nimik in mine, iar acu am pus 1kg juma la lok e super shi sunt fericita pt ca pot manca iara ..Am inceput sa zambesc mai mult sa privesc lucrurile shi situatiile dintrun alt unghi ca sa zic asa shi e bine
Va mai scriu eu cand mai am ceva nou,,sapt asta sambata ma duc in disco cu o prietena sa ma distrez pt ca nu am mai fost cam de mult in disco
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Draga Karmyna, capul sus! Incearca sa privesti lucrurile ca o experienta de viata, ceva care daca nu te doboara, sigur te face mai puternica. Si in mod sigur faptul ca te-a parasit un barbat nu are cum sa te doboare!
Acum e important sa-ti gasesti un loc al tau, spuneai ca ai o prietena, nu ai putea locui la ea pana gasesti altceva? E important sa-ti asiguri independenta financiara, si cel mai important este sa ai grija de tine si sa te pastrezi sanatoasa.
Banuiesc ca esti foarte tanara, barbati ai sa mai cunosti garla, nu dispera fiindca chiar nu e un capat de lume!
Si mai ales, daca sotul tau bea, asta e un viciu tare pacatos, poate e mai bine ca a plecat el, decat sa traiesti ani de zile cu cineva care-si bea sanatatea si resursele si le cheltuie si pe ale tale.
Intr-adevar, unele lucruri e mai bine ca se intampla asa cum vrea Dumnezeu, logica o vei gasi mai tarziu.
Curaj, capul sus si refa-ti viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Karmyna...daca ati convietuit 2 ani impliniti, impreuna, nu ai de ce sa te temi....desi cred ca la tine conteaza si cei 2 ani anteriori care i-ai locuit aici in Germania.
Toate celelalte fete ti-au dat sfaturi multe si bune.Eu iti spun doar atat:"deschide foarte bine ochii la urmatorii reprezentati ai sexului taaare...de cap"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by naiuta
...
Daca el a inebunit si vrea sa moara asta vrei si tu?
...

Scuza-ma, dar... pe asta de unde-ai scos-o??? Daca un barbat intr-o zi realizeaza ca nu mai iubeste femeia de langa el si vrea sa fie liber, inseamna ca vrea sa moara???

Karmyna, te inteleg ca ti-a fost greu, si inca e un pic, dar a fost mai corect asa decat sa te raneasca in alte moduri.
Iti doresc numai bine! Si pune mana si papa!

Am editat ca am botezat-o pe Karmyna. Scuze!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Buna fetelor

Va multumesc la toate ca incercati sa ma incurajati shi fiecare imi dau sfaturi...imi merge un pik mai bine..
Imi caut un job mai bun dar nu gasesc delok peste tot cere calificare etc...shi este greu pt mine ca nu am masina shi nici carnet...

nu stiu cum oi scoate-o la capat..

O seara buna...

Mergi la inceput