Aspirante optimiste >20 (282)
Raspunsuri - Pagina 11
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Oanadaca ma uit bine, a II a liniuta e chiar mai intensa decat cea de control
http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png
si tu care iti faceai atatea griji cu ovulatia - se pare ca la tine tickerul este perfect.
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by maryb
buna dragi aspirante,
am trecut sa va salut si sa va doresc sa vedeti cat mai curand si voi II liniute la testele de sarcina.
voicu_bebi, am citit ca esti Z9, ce a fost pana la urma la tine, sarcina oprita in evolutie sau dereglare ? ti-a venit cm-ul sau cum de esti Z9 ?
maryb8+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb
...pai de cand v-am zis vineri pe 14 martie cand am facut atunci ecografia intravaginala imediat la 2 zile dupa a venit ciclu sa zic asa ca luasem utrogestan si dupa ce am luat ultima pastila a si venit ciclu...eu cred ca nu a fost sarcina pt ca mie de la bun inceput nu-mi ieseau testele de sarcina pozitive plus beta hcg negativ si mai ales ca la eco nu s-a vazut nimic doar uterul marit si endometrul ingrosat nici urma de sac sau embrion...asa ca tind sa cred ca a fost dereglare. si din weekend am inceput sa facem fufu si saptamana asta alta runda
poate se prinde luna asta si luna viitoare am si eu II liniute.maine am si eu programamre la dr ginecolog...
Anca..

alexia86 spune:
buna fetelor.Ce ati mai facut?
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum weekend-ul acesta,dar am fost plecata din bucuresti.Ceva vesti bune de la vreo aspiranta?
va
pe toate.
alexia86
alexia86 spune:
ce ma bucura cel mai tare este ca mai am cam o zi si imi trece cm.Ma voi apuca imediat de treaba,logic![]()
Poate cine stie odata cu venirea primaverii,o sa vina si
.
Sunt in z6 deja si cred ca maine mai sunt cu problema,dar de poimaine adik z8 o sa fiu ok. Cam cand credeti ca e bine sa fac fufu?
alexia86
maryb spune:
bebi, bine ca a venit si acum te poti apuca de treaba. sa dea Dumnezeu ca luna asta sa ai II clare. 
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
voicu_bebi spune:
maryb..nu stiu de la cine am inteles eu cum ca luna asta nu as putea sa raman gravida asa e?...are ceva daca raman gravida luna asta?
ca noi ne-am apucat si am vrea sa raman gravida luna asta...dar sper sa raman ca tare ne dorim sa avem un bebe
Anca..

maryb spune:
ramo, ma simt destul de rau, se rarisera greturile, dar vad ca au revenit in forta. am avut un week-end cam plin de greturi si cu dureri de burtica, noaptea trecuta am luat un no-spa ca nu mai puteam de durere de burtica. astazi mi-a fost rau pana pe la 2 cand am mancat ceva si m-a mai lasat. Dar incet incet va trece si perioada asta si ma voi putea bucura de sarcina cum trebuie.
bebi, vezi ce-ti spune maine la eco, dar daca a fost intradevar sarcina oprita in evolutie nu este bine sa ramai luna asta....eu am ramas iar dupa primul CM, adica in a doua luna si dr. mi-a zis ca trebuia protectie ca sa se refaca endometrul. Daca a fost doar o dereglare poti sa ramai de luna asta.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by maryb
ramo, ma simt destul de rau, se rarisera greturile, dar vad ca au revenit in forta. am avut un week-end cam plin de greturi si cu dureri de burtica, noaptea trecuta am luat un no-spa ca nu mai puteam de durere de burtica. astazi mi-a fost rau pana pe la 2 cand am mancat ceva si m-a mai lasat. Dar incet incet va trece si perioada asta si ma voi putea bucura de sarcina cum trebuie.
bebi, vezi ce-ti spune maine la eco, dar daca a fost intradevar sarcina oprita in evolutie nu este bine sa ramai luna asta....eu am ramas iar dupa primul CM, adica in a doua luna si dr. mi-a zis ca trebuia protectie ca sa se refaca endometrul. Daca a fost doar o dereglare poti sa ramai de luna asta.
maryb8+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ce dragut e puiul tau maryb.
i se aude inima deja?
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

daca ma uit bine, a II a liniuta e chiar mai intensa decat cea de control