Bunatati(7)
Raspunsuri - Pagina 3
Hildegard spune:
Lyly, n-am nici o crema cu rahat.
Poate ne ajuta cineva!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
Darria spune:
Veronica: am salvat trandafirasii din pasta de lapte praf.
Multumesc frumos
Te rog frumos, daca vrei, sa ma ajuti un pic As vrea sa folosesc culori naturale, obtinute din legume sau fructe(rosu din sfecla rosie, portocaliu din morcov, albastru din mure sau afine, galben din mango, verde din spanac sau urzici, cred) dar sunt sub forma lichida. Folosind colorant lichid si nu praf schimba mult consistenta pastei? Nu pot adauga mai mult lapte praf? O mai pot modela?
Hildegard spune:
Darria, eu nu am folosit coloranti de genul asta. Consistenta paste desigur se modifica.
Poti incerca dar nu stiu daca se va intari sau cel putin iti va iesi un "material" cu care sa poti lucra
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
LYLY809 spune:
Sectiunea la tortul de ziua mea si
Tort cu tot cu sectiune tot pentru ziua mea facut de anasia
Hildegard spune:
Oauuuu, Lyly, ce frumos ti-a iesit tortul. E crema cu mascarpone. si florile sunt frumoase. Din frisca?
Sectiunea e dementiala...la tortul de ziua ta.
Inca o data felicitari si tine-o tot asa!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Oauuuu, Lyly, ce frumos ti-a iesit tortul. E crema cu mascarpone. si florile sunt frumoase. Din frisca?
Sectiunea e dementiala...la tortul de ziua ta.
Inca o data felicitari si tine-o tot asa!BLOGUL MEU
Veronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
multumesc, Hildegard
Te provoc sa faci tortul asta cu mascarpone, are un gust grozav de bun!
tortul cu flori albastre e facut de anasia, eu inca nu am incercat sa fac flori din frisca
Hildegard spune:
Placinta cu fructe
Ingrediente:
Pentru aluat:
-300 g faina
-1 plic praf de copt
-300 g zahar pudra
-3 oua
-125 g unt moale sau marg
Pentru crema:
-500 g branza dulce de vaci
-1 plic zahar vanilat
-50 g zahar pudra
-2 plicuri gelatina granule dr.otker
-200 ml apa rece
Pentru ornat:
-600 g fructe asortate din compot
-1 plic de Tort Gelee transparent dr.otker
-250 ml lichid sau zeama din compot
Tort jeleul transparent se prepara in 250 ml lichid(zeama din compot) amestecat cu 2 linguri zahar,conform instructiunilor de pe plic
Nota:
-nu am pus iaurt in aluat
-am pus in branza 3 linguri smantana
-nu am pus vanilie in aluat-in aluat am pus doar 250 g zahar pudra
POZE:
http://veronicascakes.blogspot.com/2008/03/placinta-cu-mere.html
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
Hildegard spune:
Papanasi cu dulceata de capsuni si smantana
aici:http://www.veronicascakes.blogspot.com/
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
Criss75 spune:
Veronica, vreau sa fac maine tortul tau cu ananas si ma uitam acum peste reteta. Vreau sa te intreb daca in crema ai pus doar doua linguri de zahar. Nu e prea putin? La asa cantitate de branza si frisca doar 2 linguri zahar?
Criss si Alex (11.05.2003)