Mamici din Arad! (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, nu pot sa va spun de ce nu mai intra daca ea nu va spune nimic...sorry.

Alina.a, sunt faine pozele dar putine

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!

Clau, ce veste trista! Cred ca nu exista durere mai mare... Multa putere parintilor.

alina.a, am vazut si pozele tale, dar putine, vorba lui Clau.
Am vazut-o si pe Elisa, o dragalasa si cumintica.

Claudia-Maria, imi pare rau ca Andrei a fost bolnavior. In legatuta cu lactatia eu zic sa mai incerci pe langa ceaiuri, galactogil... sa il pui cat mai des la san sa suga si sa te mulgi daca nu papa mult. Eu m-am chinuit mult cu alaptatul in primele luni (pana pe la 6 luni chiar), aveam impresia ca n-am lapte, Adelina statea la san 3-4 minute la 2 ore, nu punea f mult in greutate...pana la urma ea s-a saturat, eu am avut lapte si o alaptez si acum la 1 an jumate, ioi ca nu-mi vine sa cred. Ea nu a vrut deloc lapte praf, nici biberon, nu bea nici acum alt lapte.
Pe mine mult m-au ajutat si sustinut fetele de aici, le multumesc inca o data.

Magda, ma bucur ca ne-ai mai scris. Mai spune-ne si tu despre cainii tai, este loc aici printre puiutii nostri.
Ce masina v-ati cumparat?

Aseara m-a apucat harnicia si am pus poze, deci daca aveti chef de vizionat AICI avem poze din ianuarie-februarie-martie 2008.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da gabi am fost in mol si am fost incantate toate trei.daca ne organizam cu masini putem sa mergem toate si pana acolo,daca ne plictisim de arad.camera de la mama si copilul m-a lasat masca,totul fff curat,amenajat in portocaliu si verde crud,cu toaleta pt micuti,cu masa de infasat,fotolii si canapea,prize(am avut incalzitorul de mancare dupa mine si mancarica asa ca a fost ca acasa).locul de joaca cred ca il stiti e mare,sunt acolo fotolii si mese pt mamici.asa am avea timp si de noi daca intra copii acolo(mai putin io).stiu ca asa ceva este si in arad dar daca ne plictisim de ale noastre e o varianta.cand mai mergeti la evetrix sa ma anuntati si pe mine ca vin si eu cu eli.

intru mereu si astept si eu vesti de mih....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am vorbit cu Miha, e la lucru. Luni seara a avut contractii de a crezut ca naste pana dimineata.
A zis ca acum are cat o contractie la 1 ora jumate.

Fug ca a venit Calin si mergem in oras.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina a, si eu mi-am facut veacul prin camera "mama si copilul" cand era Vladut mai mic. Si acum mergem pe acolo de fiecare data cand ajungem in mall. Chiar e curat si frumos amenajat.
Clau, tare rau imi pare de fetita prietenei tale.
Noi de ieri avem o iapa, rasa minihorse, putin mai inalta decat un ponei. E superba, sura, iar copiii sunt terminati dupa ea
.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina fff faine pozele ade e un adevarat fotomodel,si aia la laptop e totala.
ada sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea,abia astept sa ne pui poze.am vazut si eu de vanzare la tv parca si chiar discutam cu G al meu ca e extraordinar pt copii dar din pacate noi nu avem unde sa o tinem....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau imi pare tare rau de prietena ta....ciudat e ca fix azi-dimineata ma gandeam sa-ti trimit un Pm sa te intreb ce mai stii de fetita ei...Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Tatal tau cum se simte?E acasa acum?

Alinush si Alina.a sunt super pozele cu papusile voastre!

Magda ce mai face printesa ta?

Miha eu incep sa-ti tin pumnii ca se pare ca nu mai e mult si vine bebic!Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!Sa stii ca ma gandesc la tine!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Doamne Clau, despre Stefi e vorba??? Si eu ii cunosc, mai mult indirect, da ne-am cunoscut in vara si stiu povestea lor. In fiecare noapte de la ziua mea incoace ma rugam pt ea pt ca stiu ca venise acasa dupa operatie si speram intr-o minune.
Sper ca Ingerasul mic sa vegheze asupra mamicii si taticului.

Nu am mai citit mai departe, m-a intristat vestea ... mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina m, Dragos chiar doarme in poza asta? Chiar e faina poza cu Ade la laptop.
Vladut are ceva afte in gurita, imi tot arata "buba, au ici". Il dau cu glicerina boraxata.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare gagici

Vreau sa spun ca si mi-e mi-a facut placere intalnirea ,chiar m-am relaxat de data asta ca David a fost tare cumintel si n-a tras de mine ,pana nu a obosit saracul si -a venit sa-mi zica "gata cu bebe ,pantofi i si in masina la tati", adica mai exact sunt terminat vreau acasa. .Pe drum a urlat cat l-a tinut gura si cum si-a baut laptele a adormi imediat ,el la 9 cel tarziu doarme nu rezista mai mult .
Toti copilasii sunt niste scumpi ,care mai de care, dar Mara m-a incantat de-a dreptul chiar daca s-a scandalizat la un moment dat ,face parte din program , la fel si Vladut al Adei care e un smecheras , Dragos afacerist in toata regula si Alex a fost mortal cu costumatia lui de cowboy .
Sper sa ne vedem iar cat de curand .
Cristina scuze pentru deranjul facut
Daca aflati ceva de Miha ,strigati ,sa facem galerie .

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput