Mamici din Arad! (93)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
Anca, ma bucur ca totusi v-ati simtit bine aseara. La mine e cam o regula, de cate ori nu prea am chef de mers undeva ma simt nesperat de bine.
Clau, azi noapte ai dormit ceva?
Azi merg pana la Miha sa recuperez papucul lui Sorin .
Alina, te-am sunat azi ca vroiam link-ul catre reteta aia cu piept, aripi, sau pulpe prajite ca nu aveam chef sa o caut, da o caut acum ca nu am salvat-o.
Trebuie sa spun ca tare mi-au placut copilasii, mai ales ca nu i-am vazut de mult. E altceva cand ii vezi in poze si altceva in realitate.
flavia ramona spune:
Claudia, de la antibiotic nu prea au pofta de mancare, nu stiu ce sa zic, cel mai bun e tot laptele de mama, dar tu decizi. Eventual mai astepta macar o saptamana pana trece de la antibiotic.
monica70 spune:
Flavia ai dreptate ,13 fuseram ,la copii n-am mai re-calculat
Mie mi-au placut la nebunie toate fetitzele mai mari,cum erau cu parul lung ca niste printese!!! Tare as vrea sa i-l las asa si Dianei,ca pe mine m-a cam tuns mami,doar maxim pana la umeri l-am mai avut cand eram micutza.
De mizerie ce sa zic ... a doua oara nu ne mai primeste Cristina Bine ca au rezistat si Carina cu Alexandra sa vada cum le-au imprastiat astia micii toate jucariile
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
CUI II PASA DE LUPUL CEL RAU? (:
monica70 spune:
CLAUDIA are deptate Flavia,asa e de la antibiotic,cam piere pofta de mancare, o sa isi revina si o sa recupereze,ai sa vezi!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
CUI II PASA DE LUPUL CEL RAU? (:
flavia ramona spune:
Alina, heeellllllllllpppppppp, mai da o data link-ul cand poti ca tot caut si nu gasesc si m-am enervat.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Clau, azi noapte ai dormit ceva?
Am dormit FOARTE FOARTE BINE . Dupa aproape o saptamana asta a fost prima noapte dormita integral Raul e la mami si acolo cica a dormit foarte bine
Am vazut toate pozele, se vede ca v-ati simtit bine! Ma bucur mult si-mi pare rau ca n-am fost in stare sa va onorez cu prezenta
Moni, la mine, intr-un apart cu 2 camere au fost 10 mamici cu copilasii din dotare. E adevarat ca generatia mica au fost sub 7 luni si au stat doar in scaunele, ca altfel zau de intram toti Oricum la Miha cand am fost am batut recordul
Ioana, tu ne ignori? vad ca pe la mamici scrii dar aici nu
Cum de n-ai fost la intalnire ca eu asa am inteles ca mergi
Votati-ne si pe noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
claudia_maria spune:
Flavia,Moni va multumesc de incurajari,asta vroiam sa zic si eu ca eu eu sunt disperata in sensul ca vreau sa il alaptez cit mai mult dar cind vad ca nu pune si se chinuie ma ia disperarea,doar pe Ana-Maria am alapatat-o 1 an si 3 luni,eu fac depresie ca nu am lapte ca sa il pot alapta sau ca nu pune suficient,no m-am gindit sa il trimit azi pe paul sa imi cumpere si galactogil ,am inteles ca e bun,voi ce stit de el?a incercat careva?
Ca ceai beau la greu 2 litri pe zi.
ancapolgar spune:
Claudia-Maria, poti sa iei si spirulina pt stimularea lactatiei,care mai are si vitamine, Ca, Mg, Fe...
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
Si noi ne-am simtit super la Cristina. A fost tare fain, mai ales pentru copii, ca au avut spatiu de joaca destul. Ma bucur ca v-am vazut, ca sunteti toate sanatoase si frumoase. De pitici ce sa mai spun? Toti sunt superbi, mai ales fetele, Ioana, Timi, Mela, Diana, Ade, Maia si Mara, care aseara a facut ce-a vrut ea . Bogdi - un razacios ca de obicei... Carina si Alexandra au fost gazdele perfecte, i-au lasat pe fiecare sa faca ce vor si unde vor. Si eu zic ca a fost multa dezordine si multe stiksuri peste tot.
Intru unpic pe Lr sa vad ce mai e pe acolo.
Pe Miha tot n-am intrbat-o de balet...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
X-ray spune:
super poze!si ma bucur ca v-am vazut.am si eu ceva poze dar noi abia acum am aterizat de la timisoara si nu am apucat sa descarc nimic dar ii dau bice!
cristina multumim de gazduire,nu mai stiu cine scria dar m-au impresionat si pe mine carina si alexandra ce gazde perfecte au fost,sociabile si primitoare,au dat tot si de toate la toata lumea.
ma gandeam cand le-am vazut pe "burtici" ce fain le sta asa,abia astept si eu,poate voi fi mai norocoasa sa ma bucur si eu de perioada asta...dar la anu' nu se mai baga nimeni???
ce stiti de miha?
si am o intrebare mare:stie cineva unde s-a mulat casa de moda elis?
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...