Mamici din Arad! (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina da i-am facut program elisei,ca daca ar fi dupa capul ei....ea de la 8 seara pana dimineatza nu se trezeste,o trezesc eu sa o mufez la 22,cand e asa semiadormita nu musca,ala e momentul meu.pana dimineata la 6-6,30 nu se mai trezeste,dar atunci e fresh.daca as lasa-o sa adoarma la 18 cum ar vrea ea ar dormi 2 ore si pana noaptea la 11-12 ne termina.acum se culca pana la 4,trag roletele in dormitor,o acopar cu paturica,o pun pe nina pausica langa ea si adoarme singura....eu prefer sa doarma de la 8 cel tarziu 9 seara decat sa bantuie noptile...
abia astept sa va vad!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, am pus Pocahontas in geanta. Pe Iulia ar incanta-o teribil Mica sirena, e mare admiratoare.
Eu acum fac rafaelo, ca n-am chef de cocareala, si iau si eu ceva suc. Care sunteti din Micalaca sau centru va pot lua eu. Clau, nik? Ce faci? Cum e tatal tau?

Azi dimineata i-am spus Iuliei ca azi ne intalnim cu "forumistele" . Prima data a sarit in sus de bucurie, apoi m-a intrebat daca vine si Dragos, sa fie ea sigura...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi pune Scugita Rosie in geanta .Ducem ceva jucarii la copii?ce vor face acolo toti numai cu dotarea gemenelor?
Moni e buna ideea cu fructele ,sper sa si manance cu atata prajitura in jur.
Ne vedem deseara.

Carmen(26+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Acum am ajuns de la lucru, si m-am repezit la net sa vad noutatile.Care nu aveti cu ce veni dati repede un semn si la mine este loc.

Daria isi ia papusa, Alex habar n-am, iar lui Matia cred ca-i pun marul ala viermanos si poate magarul.

Eu am luat ananas.

Abia astept sa ne vedem.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor!

Abia acum am ajuns si eu acasa. Sper din suflet ca nu v-ati suparat pe mine ca nu am venit si noi la intalnire dar sincer nu mai pot de oboseala. Dupa saptamana "viteza" am avut si 2 nopti de soc, in care nu cred ca am dormit 3 ore. Nu stiu ce a avut Raul dar imi tot zicea ca-l doare burta, dar doar atat ca nu a avut absolut nimic Un mister total sau probabil ca a visat ca-l doare burta...cert e ca de cand il am nu mi s-a intamplat sa nu dorm noaptea

Va pup si sper sa ma iertati

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

speram sa apuc sa vad in seara asta niste poze, dar se pare ca n-am noroc Sper ca pana maine sa puneti niste poze.

Noapte buna!

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna seara fetelor, imi pare rau si imi cer mii de scuze, dar la intalnire nu am putut veni. Iar s-a suprapus cu programul de plecare al sotului in cursa, si iar a trebuit sa evoluez la pregatit bagaje si mancare. Nu stiu daca ar fi protestat in mod deosebit daca plecam, dar precis s-ar fi simtit destul de trist , si l-ar fi apasat destul de mult zilele astea cat e plecat.

Puupam piticii si mamicile lor.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAUDELU o sa le pun eu pe ale mele,acum se incarca,dar merge greu ca-s multe.A durat pana am dat de capat cum se pun in photobuket ala,de cand nu l-am mai folosit ... sper sa reusesc sa le si pun pe public.
Cred ca fetele sunt inca acolo o parte.Eu am plecat prima cred cu Ildi,ca David era terminat de somn,a si plans de mama focului tot drumul saracutzul.
Nici la noi n-a fost mai bine,de cum a intrat pe usa, Diana s-a si dezlantzuit Pe jumate dezbracata a inceput sa alerge dintr-o camera in alta tot trantind de mobila un pet gol de apa din ala de 5 l ,pe urma a inceput sa strige ca ... sa ii dam mancare : CALNITZA CU OLEZ ,iar cand ne-am executat, evident ca a luat doar doua guri,ca doar era plina de cornulteze ,stixuri ... si suc.Nu degeaba s-a cerut de trei ori la pishu cat am stat acolo.Ca sa o calmam i-am dat bibele cu lapte,dar s-a pus sa il bea stand culcata pe parchet,iar cand am incercat sa o luam de acolo sa o pregatim de nani,da-i si zbiaraaaaaa Deci asa am dezbracat-o si pus in pat,in ritm de tzipete ...
Intalnirea a fost faina,dar deloc relaxanta va imaginati de ce.Pe langa harmalaie,fiecare cu grija - sa nu i se impiedice odorul de scari sau sa nu faca vreo boacana ... cred ca era mai comod cu pruncii la Evetrix totusi! Mie mi-a placut mult pentru ca am avut ocazia sa-i vad in sfarsit pe copilasi (unul mai frumos ca altul!),dar cand e vorba de distractia noastra ... mai bine la bile,nu?
Si ca sa fac un top, cred ca Ioana lui Gabi e cea mai cumintzica fetita ce am vazut-o - da-ne reteta mai !!!
Revin cu linkul cu poze mai incolo.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

CUI II PASA DE LUPUL CEL RAU? (:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni, gasca s-a spart la 9 cand am plecat toate, ca astia mari vroiau toti sa plece o data. Tudor a inceput sa planga ca Dragos a iesit cu 5 secunde inaintea lui pe usa.Totusi miine e zi de gradi sau scoala pentru unii si nu ne-am putut intinde foarte mult.Ioana doarme la ora 21 de obicei.Oricum a zburat ingrozitor de repede timpul , ca eu nu m-am saturat de voi
Cristina, ai terminat curatenia?Ti-am zis ca te cotropim!
Clau si Cristiana, pacat ca nu ati venit si voi.
Tudor inca se joaca nu vrea sa se culce... Nu v-am zis... de 3 zile doarme singur , nu ma trebuie sa stau langa el pana adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pozeee: INTALNIRE ARADENCE
Deci n-ati mai prea stat ... ma gandeam eu.Cat despre saturat,ce sa zic ca nici n-am apucat sa vorbim mai deloc.Pe mine m-a disperat fiica-mea ca tot tragea de mine Cred ca se simtea pierduta intre atatia copii
CLAU si CRISTINA chiar ca pacat ca n-ati venit,lasa ca va mai fi si data viitoare,nu?
Eu am totusi o "mica" nelamurire ... cum ziceati voi ca ati facut o intalnire din asta la bloc, in apartament cu doua camere????? sau poate nu ati fost chiar atatea, totusi?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

CUI II PASA DE LUPUL CEL RAU? (:

Mergi la inceput