Mamici din Arad! (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!
dupa cum scria si gabi am fost la miha si ea totala!parca nu a nascut.victor e un scump,nici nu pare a fi nou-nascut,e si cumintel. mi-a facut pofta de bb2,dar mai astept pana la anul.
diana eli papa atat de bine solide incat ziua nu vrea san,daca il dau ma capseaza.asa ca am ramas dimineata si seara cu tzitzi dar seara mai vrea,pur si simplu trage si nu mai vine si incepe sa maraie si se uita in ochii mei.si eu ii dau cand dr cand stg poate mai gaseste ceva pe acolo...nu pot sa-i dau numai solide are numai 9 luni,oricum daca bea 200 ml pe zi e mare lucru.oricum nici atunci nu a baut lapte praf...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am vazut pozele de la party-ul lui raul,super! nebunie mare acolo,multi copii,tortul fff fain(am salivat).eu deja planific ziua de nastere a lui eli

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ce super sunt pozele cu familia Somlea!Sunteti superbi impreuna!Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Miha ai ajuns acasa?Cum e noul membru al fam?E cumintel?tu cum te simti?

Clau super pozele de la ziua lui raul....chiar imi pare rau ca n-am putut merge....

Gabi trebe sa te sun sapt asta....

Flavia sunteti mai bine?

Alinush cu tine ce-i?adik cu stilul asta telegrafic, necaracteristic tie...

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, stau prost cu timpul de aia scriu mai telegrafic. Tot imi propun sa nu mai deschid calculatorul ziua, dar nu reusesc. Azi am mult de calcat, mai trebuie sa invat pentru scoala de soferi ca am cam lasat-o balta in ultimul timp, dupa ce se trezeste Ade mai iesim afara ca-i super fain...si asa ca numai calculatorul mai lipseste...
Fug la treaba...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare! Flavia, cum mai sunteti? Si ai mei pitici sunt raciti ca ieri am stat toata ziua pe afara si au inceput sa stranute si sa muceasca. Asta e, acum sa vad cu ce-i tratez... Homeopatul ne da remedii si acum? Sa-l sun?
Alina m, despre calcat: eu am descoperit fierul de calcat perfect, cel cu rezervor extern pentru apa, care e absolut minunat si cu care mi-e mult mai usor.
Am vazut o parte din pozele de la ziua lui Raul, mi-a placut si mie tortul foarte tare. Tre sa fiu atenta acum ca peste o luna face Vladut 2 ani si tre sa ma pregatesc...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau,
care ma ajuta, care ma ajuta? am o problemuta Maine la gradi pe langa tort cate sticle de suc ati cumparat? nu stiu cum sa fac si ma tot cert cu Clau pe tema asta Si inca ceva....trebuie ceva?? voi cum ati procedat?

Flavia, cum sunteti?

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, eu am dus la gradi, tort, suc si un pachet de cafea pentru doamne, nu stiu cat suc a cumparat Calin, il intreb cand vine (daca-si mai aminteste).

Ada, da mai multe detalii despre fierul de calcat, ceva link...

Merg sa comand pizza ca am musafiri asta seara si n-am stiut mai repede, de jumate de ora am aflat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

si cat suc ati luat?

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, eu de ziua lui Tudor am dus tort si o sticla de 2 l de suc. S-a ajuns la toata lumea sucul ca le-a pus educatoarea in paharele de plastic. Daca ar mai fi fost iti dai seama ca s-ar fi baut, ca dar sunt ca ratustele copiii. Eu nu am dus cafea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

Am luat primul nr. al Enciclopediei pt copii.E bun pt cand incep copii sa citeasca.E pe intelesul lor si vor fi 24 de volume si cuprinde toate domeniile.Luati-l ,sfatul meu de dascal

Carmen(27+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Carmen, am uitat sa-ti ca sambata am luat si eu primul numarul si e super super fain. N-am sa pierd nici un numar. Multumesc de pont

Gabi, multam

Votati-ne si pe noi

si

Mergi la inceput