Mamici din Arad! (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen de unde e carticica si cat costa?

Alina, da in Micalaca erai, chiar pe bulevardul Titulescu la sensul giratoriu, eu te-am vazut printre blocuri eram cu timi afara.

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Servus fetelor,

S-a nascut Victor Mihai azi dimineata la 08:30. 4,1Kg...
Impreuna cu mamica lui sunt bine amindoi.
Primele poze le gasiti aici:
http://community.webshots.com/album/562924926plUiqM

Tatal lor.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Multumim de poze,sunt superbe! O famile perfecta sunteti iar Victor e cel mai cel!
Am vrut sa o sun si eu pe Miha azi,dar n-aveam cartea de vizita la birou,pe urma am mers la dentist ... Acum seara am cautat cartea de vizita,dar nu mai dau de ea in harababura asta de harztoage .Nu cred ca pot merge la spital,ca m-au sunat de al Corpul expertilor Contabili sa merg la pregatire si sambata si duminica dimineata Nu va zic ce chef am

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/120591/autovindecare-naturala-fara-medicamente" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristi, multumim tare mult de poze. Sa va traiasca noul membru al familiei! E tare dulce si fratiorii vad ca sunt foarte incantati de el doar Matia e un pic nedumerit.
Si eu duminca vreau sa merg la Miha pe la 3-4, miine nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha felicitari!
Ma bucur ca sunteti bine.Refacere rapida si bebe sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristi, multumim de poze! Foarte frumoase si emotionante cele cu fratiorii mai mari. Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ce frumosi sunteti toti, Miha. Multumim frumos pentru poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha sunteti o familie foarte frumoasa.Victor e un scump ,tot in verde brotacel iar Daria e incantatoare asa de grijulie.Multumim de poze.
Diana ti s-au aprins antenele cand a venit vorba de Mickey Mouse ?Se gaseste la standurile de ziare.Am vazut mesajul off line.

Carmen(27+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ah, ce matinala sunt!

Carmen, merci mult!

Super pozele cu familia largita a Mihaelei! Sa va traiasca!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristi, felicitari si tie si multumim pentru poze. Victor e un dolofanel dulce, dar pozele cu intreaga familie m-au impresionat. Sunteti o familie superba!

Carmen, ieri seara am vazut si eu reclama cu revista aceea. Am sa o caut si eu ca arata tare bine si daca tu zici ca e si eficienta atunci clar merita. Multumim de pont

Gabi, daca scap de musafiri duminica pe la 3-4 as veni si eu la Miha. te sunt duminica si-ti spun, ok?

Nu ma pot colora ca am intrat de pe Mozilla si ma dispera

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput