Tulcence (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Scuze, silvi, am fost putin plecata. Am uitat sa spun ca la umplutura am pus si un plic de zahar vanilat. Am facut o foaie rotunda, mai subtire, pe care am tras-o apoi peste umplutura, astefal incat sa o acopere complet. Decoratiunile le-am facut cu o forma a Mayei din setul ei de jucarele, tot din aluatul acela, dar dintr-o foaie intinsa si mai subtire, ca nu vroiam sa fie prea gros stratul de sus. Cineva mi-a zis ca are infatisare si gust de pasca...daca e asa, mai fac si de sarbatori.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Fetelor, abia astept sa va aud cu vestea despre burtica. Va tin pumnii sa se intample cat mai repede. Acum ca v-am cunoscut, stiu ca veti fi niste super mamici, tinere, frumoase si iubitoare.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

BUNA

I-a iesit o maseluta lui Teo!!!! Dreapta sus!
Aici sunt pozele din parc, pe care vi le-am promis, iar aici un filmulet.

Arissa ma uimesti cu creatiile tale! Imi place emorm tortul cu printesa. Te apreciez mult. Uite ca si mie imi place sa fac prajituri, dar nu prea am materie prima.

Silvi8 si mirelaionut va doresc multa sanatate si sa vine bebe cat mai repede. Pentru asta: IUBITI-VA MULT si cat mai des! As vrea sa va vad , mi-e dor de clipele acelea minunate! Fiecare moment este de aur! SUCCES!

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!!!
fetelor va multumesc la toate pentru incurajari, voi o sa stiti primele cand va veni , si sigur si mireluta ne va povesti ca doar suntem o mare familie

mirella, felicitari ptr maseluta!

arissa, si eu cand am vazut poza tot la pasca m-am gandit, deasta am si cerut reteta. am sa fac de paste ca acum in week-end fac alte dulciuri ca e ziua sotului meu. multumesc de reteta inca o data!

o zi minunata va doresc!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fete dragi
noi suntem binisor, Albert inca mai trage cu raceala si cred ca-i ies si dintii ca nu prea a dormit azi noapte.
In rest e ok, mai vb

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

mirell@, eu nu pot vedea nici pozele nici filmuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
am fost ieri cum v-am zis in mesaj la Constanta, a fost frumos , vremea a fost nasoala , a plouat dar noi ne-am simtit bine chiar si asa , Eugen si-a schimbat vesmantul pe care-l avea , acum are unul mai frumos decat cel pe care il avea , am fost in Carrefour am luat diferite lucruri pentru casa si copii.
Sunt trista ca am vrut sa-mi au carut pentru Maria si nu mai aveau de care am vrut noi , acum iar trebuie sa umblu cu gioarsa asta care o am , asta este rupt si arata rau nici rotiile numai merg cum trebuie , am vrut modelul asta
Asa ca acum am de aspteptat pana ce voi mai merge la cumparaturi pe internet este mai scump la Carrefour il avea la 3 miloane 300 ron il aveau la promotie .
mirell@ foarte frumoase pozele cu bebe
Pup toate fetele si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

dany, ma bucur ca te-ai simtit bine la ct, imi pare rau ca n-ai gasit carucior...mie asta care il ai mi s-a parut frumos, se vede ca nu ma pricep. sa poarte sanatos sotul tau noile vesminte!

mirell@, nici eu nu pot sa vad poyele si filmuletul

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

silvia multumesc de urari iar in legatura cu carutul asta care il am a fost frumos cand era bun dar acum nu mai este asa de frumos si am o problema la el nici nu se mai inchide bine si imi este tare frica sa nu cada Maria cu el .Servici usor iti doresc Silvia
Abia astept vesti despre voi ca sunteti
vai fetelor ce vreme apocaliptica este afara , ma sperii cand vad ce e afara

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

dany, caruciorul de care zici e f. frumos, stabil, gros ( pr iarna), util pt ca are maner reversibil, foarte usor manevrabil dar si f. greu. Are 12 kg. Din cauza asta, pt ca sa pot iesi afara singura am mai cumparat un carucior, cel cu care ne-ai vazut pe afara. Pe cel de la primii pasi acum il folosesc doar in casa.

Mergi la inceput