Locuiesc in Drumul Taberei,Zona Valea Argesului.Este o zona intens circulata si desi exista trecere de pietoni,in ultima vreme au avut loc cateva accidente datorita nerespectarii prioritatii pentru pietoni.Este folosita de parinti si copiii scolilor si gradinitei din apropiere si este o zona foarte periculoasa deoarece indicatorul este mascat de mijloacele de transport aflate in statie sau de autocamioane sau microbuze parcate ilegal.
Unde m-as putea adresa pentru a solicita montarea unui semafor de atentionare intermitenta sau a unui semafor cu actionare manuala?
Primaria sectorului 6 ma paseaza la Primaria Capitalei sau la Politia Rutiera!
Atunci solicita amandorora..
Primaria este responsabila impreuna cu politia rutiera...ca sa nu mai zic de cei de la Drumuri...
Mariaanna
cand vine BB?
http://bpr.b.politiaromana.ro
bpr@b.politiaromana.ro - eu am scris la adresa asta de mail si in mod surprinzator au rezolvat problema sesizata si mi-au raspuns!
La Politia Rutiera. Se rezolva daca faci o cerere argumentata si eventual semnata de mai multe persoane.
Am si eu o problema similara, dar cu o trecere de pietoni. De la sfaltare au uitat sa o mai "deseneze". Am informat in scris politia si nimic. Ce as mai putea face?