plinsete prin somn

Buna,
baietelul meu are 5 luni si de ceva vreme dupa ce adoarme linistit, se trezeste plangand in hohote. Care ar putea fi explicatia?
Raspunsuri

adelaki spune:
si al meu face la fel, incepe sa planga in somn, il iau un pic in brate si adoarme la loc. in cazul nostru nu e de la pipi/caca, ca la asta ma uitam prima data.
Adela si bebe Darius (7.11.2007)

olim spune:
si eu patesc asta cu Alex, si nu stiu de ce.Dar asta e de cand l-am adus acasa din spital, uneori suspina cate o jumate de ora dupa.Eu cred ca viseaza ceva.Ba mai nou cand trebuie sa doarma peste zi se apuca de plans, seara nuare nimic.
mami si Alex

mariaanna spune:
Si bebelusii au trairile lor.Viseaza.Nu e neaparat cauzat acest plans de nevoile fizilogice(foame , sete, pipi) ci poate simti nevoia sa stea alaturi de mama, sa se simta ocrotit.
Si baiatul meu cand era mic, mai facea uneori asa.
Apoi, la 5 luni, e posibil sa aiba dureri cauzate de aparitia dintilor...Chiar daca nu se vede inca, gingia il poate durea inca de pe acum.Pana la eruptie, va dura ceva timp.
Mariaanna
cand vine BB?

kid spune:
Juniorul meu se trezea plangand cand au inceput sa-i dea dintisorii. Nu sunt semne de aparitie a dintilor?
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

OanaP spune:
O sa treaca. Si apoi ar putea sa revina. Din cate mi-am dat eu seama sunt doar niste faze (daca nu poti descoperi o regula, o cauza, ceva). Al meu se trezea tipand pe la 3 luni, dupa care s-a oprit si a reinceput pe la 6 luni cand se intorcea in somn pe o parte, iar cand cadea pe spate inapoi se speria si incepea sa urle.

radu12345 spune:
Fetita noastra are aproape o luna si uneori doarme bustean cu orele, alteori e mai agitata, se mai trezeste, mai plange (putin totusi, si nu continuu), se mai screme, se mai strofoaca, apoi iar adoarme. Am inteles ca e normal. Sau ma insel?

crisu79 spune:
E o etapa.Si baietelul meu a inceput sa se trezeasca noaptea tipand de pe la 5 luni, cand au inceput sa-i dea dintii.Acum suntem intr-o pauza la iesitul dintilor si nu mai face asa.
Verific-o la dinti, s-ar putea ca de-acolo sa vi se traga cu trezirile astea.
Crisu si Alex22.07.07

radu12345 spune:
Crisu, are doar o luna, deci nici vorba de dinti... Mie mi se pare normal sa faca asa, nu are spasme ci doar un comportament emotional normal pentru un bebe. Chiar as dori sa aflu daca am dreptate sau nu. Parintii incepatori sunt stresati si greu de convins ca un copil se poarta normal :))

DeeaGl spune:
Buna...bebele meu face la fel..de vreo 3 zile a inceput..doarme km 1 ora si dupa aceea se trezeste plangand..Bebelu meu are 10 luni..dar nu am mai patit pana aqm..