Megastar (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cat i-a dat Virgil Oanei? Sper ca nu 8, pentru ca daca i-a dat Oanei 8 si lui Octavian 7..... nici nu mai am ce comenta, serios.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Senzatia pe care mi-a lasat-o Octavian a fost ca de data asta a cantat ...cu capul intr-o galeata!!! Sunt rea, nu?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Cat i-a dat Virgil Oanei? Sper ca nu 8, pentru ca daca i-a dat Oanei 8 si lui Octavian 7..... nici nu mai am ce comenta, serios.

Crinuta si Rayan

Te pui cu gustul omului??! Poate vede...dincolo de barierele perceptibilului! Sau i-o fi frica de prietena temperamentala a lui Octavian?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, 8 i-a dat Iantu Oanei, de aceea si avea nota 8 ramasa la vedere, de a crezut Andreea raicu, ca 8 e nota pentru Octavian.
Am ramas si eu, uimita, cand am vazut nota d-nei. Aura Urziceanu pentru Octavian !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Da, 8 i-a dat Iantu Oanei, de aceea si avea nota 8 ramasa la vedere, de a crezut Andreea raicu, ca 8 e nota pentru Octavian.
Am ramas si eu, uimita, cand am vazut nota d-nei. Aura Urziceanu pentru Octavian !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Sincer acum, fara rautate, ca n-am nimic cu Octavian, ci sunt doar corecta: voua vi se pare normal ca intre Oana si Octavian sa fie doar 1 punct diferenta???????
Mie una mi se pare strigator la cer.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Stati acum ca vine Larisa! Jean-Luc Persecutatul...

Sa vedem daca si pe ea o ...incurajeaza la fel!

Mergi la inceput

Asa e, Crinuta ! da' apucandu-i rasu' nu prea au mai fost atenti la cantat, cei din juriu, ca nu prea au pomenit ca a cantat fals. Mie de la inceput mi s-a parut ca a inceput fals, da' fals de tot.

Mergi la inceput

Larisa cu "One Night Only". Mi se pare mie sau chiar canta fain ?

Mergi la inceput

A inceput fain, dar la ritm, parca prea strident a fost.

Mergi la inceput