pasaport sau nu?
eu am o mare dilema,de aceea am sa va rog ,cine ma poate lamuri cu niste informatii,tocmai pt ca am nevoie.se tot spune ca poti calatori numai cu buletinul de identitate.deci ca sa vina cineva din romania la mine in vizita,prezinta numai buletinul de identitate?persoana care ma va vizita,va calatori cu avionul,si sa nu-mi spuneti ca la ghiseu i se va cere numai buletinul...nu mai e nevoie de pasaport DELOC,pt a putea calatori?nu de alta,dar nu sa plece persoana,bazata numai pe buletin(ca de altfel nici nu are pasaport) si sa i se ceara si pasaportul la control....
am nevoie de informatia asta,ca sa o pot transmite mai departe persoanei respective....va intreba cu siguranta si la politie,acea persoana....dar pana la politie o va manca sfintii.
multumesc anticipat!
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
kokorina, nu stiu sa iti spun de austria, dar asta vara noi am calatorit doar cu buletinul in italia, tot cu avionul.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
martie spune:
Pt. cei din tari UE care se deplaseaza in tari tot UE, numai cartea de identitate, doar daca te deplasezi impreuna cu copii minori ai nevoie de pasaport, ei neavand CI sunt pusi pe pasaportul parintilor si atunci trebuie sa prezinti pasaportul.
kokorina spune:
quote:
ei neavand CI sunt pusi pe pasaportul parintilor si atunci trebuie sa prezinti pasaportul.
corect!
va multumesc foarte frumos fetelor... DULCETICA,BB_YASMI si MARTIE.....m-ati scos dintr-o ceata densa.ca sotul meu(austriac),el spunea ca e imposibil sa nu le trebuisaca pasaport romanilor,pt ca si el are nevoie de pasaport daca merge numai pana in germania.normal ca are nevoie de pasaport,ce austriecii au buletin?si pt ca eu nu mai stiam cum se mai calatoreste de cand cu UE,eu avand nevoie de pasaport pt a iesi din tara(asta pt ca am viza pe el).....si pt ca vizita este din partea unui prieten drag(neavand acces la internet)....ma gandeam sa nu aiba probleme calatorind numai cu buletinul....ce tari sant romanii,calatoresc numai cu buletinul..am trait s-o vad si pe asta.
va multumesc pt toate informatiile,promte de altfel!
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by martie
doar daca te deplasezi impreuna cu copii minori ai nevoie de pasaport, ei neavand CI sunt pusi pe pasaportul parintilor si atunci trebuie sa prezinti pasaportul.
poti sa faci pasaport copilului si acesta va trece granita cu pasaport si adultii cu buletinul.
Roxana
Dbunny spune:
Koko si eu am calatorit acu o luna in Romania si napoi pe baza Cartii de identitate linistit sa vina pretenutul drag...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
ROXANAZ....multumesc pt informatia data,e bine de stiut....insa prietenul meu drag vine singur singurel,fara copii..
DBUNNY....thanks
nicole2005 spune:
uite aici ca sa fii linistita http://www.politiadefrontiera.ro/
Lista statelor care permit intrarea pe teritoriile lor pe baza cartii de identitate:
eu am fost in Anglia doar cu buletinul. la inceput si eu am avut emotii sa nu ceara cumva pasaport.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site