Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 6
RAMONELLA spune:
Gabiii felicitari pentru PAPA!!!!Cred ca e tareee mandra mami de ea!!!!
Sa stii ca si eu banuiesc piersica...acuma sa vedem,o sa-i mai dau cand o sa apara cele proaspete.Mie sincer piersica aia mi s-a parut ca are gust ca cea din compot...Sau poate face la ceva ingredient...ca nu e pulpa 100%...mai are suc de mere reconstituitconcentrat din suc de mere si agent de ingrosare(guma carruba)...
Co bine ca e ok Carinuta!!!Pup sa treaca!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
OanaAlina spune:
Ce vroiam sa va intreb… unde ati scos poze pentru albumul bebeilor si v-a placut calitatea?
Gabriela – tinem pumnii sa pape Sara laptele cel nou! Ce fericita cred ca esti ca a spus papa! Cred ca nu mai iti incapea inima in piept de bucurie! Bravo Sara!
Anamica – voi cum mai stati cu diersificarea? Ati papat supa???
Ioana – ce sa zic... inca nu stiu cum voi proceda... lichide nu i-am dat pana acum... numai lapte de san... eu m-am agitat un pic ca nu vrea morcovel dar acum sunt mai ok...
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
uite ce pagina de inceput suuuper!
www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=27921&postdays=0&postorder=asc&start=0" target="_blank">aici
Oana-Alina si
Maria-Teodora
magdutza24 spune:
salut si HRISTOS A INVIAT! ptr toti care au sarbatorit PASTELE
noi nu suntem deloc bine ptr ca eu azi am fost la doctor sa vad cam cat mai avem pana nastem si mi a spus ca colul mi s a scurtat si a inceput sa se deschida dar m am umflat foarte tare la fatza si la maini si tensiunea e de 130-80 semne clare de preeclampsie. nu stiam eu de unde am durerile de cap si faptul ca nu mi era deloc bine.
mi a dat sa iau tratament si sper sa nu l afecteze cu nimic pe cel mic,si abia astept sa nasc.
va pup
magdutza
+38 sapt in asteptarea lui Victoras
magda si pe victoras il asteptam
am intrat in saptamana 37
ALEX29 spune:
OF TU FETELOR AM PATIT O si eu cu Tiadris ,am lasat o in mijlocul patului (care e destul de lat )si m am dus sa mai strang de prin bucatarie si dupa vreo 5 min am auzit un zgomot ciudat (prin interfon )fata mea era pe covor,intre patutzul ei si al nostru ,noroc ca patul nostru e f jos si covorul e gros ,dar cand am intrat in camera si n am vazut o in pat am crezut ca lesin asa m am speriat de tare
asa ca aveti grija dragele mele ,de acum in colo o sa pun perne pe langa pat ...nici nu stiu cum sa fac ,o sa folosesc si tarcul
tare m am speriat
RAMO draga bine ca ti ai dat seama draga de tine ,eu i am luat lui Tiadris de la hipp dar n am nimerit combinatia .era coktail de fructe cam acrisor :(
GABI ce bine i acasa asa i ?ma bucur tare mult ca va merge bine acolo si felicitari pt "papa" draga de ea ce vorbareatza i :)
cred ca i f greu pt tati sa stea departe de asa o familie minunata
i am cumparat biscuiti dar nu i voi da decat dupa 6 luni pt ca au gluten
ANA spor la treaba, te descurci ?
CO multe pupicuri pt puiutz si sa i treaca repede ,repede ,draga de ea
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
OANA draga eu imi fac pozele la FUJI in Manastur si s f multumita de calitatea lor
iar mar copt n am facut pt Tiadris inca ,dar cand faceam pt noi puneam merele in tava presaram zahar si le lasam la copt :)
MAGDUTZA24 multa sanatate sa stii ca si eu am fost f umflata in ultimele saptamani ,pot spune deformata :)dar a trecut si ma bucur enorm de minunata mea fetitza
inca un picutz si o sa ti tii si tu printisoru in bratze
ALEX29 spune:
Tu fetelor dar marul copt nu si pierde din vitamine ?????
ooooo si VA ROG tare mult ceva :daca vedeti ca scriu ceva legat de diversificare si nu sunteti de acord NU ezitati sa mi spuneti Nu ma supar :))
OanaAlina spune:
alex - hai ca suntem in aceeasi oala... de pe unde te inspiri cu diversificarea???
ce biscuiti ai cumparat?
saracuta de tine... ce spaima cred ca ai tras... si eu tot cam asa procedez si in fiecare zi imi spun ca trebuie sa ii pun perini dar acum chiar ca trebuie sa o fac!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
OanaAlina spune:
alex - unde e fuji in manastur? jos langa oncos>
Oana-Alina si
Maria-Teodora