Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Sinteti niste releee, ca ieri numa de torturi ati vb pe aici si azi ne-am cumparat unu... si uitasem de el... dar mi-a amintit Alex

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

chiar asa... numai de dulciuri vorbiti si noi care vrem sa slabim salivam pe aici! si noi avem papa duuulce! clatite umplute cu branzica de vaci...

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

mami_alexia - felicitari pentru progrese! hai ca mai aveti inca un picut si mergeti fara sprijin!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

SALUTARE FETELORnu am mai intrat deoarece Dragos a fost foarte rau luni si marti din cauza intarcatului si a dintisorilor. la mama cat a stat 3 zile a fost cuminte dar acasa 2 zile parca era al copil, e greu cu intarcatul asta, daca nu esti o persoana puternica cedezi cand il vezi cum se catara pe tine si te trage de bluza.....si altele, dar am zis k nu cedez iar azi s-a mai linistit si sunt foarte multumita, mai ales k mi-a acceptat si canuta din care bea laptic, seamana cu o sticluta, din cate sticlute avem doar pe asta o accepta.
important e ca am reusit si sunt fericita, dar tre sa ai nervi de otel si sa fii de piatra in zilele cand doresti sa il intarci, niciodata nu m=am gandit k e asa greu. pana nu il aveam pe dragos eram buna de dat sfaturi,idei si sugestii insa de cand il avem s-a cam schimbat , pana nu ai copii nu realizezi cum e dupa ce ii ai gandesti din alt pdv.

multumesc pt urari si va doresc mult mullt succes celor care aveti aceasta problema

pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Geany super clipuri

Alex si eu decind nu ma mai stresez pt. kile am slabit 2 kg
dar din pacate eu am o dereglare hormonala pe care nu o pot rezolva numai dupa ce numai alaptez
am fost cu Szende la medic si se pare ca din cauza mea ii creste tituca , am dereglare hormonala si prin lapte ii transmit si ei ,i-mi vine ciclu la 21 de zile ,daca 9 luni nu am avut ciclu acuma recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Capitol nou AICI

Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput