Gravidute si mamici de Cluj - 67
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana13 spune:
Sinteti niste releee, ca ieri numa de torturi ati vb pe aici si azi ne-am cumparat unu... si uitasem de el... dar mi-a amintit Alex
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
chiar asa... numai de dulciuri vorbiti si noi care vrem sa slabim salivam pe aici!
si noi avem papa duuulce! clatite umplute cu branzica de vaci...
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
mami_alexia - felicitari pentru progrese! hai ca mai aveti inca un picut si mergeti fara sprijin!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
elenuta23 spune:
SALUTARE FETELORnu am mai intrat deoarece Dragos a fost foarte rau luni si marti din cauza intarcatului si a dintisorilor. la mama cat a stat 3 zile a fost cuminte dar acasa 2 zile parca era al copil, e greu cu intarcatul asta, daca nu esti o persoana puternica cedezi cand il vezi cum se catara pe tine si te trage de bluza.....si altele, dar am zis k nu cedez iar azi s-a mai linistit si sunt foarte multumita, mai ales k mi-a acceptat si canuta din care bea laptic, seamana cu o sticluta, din cate sticlute avem doar pe asta o accepta.
important e ca am reusit si sunt fericita, dar tre sa ai nervi de otel si sa fii de piatra in zilele cand doresti sa il intarci, niciodata nu m=am gandit k e asa greu. pana nu il aveam pe dragos eram buna de dat sfaturi,idei si sugestii insa de cand il avem s-a cam schimbat , pana nu ai copii nu realizezi cum e dupa ce ii ai gandesti din alt pdv.
multumesc pt urari si va doresc mult mullt succes celor care aveti aceasta problema
pupiki
iko spune:
Geany super clipuri
Alex si eu decind nu ma mai stresez pt. kile am slabit 2 kg
dar din pacate eu am o dereglare hormonala pe care nu o pot rezolva numai dupa ce numai alaptez
am fost cu Szende la medic si se pare ca din cauza mea ii creste tituca , am dereglare hormonala si prin lapte ii transmit si ei ,i-mi vine ciclu la 21 de zile ,daca 9 luni nu am avut ciclu acuma recuperez

37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)