Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny si mamica si bebelinul! Hai cu pozele.

Fecian la sani formati te referi la mameloane? Daca da, atunci trebuie sa fie iesite in afara, nu plate, sau mai rau bagate in interior (ombilicate). Ideea e sa aiba bebe de ce sa apuce cand suge.
Cat despre cojite, si eu am. Mi s-a spus ca sunt de la secretiile de colostru care se usuca (de aia si sunt inauntru - adica la suprafata canalelor pe unde iese lapticul). Nu trebuie sa te chinui sa scapi de ele nici cum, pentru ca nu-ti fac nici un rau. La dus se inmoaie si cad, apoi sanii iar secreta, iar se usuca, si tot asa. Asta e un semn bun ca sanii tai secreta colostru. Probabil daca strangi si masezi un pic aureola, o sa vezi si picaturicile pretioase.

Stelutza asteptam pozicile.

Eu am fost azi la plimbare in parc, si mi-a mai trecut starea proasta. Sa vedem cat de viteaza o sa fiu la noapte...

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Kya

Luny si mamica si bebelinul! Hai cu pozele.

Fecian la sani formati te referi la mameloane? Daca da, atunci trebuie sa fie iesite in afara, nu plate, sau mai rau bagate in interior (ombilicate). Ideea e sa aiba bebe de ce sa apuce cand suge.
Cat despre cojite, si eu am. Mi s-a spus ca sunt de la secretiile de colostru care se usuca (de aia si sunt inauntru - adica la suprafata canalelor pe unde iese lapticul). Nu trebuie sa te chinui sa scapi de ele nici cum, pentru ca nu-ti fac nici un rau. La dus se inmoaie si cad, apoi sanii iar secreta, iar se usuca, si tot asa. Asta e un semn bun ca sanii tai secreta colostru. Probabil daca strangi si masezi un pic aureola, o sa vezi si picaturicile pretioase.

Stelutza asteptam pozicile.

Eu am fost azi la plimbare in parc, si mi-a mai trecut starea proasta. Sa vedem cat de viteaza o sa fiu la noapte...

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

Saru'mana...exact asta intrebam. Pe bune ca deja nu stiam daca e bine sau nu...ma gandeam sa imi curat sanii cu prosop mai aspru, pana cand nu o mai fi nici o cojitza...mi-era sa nu infunde canalele, ca eu vreau sa ii dau lui bebe laptic produs in casa nu formula...
M-ai linistit
Eu tot astept sa ma uit la film, da' vad ca ma tot amana motanul meu... ...ma tot duce cu zaharelul parca sunt un copil mic..
de data asta chiar plec

Felicia 31+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 9 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Si o poza cu "garsoniera" bebelinei, de saptamana trecuta:

http://good-times.webshots.com/photo/2541745550101922855vGSFDD

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Kya,am vazut burtik draguta!!Tu stii ce greutate ar avea bbtza ta acum?Sa-mi dau si eu seama,ca burtik mea e cam ca a ta..Vin imediat si cu poze..inca nu am bagat..
Acum am inteles ce intreba fecian.Mie nu mi-a curs nicio picatura de lapte,dar m-am trezit si eu de cateva ori cu chestii albe uscate si le-am tot zgandarit cu mana,credeam ca de la crema...bine ar fi sa fi fost semn de laptic
Luny,bine ai revenit.A si trecut o saptamana??Wau..Abia astept sa-l vad pe bb Matty!

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, frumoasa si luxoasa garsoniera Sanzianei!
Stela, baga pozici ca mi-e dor de tine!
Fecian, ms de raspuns
Ursule, de ce ai avut zi de kko?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Steluta unde sunt pozele?

Dana 33+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Stela pai acum 3 saptamani avea 2.700. Dr mi-a spus ca o sa se nasca cam cu 3.500 - 3.600, poate chiar mai mult.
Nu stiu exact care este ritmul de crestere, dar probabil acum are cam 3 kg si un pic.

Mie mi se pare burta mea destul de sus. Oare nu trebuie sa mai coboare? Toata sarcina a fost asa sus, dar totusi...
Desi daca stau sa ma gandesc la Clabuc, si ea avea aceeasi "dilema" si a nascut fara probleme cu burtica sus.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iata si de la noi o pozica, dupa baita, la autoservire (cum, e clar, ramane metoda preferata ), intr-un costumas primit de la Delphin ()

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty ce dulce e puiuta ta la "autoservire"!

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ne chinuim sa uploadam poze, merge infect nu stiu de ce...
Naty, ce sa mai zic, Iulia e o bombonica, ma bucur enorm ca e acasica cu voi!!!
...fetelor, coliceii cam cand apar?..

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput