*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 19
Maria_K spune:
lasa miria_cristina, ca dupa ce facem niste bebici sanatosi si frumosi iti dau eu o cura de slabire foarte buna si ne facem iar frumu!
stai linistita ca eu, desi am slabit un kg jumate, ma stang binisor pantalonii (si cand nu sunt balonata) ![]()
Maria, mamica
5+
Maria_K spune:
nu pot sa le numesc greturi.... e mai mult un rau... un gol in stomac care imi face rau. nu ma deranjeaza nici un aliment si nici un miros. sanii ma dor rau dar nici aceia tot timpul.
Maria, mamica
5+
miria_cristina spune:
Bine ca n-ai greturi din alea rele!
Eu, cu Damiana, aveam greata de simteam ca se misca patul. Dar fara sa vomit si nu de la mirosuri. Nu ma deranja nimic.
Apoi, eram aeriana si somnoroasa. V-am mai zis, adormeam pe unde ma lasai.
Iar inainte chiar sa aflu ca-s gravida am inceput sa fac pipi des. Initial am crezut ca am racit.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mickaella spune:
buna dimineata, fetelor...
bun venit noilor gravidute
, ce multe ne-am adunat... sarcini usoare va doresc...
miruna si danutzu imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat, sa va dea D-zeu puterea sa treceti peste toate... miruna, te sfatuiesc ca si celelalte fete sa mai mergi la un alt ecograf mai performant, si sa te convingi exact de ce este acolo, inainte de a te duce pt chiuretaj, poate va fi bine totusi...
eu voi merge sambata din nou la ecograf pt a auzi bataile inimii samburelului, sper sa fie bine
, in rest sunt destul de bine, mici greturi din cand in cand...
va pup
miha
8+
maryb spune:
quote:
Originally posted by yannisa
buna fetelor,sunt o noua membra ma primiti si pe mine in clubul vostrul?.sunt o viitoare mamica in luna nov cam pe 24.sunt in 6 saptamani.as vrea sa va intreb ceva, eu am si acum dureri mici de burtica ,este normal?dar nu mereu si dureaza cam un minut.va rog sa-mi raspundeti si mie.inca nu am fost la doctor.va multumesc.eu pana acum nu am deloc greturi nici macarv dimineata,asa ma simt bine,sper sa o tin tot asa pe tot parcursul sarcini.si voua va doresc o sarcina usoara si fara greturi.va pup.
yannisa, bine ai venit, ca sa apari pe listuta trebuie sa-mi dai datele adica DN, UM si DPN. Durerile de burtica sunt normale in aceasta perioada a sarcinii.
maryb
8+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
maryb spune:
buna dimineata dragi burtici,
danutzu, imi pare nespus de rau ca si tu ne aduci o veste atat de trista. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si peste aceasta intamplare nefericita, mai ales ca esti la a-3-a pierdere. Ma rog sa te binecuvinteze Dumnezeu cu un bebelus sanatos cat mai curand. Te pup si te strang tare in brate. Sper sa mai treci pe la noi sa ne mai dai vesti despre tine.
kita, madutza, bine ati venit, va doresc o sarcina usoara si fara probleme, iar la final sa va tineti bebelusii sanatosi in brate.
spiridusul, daca vrei sa apari pe listuta trebuie sa-mi spui DN, UM si DPN. Iti urez si tie o sarcina usoara si fara probleme.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by yannisa
buna fetelor,sunt o noua membra ma primiti si pe mine in clubul vostrul?.sunt o viitoare mamica in luna nov cam pe 24.sunt in 6 saptamani.as vrea sa va intreb ceva, eu am si acum dureri mici de burtica ,este normal?dar nu mereu si dureaza cam un minut.va rog sa-mi raspundeti si mie.inca nu am fost la doctor.va multumesc.eu pana acum nu am deloc greturi nici macarv dimineata,asa ma simt bine,sper sa o tin tot asa pe tot parcursul sarcini.si voua va doresc o sarcina usoara si fara greturi.va pup.
Buna si bine ai venit printre noi! Si eu am DPN pe 25 nov, asa ca suntem cam pe aceeasi lungime de unda :) Nici eu inca nu am fost la eco, si eu am inca mici dureri de burtica si sani durerosi dar nu chiar asa ca acum o saptamana. Nu am greturi, doar o somnolenta pe la 14.30 de abia mai stau. In rest, ma alint cu pofte
Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! La fel la toate
si mie :)S6
lorellay spune:
Buna fetelor....abea respir si eu putin de cata treaba am....felicitari celor cu II liniute...
Kita si Maduza si eu am kinder de 3 ani acasa...Un baietel aproape de varsta lui Andrei al tau Kita..mai exact 15 feb 2005. Le-ati spus ca vine barza?
Eu ma simt bine...la dr nu am fost si nici nu stiu incotro..la ce medic sa ma duc...Inca "scormonesc" sa vad ce mai aflu despre medicii de aici....cu toate ca ma gandesc un simplu eco sau consult imi poate face oricare..da macar sa fie dragut si sa vb frumos...
Lorellay
5+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
lorellay spune:
Pentru completarea listutie la mine DN 02.02.1979
Si un baietel..deja el zice ca e barbat...Codrin DN 15.02.2005
Multumesc
Lorellay
5+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Alexa.1983 spune:
Mirunna...nu pot sa cred....imi pare tare rau
......
Danutzu
....regret sincer,jur....
Eu in ritmul asta cred ca ajung pe perfuzii......
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
6+