*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 17
kita spune:
Nebunica, tu ai confirmarea de sarcina la 6S4z? caci nu am vazut bine ecografia?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
nebunica-zapacica spune:
quote:
Originally posted by kita
Nebunica, tu ai confirmarea de sarcina la 6S4z? caci nu am vazut bine ecografia?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Da, am confirmare cu batai de inimioara cu tot
7+Bebe in burtica
Samburele nostru
kita spune:
ce sa ma duc la eco acum in ziua 26?, caci nu s-ar vedea nimic ;
astept cu elan sa mai crestem un pic, pana in saptamana 6 si ceva, adica in jur de un 10 -11 aprilie ca sa se vada bine si sa am si confirmare cu batai de inimioara;
Kita
cu fulgulet +3S si Andrei (10.02.2005)
cata_myky spune:
promit sa pun poza si sa va spun ce am vazut.simi eu am avut cosmaruri
inainte sa aflu ca sunt
acum nu mai am.
miki
nebunica-zapacica spune:
quote:
Originally posted by kita
ce sa ma duc la eco acum in ziua 26?, caci nu s-ar vedea nimic ;
astept cu elan sa mai crestem un pic, pana in saptamana 6 si ceva, adica in jur de un 10 -11 aprilie ca sa se vada bine si sa am si confirmare cu batai de inimioara;
Kitacu fulgulet +3S si Andrei (10.02.2005)
Scuze, abia dupa ce am raspuns am citit mai bine postarea ta.Intr-adevar,e nevoie sa fie mai maricel ca sa se vada ceva.
7+Bebe in burtica
Samburele nostru
miruna22 spune:
nu am ce sa mai fac, fetelor....oricat as vrea sa mai sper...e in zadar....
azi am facut un nou echo la cabinetul particular al doctoritei mele si bebe nu avea activitate cardiaca, nici cu Doppler nu s-a vazut nimic! plus ca sacul se decolase deja in cateva locuri
a si scazut putin deja si am dureri de burta si spate....probabil daca mai astept, voi avorta spontan
doamna doctor mi-a spus ca daca vreau, sa mai astept pana vineri, pentru linistea mea....dar nu crede ca e bine sa mai lungesc agonia!
si am hotarat sa merg joi, pentru ca doar atunci se face chiuretaj cu anestezie generala (atunci vine anestezist la cabinet)!
si sa astept pana joia viitoare mi se pare o suferinta inutila!
asta este....accept realitatea si sper deja la Bb 2
va pup
madutza spune:
Buna fetelor!
Felicitari tuturor viitoarelor mamici.
Azi ne-a iesit si noua testul pozitiv. DPN: 30.11.2008, UM: 21.02.2008; DN: 08.05.1978
Am o intrebare: mai am zilnic senzatii ca la menstruatie, nu chiar dureri. Sa ma ingrijorez? La sarcina trecuta nu mai tin minte daca am avut asa.
Mai am o fetita de 3 ani si 10 luni.
Madalina
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
miria_cristina spune:
Eu zic sa stai linistita cateva zile si sa vezi daca iti vine sau nu. Si eu am avut o stare asemanatoare premenstrei, dar n-a fost, asa ca mai asteapta sa te convingi singura.
Oricum, n-ai ce face.
Eu ma verificam in fiecare zi de 1000 de ori.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
nov-dec2008 spune:
{sunt mav}
madutza si kita, bine ati venit! V-am trecut in lista, desi nu stiu daca v-ati calculat corect DPN.
maryb, acum vad si eu ce munca e la lista
... mii de multumiri pentru tot efortul pe care l-ai depus pana acum!