*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 15
laurasv spune:
miruna cum ti-ai dat seama ca bebe tau a plecat la Cel de Sus? ai fost la medic? ti-a fost rau? mi-ai bagat o frica:((
maryb spune:
flowers, estyanda, aliburtica, miria_cristina, cata_myky, lorellay v-am trecut pe listuta.
miruna te rog frumos du-te maine sa te mai vada un medic inainte de a face chiuretajul. Mie mi se pare ciudata situatia ta, adica sarcina ta e de 6s+6z adica corespunde exact varstei pe care o ai si sa fie oprita in evolutie....mie mi-e greu sa cred. Te rog frumos nu renunta asa usor, eu asa am facut la sarcina trecuta, am fost sa mai aud si parerea altui dr. Eu iti doresc multa putere sa treci peste acest necaz daca se adevereste ca este oprita in evolutie si sa te binecuvinteze Bunul Dumnezeu cu un alt bebelus sanatos cat mai curand.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
anes spune:
miruna, te rog eu, inainte de a face chiuretaj, solicita sa ti se mai faca o ecografie.
Dar ce s-a intamplat ? S-a oprit din evolutie? Imi pare atat de rau! Draga de tine, temerile tale s-au adeverit! of, ma doare sufletul!
maryb spune:
laurasv daca vrei pe listuta, te rog sa-mi DN, UM si DPN.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by miruna22
burticile mele dragi....pe mine ma puteti scoate de la odisee....bebele meu a plecat la Cel de Sus
joi sunt programata la chiuretaj
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina6+
Imi pare foarte rau sa aud asta, nici nu ma gandeam la tine ca ar fi probleme. Sunt de acord cu celelalte fete, du-te la alt medic macar pt linistea ta sufleteasca, sa stii sigur ca nu e bine BB.
Te pup dulce si ma rog pentru tine sa fie doar o sperietura fara urmari neplacute.
Mamiseli_11
5+
mamiseli_11 spune:
Spuneti-mi si mie care sunt semnele de sarcina extrauterina, ca sunt cam speriata. Ma cam doare burta si nu de la gaze, iar la doctor ajung abia joi dupa-masa. Pupici
Mamiseli_11
5+
mav spune:
miruna, da-ne detalii, te rog... eu cred ca te grabesti! am fost in situatia ta si din intamplare chiar dr ta mi-a facut echo (era la cabinet la dr rusa) si intr-adevar nu avea un aparat prea performant la indemana, insa mie mi-a spus sa revin peste cel putin o saptamana, doua, la echo, in niciun caz nu mi-a dat verdictul pe loc, a zis ca e inca devreme sa ne pronuntam!
...asa ca nu prea imi vine sa cred ce spui tu acolo... ieri ziceai ca ai embrion maricel... sper sa nu te superi, eu zic sa nu te grabesti sa arunci speranta la gunoi!
8+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye55 spune:
Miruna mai fa o echo la un alt doctor! Poate totusi aparatul nu era performant.
Felicitari fetelor care si-au vazut sambureii si i-au ascultat inimioara!
Mie mi se pare o vesnicie pana voi ajunge sa fac urmatoarea echo. Mai sunt inca 2 lungi sapt.
Bun venit noilor gravidute, o sarcina cat mai usoara!

Eu am avut o noapte ingrozitoare. Nuam dormit de grturi. Voi aveti probleme de genul acesta? Nu dormiti noaptea de greturi?
Azi am fost sa-mi iau si o parte din rezultate la analize: foarte bune.

Si nu am nici nenorocita de infectie urinara de care imi era groaza.Acum ma rog sa fie si celelalte analize bune. Mai am o sapt pana voi afla.
7+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
mav spune:
mamiseli, cum este durerea de burta, ne dai detalii? multe dintre noi am avut dureri in dreptul ovarelor, apoi dureri ca la menstruatie... prea repede te duci cu gandul la extrauterina! ai sangerari?!
ginye, sa stii ca la sebi ma trezeam chiar si noaptea si varsam! asa ca nu-i ceva iesit din comun ce ti se-ntampla...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye55 spune:
mav eu pana la mine nu am mai auzit pe nimeni sa se trezeasca noaptea de greturi. Ma ia din somn si este foarte neplacut pentru ca nu ma mai ia somnul decat inspre dimineata si la serviciu sunt zombi. Sper sa trec mai repede peste perioada asta. 
ginye
7+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze