Job
Raspunsuri - Pagina 2
komAk spune:
quote:
Originally posted by karligutza
am si eu o curiozitate de mijloc de noapte!
de ce vrei sa te angajezi acum la 15 ani? cu tot tacamul ma refer... nu stiu daca exista part-time de 2 ore pe zi sau in weekend cu carte de munca... iti propun sa iti completezi CV-ul pe site-uri specializate, ca prim pas in ale angajarii.
si-apoi observ ca te pricepi la facut site-uri; ori poate ca subiectul asta e doar o momeala pentru a-ti capata "clienti".... sa ajungi din una in alta la ce te "doare" pe tine... cum ai invatat sa faci site-uri? de ce atata nerabdare pentru realizarea profesionala, ai liceul in fata, ai facultatea, ai o viata in fata pentru a munci.... mai copilareste!! asta e sfatul meu pentru tine!
Va inteleg perfect punctul de vedere. Vreau sa ma angajez sa fac rost de un ban in plus, sa imi cumpar o bluza care imi place mie, nu care le place parintilor. Ma pricep sa fac site-uri intr-adevar si subiectul nu e o momeala. Daca voiam faceam un topic "Fac site-uri" si gata. Cred ca aveam mai mult succes asa. Site-uri am invatat sa fac experimentand, incercand sa descopar caci am fost fascinat de lumea internetului si a calculatorului. Anul asta fac 10 ani de cand am calculator (nu a fost pentru mine a fost pentru fratele meu). Am prieteni care au 17 ani si sunt angajati la firme de webdesign. Pe acolo as vrea sa ajung si eu. Aveti dreptate am liceul si facultatea in fata. Dar acestea vor fi tot din domeniul PC: liceu mate-info si facultate de programare probabil. Am multa experienta in ale PC-urilor: forumuri, mirc, blog-uri, am inceput magazine online, si multe altele. Stiu si photoshop cat de cat. De ce sa nu profit?
@dana d: Copii din ziua de azi incep sa faca orice pentru bani. Legal se poate munci de la 15 ani (cred ca stiati). Si eu as vrea sa lipesc afise pe stalp, dar dupa cum ati spus, e greu in orasul asta.
karligutza spune:
ok, ti-am inteles acum punctele de vedere... succes si spor la treaba!
noapte buna!
zzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei