Mamici de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
chinabulina spune:
hop si noi!
cleo, esti draguta ca te-ai gandit si la noi
... de cateva zile incerc sa ajung cu cititul la zi. abia acum am terminat, dar stiu tot-tot
... incerc sa scriu cate ceva:
in primul rand, diana_d, jos palaria!!! toata admiratia din partea mea, mai mult nu pot spune, sunt impresionata pana la... tacere de decizia ta 
despre "cotizatia" din spital: cam 500 nasterea, 800-1000 cezariana, asistente cate 5 lei minim, in functie de "activitatea" prestata...
MsBB, stiam de anul trecut ca maternitatea intra in renovari, dar mai e pana acolo, ca la noi sunt 3 viteze, incet, incetisor si pe loc... stai linistita, nu nastem noi in santier
... te-ai plimbat azi, nu? e o zi superba... cred (sunt aproape sigura) ca ne-am intersectat in parc. erai imbracata cu o haina roz si erai insotita de o tipa?
... daca da, atunci elefantul in hanorac vernil eram eu
(ca de vazut m-ai vazut, sunt greu are de ratat
; eu zic ca te-am recunoscut din poze)... daca nu erai tu, atunci mai bine ca nu m-ai vazut
, ca n-ai pierdut nimic...
deocamdata va pup pe toate si va las, ca am intepenit pe canapea cu laptopul in brate, de cand tot citesc. sper ca reusesc de-acum sa si scriu mai des, ca sunt de maine in prenatal. ca tare-mi sunteti dragi, chiar daca nu ma prea fac vazuta ![]()
32+
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
chinabulina spune:
hai, ca-s prost-crescuta de-a binelea!!!!
fetele care sarbatoriti pastele astazi, sa aveti parte de o sarbatoare plina de lumina si caldura si sa va ganditi si la noi cand papati bunatati 
kristinik, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si frumoasa 
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
andreap spune:
Salutare!chiar ca nu pot tine pasul cu voi..din pacate!
Vreau sa va doresc Paste Fericit tuturor celor ce-l sarbatoresc astazi.
Diana_d,felicitari!Am reusit sa citesc putin..esti de invidiat!
Cleo..vreau si eu intalneala
..da' mai repede,ca in curand trbeuie sa-mia duceti bancuta daca vreti sa vin,in scaun nu o sa mai am loc
In rest,numai de 'bine'..adica am reusit sa racesc din nou!Nu stiu cum naiba..am reusit.Ma doare capul,nasul infundat,stranut...sunt de groaza!Mai des ca-n iarna asta nu m-am imbolnavit niciodata.
Ieri a venit si mobila ptr.camera printzesei...imi place.Si Mariucai ii place..abia am convins-o sa nu se culce pe patul fara saltea
.sunt sigura sa vor incepe rivalitati dupa nastere..deja i mi spune ca e mai frumos verdele,ca Sara are camera mai mare(de unde..dormitorul BBlusie e cel mai micut..)etc..ma pregatesc sufleteste...
Nu pot sa citesc tot....net-ul merge prost,zgubi e ca iepurila in jurul meu,sa faca si ea un joc...
ne mai auzim maine
Pupic,sper ca sunteti OK
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
mihaser spune:
salut!
Paste fericit fetelor care azi sarbatoresc!
Fetele azi am mancat la greu...am luat un kg de capsunei pe care l-am savurat aproape in totalitate de una singura.
Despre detergenti ptr bebelusi...eu am folosit Sano Sensitive si e foarte bun...Are miros placut si e concentrat nu se pun decat 30 de grame la o spalare...In plus nu trebuie nici Calgon pentru ca are deja in el.
Despre sinagoga, zgarcenie si ce zicea Cleo...pot sa spun ca evreii sunt zgarciti, insa daca negociezi cu ei si stabilesti ceva nu se sucesc...Eu am o parere foarte buna despre ei...Tata a lucrat acolo 5 ani si a fost una dintre cele mai prospere perioade pentru noi, insa si cea mai groaznica...pentru ca erau mereu atentate.
Eu la prima nastere am ramas placut impresionata de spital...nu stiu care a fost motivul, insa toata lumea si-a facut treaba chiar daca nu a primit nimic. Eu le-am dat tuturor la sfarsit ceva in semn de multumire, insa stiu ca nu e peste tot la fel. Si aici e aiurea daca nu ai medicul tau, dar totusi parca sunt mai umani.
Am vazut pe protv un reportaj de la un spital particular din Bucuresti...o cezariana era 2000 de euro ptr 3 zile de spitlizare, insa conditii excelente. Eu am ales sa fac recoltarea de celule stem si de aceea nasc la stat, insa tare mi-ar fi placut sa nasc la particular sau in Ungaria.
Ma bucur ca am ceva mai mult timp sa va citesc.
kristinik felicitari matusico de printesa! recuperare rapida surorii...e o norocoasa!
andreea multa sanatate si nu te mai stresa cu serviciul...toate trec si puiul va veni pe lume sa te faca sa uiti de toti si de toate!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
dordia2000 spune:
Despre tarife
La maternitatea Caritas am nascut eu acum aprox 2 ani. Totul a fost ok, Am dat asa: 5 mil dr pt nastere normala chin, travaliu, scremut si finalizat cu cezariana de urgenta; 1.5 mil anestezist, 1 mil neonatolog + 50mii pt toaletari la fiecare toaletare si asist. cate 100 mii pt injectii si altele. Pt aceste sume am primit tratament ok, foarte dragute si amabile, copilul ok, iar eu am fost cazata intr-o rezerva de 2 paturi cu termopan, figider in camera si copilul in patut pampers langa noi in timpul zilei. A fost super asa...ca...multa lume denatureaza. Acuma sunt gravi, si tot acolo voi naste. Datorita faptului ca am avut probleme acum o luna am stat 2 sapt internata. Intr-adevar conditiile de la gravide...si alte sectii...lasa de dorit dar...per ansamblu...personalul si maj dr. sunt de treeaba fie ca le dai fie ca nu. Eu asa am fost tratata si de dr. si de asistente...chiar daca de dat am dat mereu dupa interventii. Deci puteam sa merg pe burta si sa nu dau nik dar....asa am simtit eu ca tb.
Cat am stat acum in spital am vb cu multe gravi care au si nascut acolo. Se pare ca preturile sunt asa:
-Nastere naturala : 4-5 mil
-NAstere cezariana : 5-7 mil
-Anestezist: 2 mil
-Neonatolog: 1.5-2 mil
-Moasa: 500-1 mil
-asistente : 100 mii
-toaleta: 50 mii
Diana...e bine ca nu te bazezi pe nimeni...dar totusi poti cere ajutorul daca consideri ca ai nevoie. Si eu zic ca o sa ai...Asa ca...nu te sfii si cere ajutor oriunde crezi ca il vei obtine. Iti va face bine si chiar si sotul s-ar putea sa se razgandesca daca inca mai exista o flacara licarind intre voi. Un copil e o minune indiferent de unde vine si cine ii sunt parintii biologici. Eu asa consider.
Despre detergent...eu am spalat toate lucrusoarele lui Stefan cu Ariel si cu balsam lenor...si laolalta cu hainele noastre fara sa fac cea mai muca diferentza. Copilul nu a avut nici macar o exema, a fost superok. Deci si acuma voi proceda la fel. Singura diferenta este ca toate hainutele de bb le calcam si le voi calca si acuma. Daca cumva vad ca pielea lui nu tolereaza detergentul il voi schimba dar...nu cred ca vor fi probleme.
In general...copii ii ai asa cum ii inveti. M-am lamurit cu fi'miu ce usor se poate invata cu narav si ce greu se dezvata; asa ca...voi proceda la fel ca si cu Stefan..si sper sa fie la fel de cuminte ca Stefan.
Ca sa ma laud...Stefan al meu dormea la 1 luna de la 12-6 dim cu mici exceptii, la 6 luni si-a scos singurel suzeta, adica a renuntat la ea f. usor. Doarmea f. bine, manca f. bine, se juca la fel de bine. Acuma mananca bine, doarme singurel in camera toata noaptea in pat normal de o persoana...iar singurul lucru pe care inca nu il face....sa nu mai faca in pampers in somn. Adica...nici nu am incercat sa il dezvat inca...dar prin mai cand se mai incalzeste...il voi invata si fara pampers.
Gata ca m-am laudat destul....
Kristinik felicitari pt sora ta si....sa aiba o bebelina mancacioasa si cuminte si sanatoasa.
Si nu in ultimul rand....PAste fericit celor care il serbeaza!!!
Diana
34+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
gabitzam spune:
Doamne ce zi frumoasa!! Au fost 21 de grade, e soare, toti copacii infloriti, e o minune cum miroase aerul. Am fost la mama la Buftea la prinz, iar am avut telepatie cu ea, ne-a facut clatite, dupa ce eu ma tot gandisem de cateva zile la clatite.
Dimineata am intrat in balcon la flori si am facut curat, am taiat uscaturile, am mai aruncat ce era cazul, le-am aranjat, am mai rarit frunzele. Sunt mandra de mine
Ia de vedeti aici. Am facut asca acum, ca dupa ce nasc saracele o sa fie mai neglijate, ca asa a fost si la Andrei.
Kristinik, felicitari pentru nepotica! Ce dragut ca si tu si sora ta aveti copiii asa aproape! Eu si sora-mea am nascut in aceeasi zi, 25 mai, dar la 18 ani diferenta ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Kristinik felicitari pentru nepotica. 
Andree probabil ai facut o indigestie, ia o usor si mananca mai dietetic o zi doua. Eu am vomat o singura data in sarcina din cauza indigestiei. (ziceam ca sunt de vina smochinele, dar de pui prajit, usturoi si cartofi prajiti mancati inainte am uitat). Nu stiu daca mai e cazul, mie mi-au dat colebil, nospa si metocoploramid. Am fost la medic deci e ok pt sarcina.
A fost o zi superba dar nu prea pot sa stau pe afara, dupa vizita la soacra si stat pe scaun 2 ore m-au luat niste dureri, zic eu de col, destul de puternice, nu imi dau seama daca am avut si contractii, dar burtica e tare. Pentru asta am stat 2 ore in pat.
Acum am dat putin cu matura si ma doare mijlocul de zici ca am zugravit toata casa. E frustrant, eu sunt obisnuita cu smotru ore intregi nu sa obosesc dupa doua trei operatiuni. Asta e, mai avem un pic.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+
Andree27 spune:
Am sosit si eu!!!!
KristinikFelicitari si tie si surorii tale pt nepotica\fetita!!!!
Sa fie sanatoasa si frumoasa si mai ales papacioasa!!
GAbitzule super frumoase florile!!!
Cat despre detergent si eu cred ca asa le voi spala hainitele cu detergent normal!!
Chiar nu stiu ce am patit aseara dar inainte sa plecam la masa la socrii iara m-a apucat si dintr-o data m-am facut palida si imi era o greata de numa!!Dar spre norocul meu ca mi-a trecut.Am papat putina supica de puiut si 2 sarmalute!!Acuma asa mi de foame dar asa mi de frica sa pap sa nu patesc ca aseara!!!
Diana_d sa ai grija de tine si drum bun la Bucuresti la mama ta si cand vii sa dai de stire!!!
Cleo pana la urma ce duci la servici???Te-ai hotarat?
Acumm va las si poate intru mai tarziu!!!
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Andree27 spune:
Ancaurnpupicei pt explicatii ca am reusit!!

Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Reallaura spune:
Kristinik, felicitari pentru sora ta!! 

Sa va traiasca! Sa ai o nastere la fel de usoara!!
Gabitzule, foarte frumos ai aranjat tu acolo la floricele... La mine floricelele nu rezista, din pacate. Casa noastra nu e asa luminoasa si aerul e uscat. Mi-ar trebui un umidificator, dar nu ma apuc acum de chestii de amploare, dupa ce se face bb mare...
Sunt si eu racita, ma ustura gatul de nu mai pot, in fiecare dimineata de 3 zile, fac gargara cu apa calduta si sare - functioneaza!-
si beau lapte cald. Medicamente sau siropuri nu am luat deloc.
Laurita
31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community