Creme/Lotiuni de corp
Raspunsuri - Pagina 2
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liliana82 Eu in materie de creme geluri si lotiuni sunt nationalista. Asa ca dupa nastere am inceput razboiul cu vergeturile si slanina de pe burta si m-am intors cu placere la supliform.Pute ca dracu dar e bun ca tonifiant general. Am dat raid prin farmacii si mi-am mai luat crema de vergeturi Q4U . Si asta pute a buruieni face pielea fina dar ramane de vazut cat de eficienta e importriva vergeturilor. Cand am mai avut vergeturi.. acum catva ani cand m-am ingrasat ca vaca de la mancarea englezeasca (record 7 kg in 7 saptamani- nici porcu vecinei nu bate recordu asta Am mai luat ca am citit tot pe aici pe net ca e bun de vergeturi balsamul cu bitter suedez de la transvital. Dar asta bate recordul la putit babeste, asa ca e pus in stand by in caz ca nu trec vergeturile de la tona de crema achizitionata. Sa mai spun ca folosesc crema de fata cu spirulina ( hofigal) care e verde murdar si pute a balta statuta aromata cu menta? Si pe langa toate astea folosesc si eu o crema omeneasca , ca o oaza prin desertul cremelor cu "putori" de buruieni si de balta statuta ,si aia este asla vital lotiunea de vergeturi. Dar deh... "baba" sufera pentru frumusete... si supliformul pentru mine e ca un mariaj cu un barbat urat dar plin de bani, ascultator intelegator si foarte generos. |
ce caraghioasa ai fost!

deci, ce crema a fost cea mai buna pt vergeturi? ca ai insirat o combinatie de n luate cite k...nu sint sigura...Aslavital? singur sau combinat cu ceva?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Liliana82 spune:
Alure desi acuma ma lupt din nou cu nenorocitele eu sunt increzatoare ca o sa mi treaca deoarece cele de pe picioare de acum 3 ani mi-au trecut.
deci atunci pentru vergeturi am folosit supliform si lipogel anticelulitic Q4U si asla vital. Deci practic eu am folosit o combinatie de creme.
Din cate stiu eu vergeturile in general sunt modificari ale colagenului pielii si lipsei de elastina suficienta Lipogelul ala are continut de colagen iar asla vital are elastina.. Eu supliformul il folosesc pentru toate in special pentru glezne, sau senzatia de picoare grele de seara unde mi se pare mai bun decat liotonul. E bun anticelulitic.
eu acuma in lupta asta vu vergeturile in loc de lipogel am luat crema de vergeturi Q4U . dar asta mi se pare cam grasa. Oricum faza buna este ca dupa 2 saptamani de cand am luat cremele astea vergeturile din zona de sub buric sau mai atenuat. dar sa spun ce creama e mai buna chiar nu stiu. Cred ca de fapt e buna combinatia.
pearl84 spune:
Eu mai nou am trecut pe boddy butter de la Vaseline. E in cutie rotunda, maro..si face pielea super fina..si are o textura chiar de unt!
Inainte ma dadeam pe pielea umeda cu ulei de avocado presat la rece..dar cum sunt tare lenesa...asta de la vaseline imi prieste mai bine.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
rall spune:
Guinot - Hydrazone Corps e singura sticla cu lotiune de corp pe care am terminat-o. In rest am zeci de borcanele si borcanase, incercate si parasite. Recomand insa shea butter, am linistea ca macar nu contine 100 de porcarii care mai mult dauneaza decat ajuta.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
Cinezee spune:
sunt cele mai buna si mai ales sunt organice ,pe langa astea eu mai folosesc si uleiul de masline
in rest nimic din comert nu imi place sau nu ma ajuta
| citat din mesajul lui Annie80 m-am axat pe untul de shea, sau uleiul de migdale, si sunt mai mult decat fericita il recomand din toata inima! acum vreau sal incerc pe cel de migdale! |
A M R
5 zile
blackpanterro spune:
Eu am devenit mare fan al produselor Bath and Body Works! Body lotion-ul Japanese Cherry Blossom miroase superb si tine toata ziua, ai impresia ca te-ai dat cu parfum!
Cand a venit mama la noi i-a placut atat de mult ca a trebuit sa ii iau si eu unul! :)
Aici sunt produsele
http://www.bathandbodyworks.com/family/index.jsp?categoryId=3314709&cp=2073259
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
SIMONABB spune:
| citat din mesajul lui Annie80 m-am axat pe untul de shea, sau uleiul de migdale, si sunt mai mult decat fericita il recomand din toata inima! acum vreau sal incerc pe cel de migdale! --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
uleiul asta nu iti lasa pielea grasa ?
eu ma dau doar pe la ochi si pe urma ma spal bine pe maini si nici nu mai mai ating pe acolo, nu stiu cum sa ma dau pe picioare cu ulei cind mie mi-e greata sa simt ceva uleios pe mine ...
http://community.webshots.com/user/simonabb
Annie80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SIMONABB
uleiul asta nu iti lasa pielea grasa ? eu ma dau doar pe la ochi si pe urma ma spal bine pe maini si nici nu mai mai ating pe acolo, nu stiu cum sa ma dau pe picioare cu ulei cind mie mi-e greata sa simt ceva uleios pe mine ... Simona http://community.webshots.com/user/simonabb |
Trebuie pus foarte putin si intins foarte bine,
nush cum sa explic, ramane putin "uleioasa" pielea dar nu cat sa prajesti cartofi, si e recomandat cel de migdale dulci