Dansez pentru tine, editia 5 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
selket spune:
Buna,
Hai sa-mi dau si eu cu parerea. De la bun inceput am sa recunosc ca preferintele mele la acest concurs sunt legate mai ales de persoane cat de felul cum danseaza. Astfel, mie imi place Petrisor. Si implicit perechea Andreea si Petrisor. Aste e, mi-a placut copilul asta de inca de la prima editie la care a perticipat. Se misca superb si e mai natural decat restul, mai mai simplu. Iar Andreea mi se pare ca a evoluat foarte foarte mult. E adevarat ca e artista, dar de la dansurile pop-disco fie ele chiar si "profesioniste" pana la dans sportiv, de societate etc. este o diferenta. Mare. Si evolutia de vede cu ochiul liber. In plus isi lasa vizibile sentimentele, fie ele si .. negative sa zicem.. respectiv se vede ca nu ii place sa piarda, vrea mereu sa fie pe primul loc, are o foarte mare incredere in ea si o foarte buna parere despre ea. Eu consider ca asta nu e un defect.
Cat despre "reprezentatia" cu tangoul din emisiunea trecuta eu zic ca a fost super Hai sa nu exageram cu pudismul, bine? E show. Si poate a fost si o chestiune de marketing, iar atunci bravo lor
Imi mai place si Cornel.
Nu il suport pe Bogdan, care mi se pare gretos de feminin.
Inca ceva: ideea de baza la editia asta nu imi place. Nu stiu, dar am senzatia ca vor fi pusi copii astia in niste situatii urate. O sa vedeti cand va pleca prima echipa: copilul va plange! Si la fel si la urmatoarele. Iar protv prin asta isi creste audienta si implicit incasarile. Adica copii astia sunt necajiti si acum dintre toti ei sunt singurii care chiar vor suferi (pe bune) in emisiunea asta. Voua nu vi se pare un pic pervesta treaba asta? Stiu ca ei vor gasi ajutor, cu siguranta toti, dar tot vor suferi. Hm? Voi ce ziceti?
S.
Anina_n spune:
Smiley si Adriela o salsa foarte faina !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
selket, si mie imi place Petrisor, de cand l-am vazut prima data. Se potriveste foarte bine cu Andreea, sunt o pereche plina de energie. Petrisor mi se pare cel mai bun dintre baieti.
Dar la fete, pe Laura o vad cea mai buna. Mi-ar place sa-i vad dansand impreuna un dans energic, sa vad daca Laura tine pasul cu Petrisor, precum Andreea.
Intr-adevar, cu micutii in platou va fi greu, vor fi niste momente foarte incarcate, la eliminari.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
C.R.B.L. si Mirela, un Quickstep...dragutz !
Anina_n spune:
Duelul ! Foarte fain !!!! O idee geniala de a dansa impreuna cele 2 perechi ! Si chiar de a schimpa partenerii de dans. Si au dansat si cei doi copii !
catutza spune:
SALUTARE !!!
am ajuns si eu acum pe forum, pana acum a avut Mihai de dat niste atacuri pe triburi am vazut mare parte din concurs, mi-a placut duelul foarte original sa vedem ce mai urmeaza...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catrinik spune:
Mie mi s-a parur ca Alex siCristina au dansat Salsa aia ingozitor, iar notele au fost exagerat de mari.
Nu meritau 8.5, zic eu.
Anina_n spune:
Buna, Cata, Georgeasca !
Mihai Petre le-a dat 7, tehnic atat au meritat, chiar cu indulgenta.
Laura si Bogdan, un Quickstep foarte fain !
Anina_n spune:
Andreea si Petrisor, o Salsa fantastica, zic eu !!!
Anina_n spune:
Alex si Cristina, Quickstep, cam slabut ! Se pare ca nu e seara lor cea mai buna.