FIV 170
Raspunsuri - Pagina 7
maria215ro spune:
Digeka, preturile sunt actuale.Noi ne procuram medicamentele direct de la spital, insa se pot gasi si in anumite farmacii(Sensi Blu, Helpnet,etc).Apropos, tu cum ai avut schema de tratament?
goggy spune:
Zouzounaki, eu fiind pacienta dr Cezara Bucur, ma intrebam de ce nu e trecuta si clinica Dacia Medical Center, unde face fiv ea impreuna cu dr Cocei. La Centrul Medical Unirea nu cred ca mai lucreaza de mult.
Pretul unui fiv la Dacia e de 2400 euro iar daca se merge la blastosist se mai platesc 300 euro.
Ma gandeam ca ar fi util de stiut.
maria215ro spune:
Moniland, iti multumesc.
Kineta, stimularea o fac la fel ca si tine cu menogon(3/zi).Eu nu tin fiolele la frigider.L-am intrebat pe dr M si mi-a zis ca e ok si in camera(sub 25 grade).Tu cum reusesti sa-ti faci singura injectiile????????De ieri am inceput sa iau acid folic, omega3 si royal jelly.Succes pe mai departe
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Misa_21 multumesc de sfaturi in legatura cu L-arginina, eu eram convinsa ca e buna! O s-o caut pe net insa ce ma ingrijoreaza pe mine e faptul ca nu-mi vine menstra. Sunt in z10 de Diphaereline si nici urma de rushi. Daca-mi vin tocmai joi cand voi fi la eco in z14???
Kora_pop multumesc!
Felicia tin pumnii marti!
Doris_71 multa bafta sa se iubeasca toti!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
oanademunck spune:
Verga wow ce veste buna!!4 viitori bebei mici si dragalasi!felicitari pentru curaj si bafta. Imi dai fortza sa trec peste zilele astea avand in vedere ca protocolul nostru a fost asemanator
Moniland si ce s-a intamplat atunci cand cu problema cu gigeii? i-au gasit din prima sau i-au pescuit a doua oara??
Doris mult lipici la embrionas!
Eu stau si astept sa treaca timpul,cred ca ma apuc de crosetat sau macrameuri sa-mi ocup timpul si sa-numar ochiuri macar imi ocup mintea cu altceva, 'inervanta' asteptarea asta intotdeauna!
zmuahhh
whisk
kineta spune:
FELICIA,te ,si cat decat am inteles cum sta treaba cu estradiolul,iti doresc sa ai un bhcg mare,mare,mare. PISIX,unde ti-ai facut estradiolul,la ce laborator,hai ca imi vine sa nu mai ma duc maine sa-mi fac dozarea,si eu maine sunt in ziua 7 de stimulare,cine stie ce val mai imi iese,ai anuntat dr-ul,ce a spus exista sansa sa creasca foliculii,ai facut eco,sau urmeaza,sti ceva ,cati foliculi ai? SI eu merg miercuri la eco,si ma gandesc daca mi-ar iesii estradiolul mic,oare ce se mai poate face din ziua 9-a pana in ziua 12-13,cred ca nk,sau poate.... cine stie. MARIA,deci facem aceelasi tratament si tot la prof,banuiesc ca ti-a dat si un Diph intreg,pe parcursul stimularii? TU iti faci dozare de estradiol? Injectiile mi le-am facut singura in weekend,pt ca asta mie profesia,sunt in domeniu,iar de maine am sa le fac la servici.
kineta spune:
PS: MARIA,am uitat,si crezi ca are ceva ca am bagat fiolele in frigider de 2 zile,mi-a fost teama sa nu fie mai mult de 25 grade in casa ,ca nu mi-am pus termometru,cu toate ca nu cred,dar din cate stiu fetele le-au tinut in frigider ,si ele,iar vara oricum se tin in frigider. FETELOR am o intrebare ,cum sa fac sa scriu si eu colorat ,ca am incercat toate variantele si nu merge,am selectat culoare,marime,si nk
DORIS_71 spune:
Felicia, Ioanatugs mersi ptr. galerie.
Kineta eu maine fac ET, gata cu stimularile iar LucaLuca are deja puiuti la purtator. Bafta in continuare la injectat.
Goggy sa stea cuminti la mami in burtica 9 luni.
Oanademunck ne tinem de manuta. Bafta si tie.
toate FIV-oasele.
DORIS_71 spune:
Kineta selectezi numele sau cuvantul pe care vrei sa-l colorezi, apoi dai pe culoare si alegi ce culoare vrei. Sper ca ai inteles, in acelasi fel faci si cu marimea cuvintelor.
toate FIV-oasele.