FIV 170
Raspunsuri - Pagina 16
digeka spune:
Pisix, ai dreptate, nu am scris rezultatul investigatiilor - mobilitate slaba a , deaceea recomandat ICSI.
goggy spune:
LucaLuca, o sa sune cam stupid dar....vreau sa fiu o vacaaaaaaaaaaaaaa.
Gestanta, evident. Si cum numarul 7 e numarul meu norocos, pot fi si ultima din rand, nu ma supar.
A, era sa uit, poti fi eroina mea daca vrei, abia astept sa te urmez! Ca o vacuta cuminte....si gestanta, repet.
kineta spune:
FETELOR,VA MULTUMESC PT RASPUNSURI,intru maine dupa ce vin de la eco,sa va spun ce mi-a spus proful,va pup pe toate
pisix spune:
digeka - si o ultima intrebare (indiscreta) : cati ani ai ?
Draga mea tu ai intrat la naturiste ? miki e specializata pe infertilitate masculina ( e o AzooGirl) si stie tot felul de leacuri de mobilitate.
Si acum nu vreau sa-ti dau prea multe sperante dar sunt fete care au avut rezultate foaaaarte bune cu ele.
Eu zic sa te interesezi poate pana la FIV-ul urmator il bagi pe sotiorul tau la o cura zdravana de naturiste si se imbunatateste ceva.
Intre timp incerci sa te verifici si tu cat mai bine si sa imbunatatesti din mers (fetele de-aici te invata de toate) asa ca la urmatorul FIV vei ramane gravida :-)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Ioanatugs spune:
Felicia si Oanademunk vreau sa va urez din suflet mult curaj s-o puteti lua de la capat!!
Zouounaki vreau sa fii un tauras optimist si vei reusi!! Felicitari pentru endometru si multa bafta!
Pisix mie mi-au apaut pete rozalii de vreo trei zile si dureri de burta din cand in cand, insa n-a sosit z1 inca.(o astept mai mult ca niciodata!)
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
oanademunck spune:
Fetelor, multumesc de sustinere! Ma bucur atat de mult ca este o noua zi si sunt in tzara desi ma ustura efectiv ochii!!Aveti dreptate data viitoare cand merg la consultatie pe 21 am sa le cer socoteala vorbesc foarte serios>>>am io o lista mare de intrebari
Dream am sa il rog pe al meu sa sune sa vedem ce s-a intamplat cu embrionasii aia de 2 celule in ziua4.
Luca apropo de presenti;ent eu am avut tot timpoul presentimentul ca nu o da fie, dar ma asteptam la un ET>>>>
Kora promit ca am sa pap cat mai santaos!
ma duc urmeaza o zi plina de tradus dupa o zi de cosmar si o noapte nedormita dar asa de mult ma bucur ca am ceva sa imi tin mintea ocupata
pupici si bafta tin pumnii11
whisk
KoraPop spune:
Buna tuturor!
Am intrat sa va salut si sa va doresc tuturor o zi cat mai frumoasa!!!
Dream mi-a fost dor de tine.Eu incep la cm urmator,care trebuie sa soseasca in curand.Tu?Doamne ajuta,sa fie anul cel norocos si pentru noi!
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
Ioanatugs - pai iti recomand niste abdomene (sau o sauna) vin rosu diseara si niste iubire si maine ...esti rezolvata
Buna dimineata fetelor, voiam sa ma laud cu noua mea titulatura asa ca ... iata-ma !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
sandyG spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR!va doresc la toate o zi buna .este prima data cand va scriu,dar va urmaresc din umbra de ceva timp si abia acum mi-am facut curaj sa va scriu.Sper sa ma primiti si pe mine.
verga spune:
Felicia,Oana,Digeka
Goggy siLuca vreau si eu in clubul vacutelor
Toate sa aveti o zi placuta
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo