Ce varsta psihologica ai? - Test
Raspunsuri - Pagina 6
chris27 spune:
Bat toate recordurile(asa trebuie sa fiu eu mereu,Gica-Contra)...Am 27 ani si mi-a "iesit"ca am doar 15 ani...Sper ca nu se refera la inteligenta!!!Si mai ciudat e ca in viata reala am prietene care au si...peste 40 ani...N-am simtit niciodata ca as fi un copil printre ele,nu m-au rasfatat si nici nu m-au tratat diferit...Hmmm!...Cred ca o sa incerc sa interpretez rezultatul d.p.d.v. filosofic!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
anidaz spune:
Am 30 varsta biologica si mi-a iesit 35 varsta psihologica.Din punctul meu de vedere nu stau chiar rau,
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
Saturnine spune:
Mie mi-a iesit ca am 31 de ani, in realitate am 22 . Descrierea nu stiu daca se potriveste, adica parerea pe care o avem uneori despre noi poate fi partial eronata . oricum, pentru ca un asemenea test sa fie valid, consider ca ar trebui mult mai multe intrebari, si cam 5 variante de raspuns pe intrebare .
Oricum mi-a placut ca zice ca sunt echilibrata si realista, realista da, imi place sa cred, cu echilibrul ... il mai pierd dar nu iremediabil . Ca nu imi plac schimbarile dar ma adaptez.. si asta ar merge...Am incredere in ceilalti dar sunt pregatita pentru dezamagiri... Nu sunt sociabila dar am un grup de prieteni pe care incerc sa il mentin ... mai bine zis nu mai sunt sociabila... am fost in adolescenta zic eu foarte sociabila, poate prea sociabila ( sa nu se inteleaga prostii) in sensul ca eram atat de comunicativa ca deveneam agasanta, inca mai sunt dar nu mai am atata energie sa o fac cu oricine , imi agasez doar familia . Dar cea mai adevarata parte mi se pare ca zice ca resprect regulile si autoritatea pana mi se pare ca acestea devin irationale si atunci incerc sa le schimb .
ploscariu spune:
mie mi-a iesit 33 desi am 27, iar toata lumea i-mi spune ca sunt copilaroasa, ei vedeti, testul zice altceva, oare chiar gandesc mai matur decat ar trebui, adevarul e ca lumea nu stie ce e in capul meu, poate ca din prisma lor eu par copilaroasa....
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
XIO spune:
35 mi-a iesit
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ile77 spune:
mi-a iesit 35 si am 31 de anisori
chiar se potriveste ce scrie acolo
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
mina spune:
la test 32 la realitate 35, iar descriere ie buna-buna....hmmmmm...asa de simplu sa fie?
Oricum, interesant.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
MadameBovary spune:
22 acum, 32 in test . Eu ma stiu mai filosofica si mai analitica, nu mi se pare iesit din comun sa par mai matura decat varsta pe care o am... iar descrierea care apare la sfarsit e destul de adevarata. Cam 90% as spune din cum ma simt si ma stiu eu pe mine. Deci o stii ceva testul asta..
I never fake ... sarcasm
Bluel spune:
Cam tot pe acolo mi-a iesit, adica varsta reala: 35 si cea psihologica: 33, dar comentariile mi se potrivesc 99% . Ma consolez cu varsta ''la prima vedere'' cand mi se spune ca am 25 de ani
ingeras70 spune:
descrierea,foarte pe aproape.Eu am 38 si au spus v.psiho 42,ceea ce ma bucur,nu de altceva dar eu sint suspectata cam de imaturitate.Si la fata arat de 23,24,nu mai mult.Ei,veste buna la test.