Nu vrea casatorie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Eu am impresia ca el e multumit cu ce are; de sarbatori nu e singur, cand vrea liniste se retarge, stie ca la orice ora exista cineva care sa-l asculte si atunci de ce sa se complice? Dar nu se gandeste si la sentimentele tale.
Hotararea pe care o vei lua depinde de tine si de cata rabdare mai ai cu el. Oricum 5 ani demonstreaza ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Teodora,

Ai dreptate sa ceri mai mult, sa vrei mai mult, cand iubesti vrei sa imparti totul cu persona iubita,spatiul,patul,cafeaua de dimineata,visurile...el insa vrea sa imparta doar ce el este dispus sa imparta...EGOIST se numeste.FUGI de el ,o sa fie un calamar toata viata,ce simte el ptru tine nu se numeste dragoste.
Ai 32 de ani,nu sunt multi,dar nici putini nu sunt, ca sa mai fi parte intr-o relatie alambicata.Ai o gandire sanatoasa si asa cum spui tu ,undeva exista si jumatatea care sa-ti corespunda...Fugi si cauta-ti jumatatea.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

quote:
Originally posted by principe

Teodora,

...Fugi si cauta-ti jumatatea.

...ca asta cu singuranta nu e jumatatea ta.E inadmisibil sa-ti bati joc de viata ,sentimentele si dorinta de implinire a femeii.Nu te iubeste,stai langa un copil care nu are de gand sa devina adult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Teodora, nu ai mai dat nici un semn...
ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora777 spune:

Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am fost ocupata cu lucrul.
Va multumesc pentru raspunsuri - deocamdata stau pe ganduri...Vreau sa-mi limpezesc putin ideile

quote:
Originally posted by Mindy

Teodora, nu ai mai dat nici un semn...
ce mai faci?

Mergi la inceput