idei de nopti fierbinti

idei de nopti fierbinti | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

fetelor dati mi va rog niste idei, vreau sal sochez la pat , pur si simplu, asta e cuvintul, ce as putea face? imi puteti spune din experienta voastra , vreau sal uimesc, am incercat noi mai multe dar nas putea spune ca chiar tot ce se poate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Initial creeata de carmen123

fetelor dati mi va rog niste idei, vreau sal sochez la pat , pur si simplu, asta e cuvintul, ce as putea face? imi puteti spune din experienta voastra , vreau sal uimesc, am incercat noi mai multe dar nas putea spune ca chiar tot ce se poate

nu cred ca iti doresti CHIAR TOT ce se poate .
restul le las pe fete sa zica....

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Depinde. Eu nu l-as soca! Mi-ar fi teama ca l-as speria....

Si pe deasupra nu mai scap de intrebari: " De unde stii tu atat de multe ? Cu cine ai exersat ? Cati barbati ai avut? etc."

Sigur nu te va crede ca te-au invatat fetele de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Mie mi se pare cel mai greu sa descriu ceea ce facem in "pat".Nu gasesc cuvinte potrivite.Nu stiu ce idei sa dau.
Schimba decorul...restul, vine de la sine!

Edit:Sper sa nu faci si tu parte din decor...
(scuze...., nu m-am putut abtine)

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:

De ce la pat si nu.... pe capota masinii? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

quote:

De ce la pat si nu.... pe capota masinii? :))

Poate n-ai observat ghilimelelel.E doar o expresie.O femeie e buna la "pat", adica face dragoste bine...
Si, apropo, in baie, pe masina de spalat, nu merge?!Sau, la iarba, sau..., sau....?....?
Edit:
Depinde ce masina, ca daca-i slaba la tabla, se ...indoaie..(tabla).

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

quote:
Originally posted by coltofeanu

Depinde. Eu nu l-as soca! Mi-ar fi teama ca l-as speria....

Si pe deasupra nu mai scap de intrebari: " De unde stii tu atat de multe ? Cu cine ai exersat ? Cati barbati ai avut? etc."

Sigur nu te va crede ca te-au invatat fetele de pe forum.

haha asa am patit eu... adica sotul a fost cu totul altfel si am fost socata... intrebari etc.... m-am lamurit cand am vizionat impreuna cele cateva filme pt adulti ce il inspirasera...

Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

chestia asta difera de la barbat la barbat... ai putea sa faci multe ca sa-l sochezi... insa s-ar putea sa ramana socat. nu stiu daca iubitului tau chiar i-ar placea sa aiba o "super-experimentata", "super-femeie" in pat... si in plus, atata timp cat va iubiti si va place enorm de mult sa faceti dragoste, ce importanta are sa il sochezi.
vreau sa-ti spun ca probabil ca si iubitului meu i-ar placea sa fiu mult mai indrazneatza in pat, dar este ok asa, sa descoperim totul impreuna, treptat, fara graba, sau fara sa trecem de la o extrema la alta: azi sunt un ingeras si maine brusc o diavolitza . incercam poziti noi, locuri noi si este minunat de fiecare data; desigur, asta nu inseamna ca de fiecare data stam cu kamasutra in mana si bifam cate o pozitie... si cele clasice sunt minunate... totul este frumos!
important este sa ne iubim partenerul si sa ne daruim lui din tot sufletul, si bineinteles asta sa fie si reciproc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:

Un "ménage à trois" mai mult ca sigur l-ar soca, cu o femeie sau, mai sigur, cu un barbat.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Tie-ti place sa te socheze cineva? E mai experimentat sau de ce simti nevoia sa gasesti cine stie ce reteta fenomenala?

Cel mai simplu e sa il intrebi ce isi doreste.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu nu as putea sal shchez, doar surprinde placut (cred ca e mai potrivit)

pt shocat..nu te epila pe picioare maini, sub-brat, si evita dushul pe motiv ca nu a curs apa)

pt surprins placut, atmosfera romantica, un vin bun si incearca un costum de french maid majoritatea isi doresc asta) masaj, lumanari, flori ,muzica, etc.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput