Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 20
Ali_bia spune:
Bravo Naty ca te-ai odihnit un pic
vazut poze
cu zambareata lu' mama
parca am vazut ca are si cerceiusi? nu?
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
natynic spune:
...si inca una facuta, pt demonstratie, acum
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Naty, mie mi se pare ca Iulia seamana leit cu tine.
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
natynic spune:
...si inca una, pe fondul muzical de care ziceam, acum
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Da, sigur ca are cercelusi...
Ma duc sa-i dau sa pape si revin, daca nu face altcineva capitol (Ali?
) il mesteresc eu mai tarziu
Naty
Iulia mea
gecko spune:

LA MULTI ANI! PIDANA

sanatosi si frumosi alaturi de familia ce o vei mari in curand.

hai raluk! nastere usoara si bb sanatos, refacere rapida si lapte-n tzitzi!

multumesc fetelor de urari!
cam ciudat cu sarbatorile departe de romania...dar ne adaptam
promit ca anul viitor recuperez din urma si ma pregatesc cum se cuvine cu d'ale gurii de Paste
. Anul asta am fost prea gravida ....asa ca am mancat carbonarra.![]()
naty...sunt convinsa ca la un moment dat i-ar fi atras Iulia atentia taticului ca tine fata pe uscat.

sovi...toate mergem leganat (mac, mac, mac)...da' scapam. eu de 3 zile tot cobor dealul si urc dealul (in vale e biserica si in deal casa) si daca nu merg leganat ma ia o durere pe sub burta de raman blocata locului. oricum, daca nici dupa tura de maine de mers si venit de la biserica nu mi se declanseaza travaliul...atunci mi-e clar...cineva a turnat ciment in colul meu....si noapte buna ca eu pe jos nu mai nasc.
si apropo ariel...ca ziceai ca ti-ai dori ca in romania sa existe respectul pentru gravide in mijloace de transport, in magazine. sa vezi ce te apuca depresia cand realizezi ca baba de 90 de ani ce se deplaseaza doar cu cadru metalic...iti da prioritate la urcarea in autobuz

. adica vine autobuzul in statie....se lasa usoooorrrrr pe o parte.....se scoaateee rampa pentru persoane cu dizabilitati....si la care baba pentru care s-au facut toate aceste manevre iti zice tie...mergi tu draguta inainte....ca esti gravida.

si cand te gandesti ca 6 luni inainte le caram eu cu targa de la etajul 4....Patrick iesi afara ca vine maicata cu nuiaua dupa tine.
mamip sunt impresionata...de cateva zile nu ai facut achizitii pentru Honey. oh, ba, ca doar azi a luat sotul sosetele pentru ea...mai!!!! fata o sa creasca intr-un ritm in care nu o sa aveti vreme sa ii dati tot ce ati cumparat. pe mine deja m-a apucat groaza...ca v-am zis ca am luat 288 de pampersi cea mai mica marime...dar fetele care au nascut la sfarsitul lui februarie deja anunta ca au trecut la urmatoarea marime...pai si eu ce ma fac cu ei?
Ali_bia spune:
Hai ca mesteresc eu capitol nou
Voi scrieti aici in continuare..
_
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
numeioana spune:
Naty, ce mult s-a schimbat Iulia!! Ce haioasa e cu sosetelele in maini!!![]()
Clau, ma bucur mult ca Rebecuta e bine!
Andreea - Gudinde
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
CAPITOL NOU
_
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la