cazare buna in EFORIE?

cazare buna in EFORIE? | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Hello,
as vrea sa merg cu copiii in luna iunie la Eforie Nord. Imi poate recomanda cineva o vila particulara (nu hotel) unde sa am conditii rezonabile, acces la bucatarie si eventual o mini-curte?
Astept linkuri, poze, orice referinte eventual date de contact si pe PM, de la cine a fost acolo in anii trecuti si multumiti de oferta.

Despre accesul la tratamentele de la Ana Aslan Health SPA ce stiti? Numai prin hotele se poate face?

Merci mult!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

http://www.vileeforie.ro/vila_melina.html
Noi am fost in 2005 si 2006, poate reusesc sa pun si ceva poze. Ideea e ca au o bucatarie cu terasa, unde poti face ce vrei tu, noi aveam cupilu' mic si-am fost cu fierbator de apa, paharele, etc dupa noi, si mai au in spate la umbra o curticica in care e o casuta din aia de plastic, un leagan, un balansoar. Una peste lta, e in regula, e curat, nu e foarte ieftin, da' nici nu lesini.
Edit ca sa-ti spun ca e adevarat ce scriu in prezentare, noi mancam in fiecare zi la terasele de vis-a vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc mult pt aceasta informatie. Le-am trimis email si astept oferta lor. Imi poti spune care din camere/anexe e mai buna si mai retrasa? Avand 2 copii ma intereseaza sa fie liniste. AC-ul se plateste suplimentar?
Inca o data multumesc pt informatii si linkul oferit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Mai liniste e in camerele ale caror geamuri dau in curticica, in special cele din anexa ( singura problema la camerele din anexa e ca au gresie pe jos, si Ilinca noastra tocmai invata sa mearga, si mi s-a parut rece.) Noi am stat in primul an in camera care da in fata, iar in al doilea in cea care da in spate. Cu AC chiar nu mai tin minte cum era, noi l-am folosit oricum, ii dadeam drumul inainte de somn un pic, cat sa se faca aerul respirabil. Daca primesti un raspuns, zi-mi si mie, chiar sunt curioasa cat mai e o camera.

Mergi la inceput