Nou stil de viatza (193)
Raspunsuri - Pagina 20

tumpi spune:
Anky, mercic
Laura, ai grija de tine si mergi maine la dr, sper sa nu fie nimic grav.Tinem pumnii si multa sanatate.
Mamidulce, las ca si cand ai sa termini ce bine o sa te simti in noul apartament.
Gusta, nu mai stiu cum e cu nr la vopsele si eu ma mai faceam cu Garnier,dar am cam un an si ceva ca folosesc nuantator.Mi-am brutalizat prea mult parul cu vopsele, asa ca acum ii dau o pauza.Acum de exemplu sunt nefacuta din februarie, noroc ca am nuanta naturala si nu se vede diferenta, doar cateva fire de par alb pe care al meu cica nu le vede, defapt toti fac moisto de mine ca nu am, eu unde le vad?.Da va spun sigur ca sunt acolo.Adevarul e ca abia astept sa ii mai fac ceva parului, sa ma mai schimb putin.
Parca Violeta spunea ca parul scurt nu-i mai sta bine acum ca a slabit, eu din contra parul scurt nu l-as purta acum,asta fiinca eu am fata rotunda si dacam-as tunde scurt as parea si mai grasunica.E adevarat ca eu parul scurt scurt nu l-am mai avut de pe la 13 ani.Uneori as vrea sa-l am si eu scurt,dar totusi imi e frica sa fac pasul asta.Am facut ceva relativ asemanator acum vreo 11 ani cand mi-am tuns parul care imi ajungea pana la mijloc , scurtandu-l pana la nivelul urechilor.
Liris , te asteptam sa revi .
Fetele cu mai mult chef nu-mi vinedeti si mie putin?.Nici pana acum nu am reusit sa calc, Anky m-a tot fentat cu calcatorul ala.Si vraful de rufe se tot mareste, mai are putin erupe.
Fug sa caut o carte pe net si revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

mephala30 spune:
Delia, pe cuvant c-am fost harnicutza si-am terminat-o, vai de burta mea, .
In seara asta sper sa-mi conving jumatatea si sa ne uitam la film. Astept un film romantic de mult timp...
Laura, imi pare rau. Iti tinem pumnii sa treci cu bine peste hopul asta. Suntem alaturi!
Yubi, , cam rarut pe la noi.
an electoral: ati votat?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

anky spune:
Tumpi,musai sa chem si eu niste calcatori ca si eu am un munte de calcat si am si de spalat o groaza.
Anca,mami de doi nazdravani

anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Delia, pe cuvant c-am fost harnicutza si-am terminat-o, vai de burta mea,.
In seara asta sper sa-mi conving jumatatea si sa ne uitam la film. Astept un film romantic de mult timp...
Laura, imi pare rau. Iti tinem pumnii sa treci cu bine peste hopul asta. Suntem alaturi!
Yubi,, cam rarut pe la noi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Carmen,ce aveti in plan dupa filmul romantic?.Puneti de luminarele si un masaj, ceva?

Anca,mami de doi nazdravani

yubi spune:
quote:Cum rarut? Eu intru in fiecare zi si va salut si citesc tot ce scrieti,doar ca nu scriu foarte mult.Poate nu ma observati voi
Delia, pe cuvant c-am fost harnicutza si-am terminat-o, vai de burta mea,. In seara asta sper sa-mi conving jumatatea si sa ne uitam la film. Astept un film romantic de mult timp...
Yubi,
, cam rarut pe la noi.an electoral: ati votat?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

mephala30 spune:
Yubi, cum sa nu te observam?
sa-ti explic ce inseamna sa postezi mai des: o data dimineatza, de doua ori la pranz si de trei ori seara, .
Anky, ce lumanarele? Ca io nu pot... chiar daca vreau.

Delidana spune:
quote:
Originally posted by yubiquote:
Delia, pe cuvant c-am fost harnicutza si-am terminat-o, vai de burta mea,.
Yubi,, cam rarut pe la noi.
Cum rarut? Eu intru in fiecare zi si va salut si citesc tot ce scrieti,doar ca nu scriu foarte mult.
Poate nu ma observati voi
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Pai trebuie sa ne scrii mai mult, Yubi, daca ai catel, purcel, floare la fereastra, si bineinteles ce culoare are fiecare; daca iti place sa gatesti, daca ai copii, cind ai fost ultima oara la dentist si cit porti la pantofi. Vrem sa stim TOT.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

hcclara spune:
Salutare fetele, am citit tot, 10 apgini ce le-ati scris in lipsa mea...si ma bucur ca ati mancat si voi ca niste scrofitze, si nu numai eu! ha!
eu ma uit acum la inima de tigan, dar va scriu repede cateva cuvinte.
Marc e bine, de ieri are Luca febra, aseara avea 38.5, i-am dat nurofen, azi a dormit cam mult, acum iar e caldut, ii dau nurofen inainate de culcare.
V-am promis poze, am facut, dar sunt descarcate pe celalalt comp, cand ii dau drumul va pun sa ma vedeti si pe mine cu parul scurt.
Marilena, ma bucur pt RATB-urile prin care treci! spor la treaba in continuare!
Laura, iti tin pumnii sa fie bine, d-ne ajuta!
Dordia, concentreaza-te pe bebe, kilele da-le incolo ca le dai tu jos!
Tumpi, si eu am o bucata de sot care nu vede nimica la mine, din ce e negativ ma refer, cat un fir alb, cate un cos, asa ceva! te uiti la film?
la noi nu a mai nins, nu mai e nimica pe jos, dar frig! tare frig!
na va pup fetele, mai revin!

puskin spune:
Buna seara,
am venit de la serviciu si pentru ca eram in verva (nervoasa) am iesit afara la alergat. Cu manusi , ca e frigutz bine. Am alergat cam 30min, dar incetisor.
Merg sa citesc din urma.