Nou stil de viatza (193)
Raspunsuri - Pagina 19

Delidana spune:
Buna, frumoaselor!
Gusta, e bine ca noua freza a produs valuri acolo unde trebuie. Bafta la sala si sa ne spui ce ai ales.
Rolo, succes la munca, sper ca noul sef s-o lase mai moale.
Azi a fost asa cald si placut afara, am vazut multa lume in tricouri dar eu nu ma indur, cind ajunge pe la 30 de grade ma mai gindesc.
Carmen, sa-mi spui ce parere ai de film, cind apuci sa-l vizionezi.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky am facut fizioterapie dar nu ma ajuta deloc pentru ca a incercat ala niste manevre si mi-a creeat mai multe dureri si mi-a deplasat si ceva ca el a incercat sa ma traga de asta nici numai merg.O sa intreb la sala,multumesc .
Marilena si Mara Augusta
Yoga te si linisteste si iti imbunatateste si starea de spirit.De asemenea si pilatesul e foarte bun.
Anca,mami de doi nazdravani

anky spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna, frumoaselor!
Gusta, e bine ca noua freza a produs valuri acolo unde trebuie.Bafta la sala si sa ne spui ce ai ales.
Rolo, succes la munca, sper ca noul sef s-o lase mai moale.
Azi a fost asa cald si placut afara, am vazut multa lume in tricouri dar eu nu ma indur, cind ajunge pe la 30 de grade ma mai gindesc.
Carmen, sa-mi spui ce parere ai de film, cind apuci sa-l vizionezi.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delia,la voi se umbla in tricouri si aici ninge

anky spune:
Gusta,uitai sa iti spun,iti sta foarte bine cu noua culoare de par.Si eu ma tot gindesc sa ma vopsesc roscat dar mi-e teama ca o sa fie prea mare diferenta(de la blond) si o sa fac o timpenie.

vikinga spune:
quote:Da pe 30 e ziua mindrei mele, ieri i-am luat doar motzul ca pleaca ai mei pe 29 si vroaim sa faca mama operatiunea, ca pe aici nu gasesc pe altcineva sa aiba habar de motzurile noastre romanesti:)Asa, adevarata fata a lui mama, nadja mea a ales intii de toate o bucata de piine de pe platou:)); mai exact era o felie de toast si pe urma ea s-a pus la mincat, nu o mai interesa nimic de acolo. Dupa ce i-am mai plimbat platoul ala prin fata intr-un sfirsit a mai ales un parfum, adica are mama fata dolofana si cocheta:)) Si la urma si o iconita pe care i-a cam bagat-o mama in fata si pen' ca lucea frumos a inhatat-o:) Oricum eu cred ca s-a lasat pacalita ca era aurie, si-o fi zis madmoazela mea ca e ceva bun in staniol:))Liris, Ruxij, hai la concursul asta luam primul loc cu plus la kg:)) ca la mine nu e bine deloc! Spor la slabit fetelor, poate-mi dati si mie exemplu..
Originally posted by liris
neata!nu ma dati disparuta, revin.cre' ca ziua Nadjei este pe 30. poate au sarbatorit-o inainte ptr ca Vik spunea ceva ca pleaca mama ei inapoi in Ro. asa-i, Vik?o saptamina buna va doresc!

yubi spune:
si eu fetele.Acum dupa ce am citit din urma ,ma simt si eu mai bine in legatura cu raportul de maine
Nu am mancat mult ,dar am mancat prost (pizza ,prajituri ,ciocolata ),sa vedem maine cat arata cantarul,ca sigur o sa se cunoasca
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

mamica dulce spune:
Buna fetele, dupa ce m-am crucit cat ati scris, am zis hai sa üpostez repede sa va tin la curent si citesc din urma mai tarziu,inainte de nani-nani. (ce-as pica acum in cap,nu va imaginati)
- Deci noi renovam la greu.M-am saturat deja de noul apartament,desi arata super tapetul.
-eu sunt tot cobza,copilul la fel
-aici ninge...dar ce nimge!! E totul alb ca intr-o vedere de Craciun si ninge cu niste fulgi imensi si asa de mult ca nu se mai vede om cu persoana la 1 metru.N-am vazut vreodata asa ceva in Germania de 5 ani de cand sunt aici. Nici ca mi-era dor...
-de maine incep cursurile de vacanta si am 8 elevi maine, de la a cincea la a unspea,5 oreMai bine renovez
Pardon,.dupa ce vin acasa trebuie sa renovez(impachetez)
Cam asta e programul meu pana vineri,ce n-am slabit saptamana trecuta,se duce acum
Vik, merci de pm,vorbim.
Va pup,ma duc jos ca mai avem un purcoi de treaba pt azi.
Zuzi,te-ai mutat? Gata aventura?

tlaura spune:
Salut fetelor! Hai ca mi-a venit si mie randul sa intru in perioada proasta; cred ca am dat de belea: starile mele de rau se pare ca au acum o cauza; e posibil sa mi se fi dezvoltat un fibrom. Am mai avut unul, inainte de sarcina si se pare ca recidiveaza. Inca nu am fost la doctor pentru asta, dar toate simptomele asa spun. Acum am un disconfort in zona, cu sangerare usoara. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asta; sunt bulversata, si am stari depresive alternand cu cele euforice!
Doamne, nu vreau sa mai trec printr-o alta operatie!
Acum parca traiesc un vis urat; astept sa ma trezesc! Maine ma duc la medic. Nu mi-e frica, si totusi... mi-e frica de ceva mai grav!
Va tin la curent! va pup pe toate!

anky spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Salut fetelor! Hai ca mi-a venit si mie randul sa intru in perioada proasta; cred ca am dat de belea: starile mele de rau se pare ca au acum o cauza; e posibil sa mi se fi dezvoltat un fibrom. Am mai avut unul, inainte de sarcina si se pare ca recidiveaza. Inca nu am fost la doctor pentru asta, dar toate simptomele asa spun. Acum am un disconfort in zona, cu sangerare usoara. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asta; sunt bulversata, si am stari depresive alternand cu cele euforice!
Doamne, nu vreau sa mai trec printr-o alta operatie!
Acum parca traiesc un vis urat; astept sa ma trezesc! Maine ma duc la medic. Nu mi-e frica, si totusi... mi-e frica de ceva mai grav!
Va tin la curent! va pup pe toate!
Laura, mama lui Andrei
Poze
off,imi pare rau,mergi neaparat la medic.Sanatate multa!

Delidana spune:
Tlaura, gindeste-te ca asa cum ai scapat prima oara de fibrom o sa scapi si de data asta. Incearca sa fii pozitiva. Eu iti trimit 100.000.000. de ginduri bune si astept sa ne tii la curent.
Nu mai stiu cine m-a intrebat de parintii mei. Sint mai bine amindoi, mama s-a dus azi la servici, sper sa nu mai aiba probleme, tata e inca in concediu medical inca vreo 2 saptamini dar de felul lui e agitat si nu sta locului nici picat cu ceara.
Carmen, arunca si la mine un pic de pasca. Asta daca mai ai, bineinteles.