Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, o zi frumoasa sa aveti . Astept retetele si ma gandeam chiar ca ar trebui sa fac si eu un blog sau macar un album foto cu "mancarea mea de regim", sa arat ca se poate slabi mancand si altceva decat salata si carne fiarta. Am si eu retete de dulciuri de regim...

Carmen, a dormit Teodor?

Gusta, ia mana de pe ciocolata. Apropo, nu ti se face rau de la atata dulce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anky, imi dadusei acum ceva timp un link cu exercitii ,mai exact cu abdomene la verticala.Eram sgura ca l-am salvat,dar nu il gasesc si la viteza in care se scrie, nu gasesc capitoul unde era.
Dar tare liniste este pe aici, ati fugit toate?
Eu lenevesc inca, am de bagat o masina ca maine e sarbatoare si oricum un an dupa moartea bunicului nu spal martea.
Daca il urnesc pe al meu din fata ca se uita la Die Simpsons, poate ajung sa imi pun si eu husele la masina.
Gusta , unde esti?inca papi la oo de cioco?
Carmen?
Tzuni, tot cu proiectul?Ce face Mary?
Delidana, ce mai fac ai tai?
Claudia, Vik si restul fetelor, ce faceti?
Revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

aici sunt, ne pregatim de-o plimbare.

an electoral: ati votat?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai ce lene si ce zi plictiseala.

Carmen nu asa ca bun meniu am.

Ruxandra nu mi se face rau ca nu mananc tot odata,bag un ousor dupa stau cam 1 ora si dupa mai bag ceva,daca as manca tot odata cred ca mi-ar cadea rau.

Anky si eu sunt suparata ca debea am plantat trandafiri si sper sa nu imi inghete.

Tumpi nici nu vreau sa ma gandesc la raportul de maine.

Tzuni cum stai cu proiectul?

Cuscra hai ca trece saptamana si dupa poate te mai linisteti.De ce il duci pe ginerica la analize.

Anda sa inteleg ca azi ai liber?

Zuzilici cu noua culoare si tunsoare s-a lasat cu multe culegeri de piulite si chiar dormim acuma in brate ceva de mult timp nemaifacut.

Tumpi ma intrebai de culoare e rosu aprins e numarul 46 de la Garnier.

Anky hai ca mai am o intrebare poate ma ajuti,am gasit sala si m-am hotarat de 2 ori pe saptamana bun dar acuma trebuie sa aleg intre aerobic si spanning.Ce imi recomanzi sau sa merg sa discut cu aia de la sala ca eu am si hernie ?

Olandezu face de mancare rulada de porc la cuptor cu nu stiu ce si eu ma dau pe net.Frumos imi mai sta da sincer nu am chef de nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by gusta

cu noua culoare si tunsoare s-a lasat cu multe culegeri de piulite si chiar dormim acuma in brate ceva de mult timp nemaifacut.

, vezi ca i-a prins bine olandezului? Acum e mare bucatar, .

an electoral: ati votat?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,nu ti-a recomandat nimeni gimnastica medicala,fizioterapie pentru hernie?
Eu ti-as recomanda yoga sau pilates si cred ca si cei de la sala vor spune la fel.Da,trebuie sa le spui neaparat ca ai hernie de disc irecuperabila.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ne-am intors,
Anky: mai pe seara vin si udatorii.
Apropos de ce ai scris in carte sunt perfect de acord. Totul tine de psihicul celui care vrea sa slabeasca. Eu de exemplu nu pot sa ma tin de exemplul din carte. Prefer ca in fiecare zi sa imi permit cate ceva si imi organizez meniul si sportul in asa fel incat sa pot face asta. In plus, de ceva vreme incerc sa adun retete de dulciuri si bunatati pe care sa le pot adapta la un meniu mai scazut in calorii. De aia a aprut si blogul meu, pentru ca eu am tot cautat si nu am gasit mare lucru.
Marilena: avem zi libera legal daca sunt catolici.
Ruxandra: go for it. Ma mai inspir si eu de undeva. De exemplu, in seara asta as vrea sa incerc galuste de albus cu sos de capsuni. Daca ies bunute adaug reteta si pozele. As vrea ca tot ce pun pe blog sa fie si incercat.
Acum ne asezam la masuta si apoi sa vedem ce musafiri vin.
Va pup si revin mai pe seara,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Tumpi,aici

http://nl.youtube.com/watch?v=TGRjfYXqyVE

Poti sa mai dai un search,poate vei gasi mai multe standing abs.

Mergi la inceput

Carina,sigur,daca la tine functioneaza asa si te simti ok cu metoda asta,go for it.Mie imi este greu sa imi calculez caloriile,prefer sa merg pe portie si o data pe saptamina sa rezerv o zi in care sa maninc de toate sa ma satur.In plus,sincera sa fiu nu imi plac prajiturile cu indulcitori,in cafea sau pe fructe e ok, dar prajituri nu mai fac cu indulcitori.Prefer sa maninc o data la...o prajitura yami iar in rest maninc fructe,inghetata sau ciocolata cu 78% cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky am facut fizioterapie dar nu ma ajuta deloc pentru ca a incercat ala niste manevre si mi-a creeat mai multe dureri si mi-a deplasat si ceva ca el a incercat sa ma traga de asta nici numai merg.O sa intreb la sala,multumesc .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput