Nou stil de viatza (193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Wow Anca ce bine arata toate. Felicitari!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am venit de la Roman, indopata nevoie mare.

Anda, postez indata reteta de cozonac. Multumiri pentru blogul cu retete, sa ne tii la curent.

Vikinga, azi a implinit fetitza ta un anisor? O poza?

Eftimie, distractie frumoasa.

Claudia, ma bucur ca Marc e bine.

Marilena, hai la o vorba, acum ca am aparut si eu....

Criscosty, nu te-am vazut azi, hai la semnat condica.

Anky, mi-nu-nat tortul cu lichior de oua. N-am facut in viatza mea, ce gust are?

Tzuni, ti-a placut filmul? Vreau sa-l vad si eu.

Zuzilici, Delia, Violeta, Ioana, Dordia, Nastad, Roxana, Laura ....., .

Ruxij, Liris, haideti fetelor la o vorba, asteptati invitatie speciala?

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen v-am citit dar numai pot de oboseala si de dureri asa ca ma duc in pat.

Vikinga mie nici numai imi vine sa ma urc pe cantar adevarul e ca am mancat super mult.

Violeta crede-ma ca se regleaza.

Vazut poze de torturi de la Anky si de cozonaci de la Anda.

Zuzilici nici nu vreau sa ma gandesc ce e la tine.

Fetele va pup si vin maine sa vorbesc cu voi ca acuma nici cu buletinul in mana nu stiu cum ma cheama.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Odihna placuta, Gusta!

Mephala, n-am vazut filmul, eram prea obosita... Poate de maine incolo imi fac timp... Delidana zicea ca-i fain...

Va pup pe toate.
Tzuni

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am intrat sa recuperez cu cititul....si....mare surpriza cu compilatia lui CArmen.... Pur si simplu superba. Nu-mi vine sa cred ca am intrat sa slabesc si intre timp am multe kg in plus dar si 2 copilasi. Deci....chiar daca nu am slabit....am realizat ceva important.

Urez si eu cu intarziere Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc!

Eftimie nu stau numai in pat...dar...60% din timp stau la orizontala sau semiorizontala. In rest...sunt in picioare dupa fi-miu, pe la buc...fara sa fac mari eforturi.

Iar ca sa nu ma uitati...luati voi cateva pe spinare si luati si mana de la torturi, tarte si alte interzise...ca vin iar cu dupa voi.

Va poop si va citesc din umbra....si va tin pumnii la concurs...si sper ca la urmatorul....de dupa pasti sa ma inscriu si eu. Sper sa fi nascut si sa ma apuc de slabit...sau macar de mancat sanatos pe perioada alaptarii.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Crys t-am vazut in pantaloni faini. Si-am vazut si ochi superbi de baiat scump. Spune-mi e atat de cald incat sa mergi cu 3/4 pe strada?

Mephala sa-ti fie de bien bunatatile. Mai dai raportul marti?

Vik chiar e ziua fetitei tale? Si n-ai spus nimic?

Mai am un pic [vreo 5 cutii) si-s gata cu stransul. Le las pe luni si marti ca nu mai poci.

CarmenE te uiti la meci? Decibate Steaua? Acum e 2=1 pentru ei. Un pariu ceva?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

la cerere, reteta Andei de cozonac:

100 g faina+3 plicuri de drojdie uscata de la Dr Oetker, 100 de grame de lapte caldut in care topesti cam 50 de grame de zahar se amesteca si se lasa la crescut. Daca in aprox 15 minute creste (faci gaurele si isi dubleaza volumul) poti continua, daca nu inseamna ca mai trebuie drojdie.
Dupa ce creste plamada, se adauga:
3 galbenuse si 2 oua batute spuma
1 kg de faina (sa nu o pui de la inceput toata)
100 ml de lapte cu 250-300 de g de zahar (zaharul topit in lapte cald)
vanilie si rom
cateva linguri de smantana (eu am pus cam 4-5 lg.)
Se framanta bine si din timp in timp adaugi unt topit (in total eu am pus cam 230 de grame).
ALuatul la sfarsit trebuie sa fie grasut, neted, nelipicios, pufos.
Se pune la crescut intr-un loc caldut acoperit cu prosop si folie alimentara. La mine cam intr-o ora crescuse aluatul (mai mult decat dublu fata de inceput).
In timp ce creste pregatesti umplutura - de care vrei - eu am pus rahat si finneti in al Carinei, cacao, zahar, rom si stafide in ale noastre. Cand a crescut din aluat intinzi cu mana o foaie (de grosimea degetului macar si de lungimea tavii), pui pe ea umplutura si o rulezi si o pui in tava unsa cu ulei sau unt. Se mai lasa la crescut in tavi (cam 30-40 de minute a stat la mine) pana ajunge la baza tavii. Inainte de a-i baga la cuptor se ung cu ou batut si se poate pune deasupra zahar sau nuci/ stafide. La cuptor eu i-am tinut 45 de minute la 180 de grade.

Dordia, asa este, vei avea doi copilasi minunati. Asta e tot ce conteaza, kg. vor disparea dupa, cu putin regim.

Marilena, ne auzim maine la ceai.

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Zuzi, am de ales?
A facut soacra-mea niste sarmale atat de bune! Si salata de beuf a fost grozava. Am luat si la pachet, .

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Zuzilici cum s-a terminat meciul?Eu nu m-am uitat ca am fost la picnic si la intoarcere Edi era somnoros si l-am bagat cu taica-su la nani.
P.S.Super filmul recomandat de tine si sincer, pe mine m-a pus pe ganduriCand va avea timp sotul o sa-l revad.Sunt niste adevaruri usturatoare pe-acolo.
Anda foarte buna ideea cu blogul.L-am bagat la favorite si am sa studiez fiecare reteta in parte
Claudia la voi iar a nins?Of, Doamne, nu mai vine primavara???
Anky complimentele mele.Ce tort grozav? Iepurasii aia de langa oua, din ce sunt facuti?
Edi e bine si sper ca dupa alergatura de azi sa nu-mi raceasca.
Dordia multumim pentru bice.Eu recunosc ca le merit
Hei, am inteles eu bine; tu vei avea gemeni?
Gusta sper sa te odihnesti si sa revii cu forte proaspete.E nevoie de mai multe bice pe-aici.
Carmen a fost frumos la Roman?De ce n-ati venit si prin Piatra?Vedeati parada din oras si poate ne cunosteam
Fetelor, pupici tuturor.Eu ma bag in patuc langa barbatei cu ochii la un film.Ne auzim dimineata la cafea.
Noapte buna!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Eftimie, am mers pentru cateva ceasuri, abia am avut timp sa schimbam cateva vorbe...dar n-au intrat zilele in sac, o sa ne intalnim intr-o zi, sper eu pana atunci sa fim .

Clipe de viata, 2007:

Mergi la inceput