buna

buna | Autor: anna20

Link direct la acest mesaj

buna! ma numesc ana sunt in 32 sapt la dna dr lutescu. Ma bucur mult ca am descoperit acest forum si as dori sa ma primiti si pe mine. va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Am revenit si eu pe forum. Am fost ocupata.Dak este cineva din Arges pe forum dati un semn .Eu sunt din Pitesti.Mi-a intarziat M 1 zi iar de 2 saptamani sunt balonata, am niste mici greturi, simt marea nevoie sa dorm ziua (eu nu dormeam ziua decat daka..., rar, CEL MULT o data pe sapt.), am sanii foarte durerosi si mariti. Am facut un test in ziua a 18: NEGATIV.VOI CE CREDETI???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Bine ai venit printre burtici si mamici.

O sedere cat mai lunga si mai placuta iti doresc!

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
vleeem si noi un vot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Initial creeata de anna20

buna! ma numesc ana sunt in 32 sapt la dna dr lutescu. Ma bucur mult ca am descoperit acest forum si as dori sa ma primiti si pe mine. va pup

Buna!
Bine ai venit pe aici. cred ca ar trebui sa intri pe lista de discutii ale mamicilor de mai-iunie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118255

sarcina usoara in continnuare

Mishuc 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Bine ai venit printre gravidute, o sa iti placa aici. Sarcina usoara in continuare desi nu mai este asa de mult pana sa iti vezi ingerasul in brate.
Scrie repede 10 mesaje deoarece primele sunt moderate si apar cu intarziere.

Ada 21+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anna, bine-ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos!
Vezi ca aici e si subiect "Gravidute si Mamici de COnstanta"! te asteptam cu placere!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput