Doua zile in afara Bucurestiului. Unde?
Raspunsuri - Pagina 3
eld spune:
Si eu am facut traseul asta, dar nu in doua zile, mi se pare prea lung. E frumos, intr-adevar.
Eld, mami de printesa si (36s)
lavi02 spune:
Da, cheile Oltetului sunt f frumoase si tot f frumoase dar in alt fel, mai carstice, sunt Cheile Sohodolului, de la Tg Jiu spre Tismana, spre Herculane. Se face un drum in sus, spre munte.
sorinsonia spune:
Am fost vara trecuta de la Targu Jiu spre Herculane, dar nu am stiut de Cheile Sohodolului si nu am mers la Tismana. In schimb am fost la Pestera M.u.i.e.r.i.i, Baia de Arama, Manastirea dintr-un Lemn, si la Horezu. Poate mai fac acest traseu in vara asta cu copil cu tot .
Astept sugestii de la voi pentru a vizita cat mai mult din frumoasa noastra tara.
Natasa, scuze ca m-am bagat pe subiectul tau. Unde ai fost in weekend?
Natasa spune:
Am fost ieri la mare-am plecat pe la 9 dimineata si ne-am intors la 8 seara (2,5 ore fiecare drum). A fost destul de obositor, dar frumos. Singura parere de rau a fost ca nu am intrat in apa :)
anya spune:
Weekend-ul viitor vreau sa ajung cu copiii la vulcanii noroiosi. Am fost acolo acum vre-o 10 ani. Ati mai fost de curand? In afara de ei ce s-ar mai putea vedea? Ma gandeam sa plecam sambata si sa ne intoarcem duminica. Vre-o pensiune ok in zona? - ca piticii mei sunt mici (2,5 si 5 ani) si nu pot sta cu ei chiar in camp.
bumbacel spune:
Noi am stat la Sarata Monteoru cand am vizitat vulcanii (adica asta toamna). Pensiunea Casa cu Tei e ok, are si un mic loc de joaca pt copilasi. Gasesti pe net datele de contact.
Natasa spune:
In weekendul in care am in care am intrebat unde se poate merge pe linga Bucuresti am fost in zona Buzaului. O pensiune care ne-a placut (noi doar am mincat acolo, dar am vazut ca totul arata bine) e Magura, pe drumul dintre Buzau si Brasov. dac amergeti la Vulcanii Noroiosi e un bun loc de popas. Apropo de vulcani, merita sau nu mers pina acolo? (am tot citit ca drumul e prost si peisajul nu e cine stie ce, dar cred ca pin al aurma trebuie sa conving singura)
CORNELIAP33 spune:
Imi poveste luni o colega ca si-a petrecut weekend-ul in Bulgaria la Veliko Tarnovo. A facut trei ore pana acolo, drumul aproape pustiu, orasul si statiunile din apropiere au incantat-o. Usor diferit si totusi atat de cunoscut. Si-a facut rezervare pe net la un hotel.
Era super incantata.
Eu voi incerca cu siguranta... pentru ca nu mai suport DN1 plin de masini, bara la bara la dus si tot asa la intoarcere. Mi se pare ca pierdem prea mult timp pe drum si devine foarte obositor.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."