Casnicute sexy (167)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miha, Danutza
Ea sta in camera de oaspeti cand vine la noi. Dar ma dispera faptul ca doar cand are probleme in dragoste vine la noi. A zis si soatza ca de vreo 5 luni vine doar cand are probleme, nu vine sa stam la o cafea sau o barfa. Adevarul e ca m-am cam certat si cu soatza din cauza ei. I-am spus si ei ca e normal ca lui sa nu-i convina cand vine pe neasteptate, fara sa anunte, doar cand e in metrou imi spune : vezi ca sunt in drum spre tine. Ea mi-a spus o chestie care m-a socat si mi-am intrebat soatza .... mda...se pare ca asa e. Nuuuuuu , nu au avut nimic impreuna, doar ca soatza a spus ceva in legatura cu noi, lucru pe care-l asteptam sa mi-l spuna mie. Asa ca deocamdata cam scartzaie relatia noastra. Dar nu ma intereseaza, eu sa fiu fericita si lucrurile se vor rezolva de la sine...sau nu
Mai vin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha, avem aproape 7 sapt. la voi. sper sa ne vizitezi mai des.
danelutza, senx pt grija, stiam de diabetul gestational, asa ca maninc maxim 1 cartof pe zi. asta acum ca m-au coplesit poftele, dup'aia renunt.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare, noi am fost la piscinutza astazi si la terasa insa se pare ca ne iese pe nas alex a baut rece si deja tuseste (n-am vazut ce sensibilos este) acum vad ca s-a mai potolit insa il apucase rau.
miki sper sa iesi din faza asta...mmm..ce de bunatati ai pregatit
Danelutza...bine ca ti-ai dat seama la timp cu cine ai de-a face
alina, aici cand sarbatoresc si o zi onomastica umplu cerul cu artificii

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

somn pufos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

noapte buna mmiha
multumim mmiha, mirela

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

ati disparut toate?

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

eu sunt
caut pe net ....o scoala de dans....pt Maria

da nu gasesc aproape de casa...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

si ascult muzica pe yautube.........de petrecere

Mergi la inceput

la 11 iunie la floria capsali iti este departe?

Paste fericit! celor care serbati astazi

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

nu am idee pe unde vine....
noi stam in sect 3, langa stadionul national lia manoliu........bine, cea mai ramas din el

Mergi la inceput