la noi in familie se tine si pastele ortodox si cel catolic(din partea sotului).asa ca sunt in "fierbere"(am si musafiri duminica la masa...)
so, astept cu mare drag orice retete de friptura de miel,trucuri in prepararea ei,garnituri ideale,chestii de genul asta.mi-a iesit buna si anul trecut dar parca ii lipsea ceva...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
nu ma supar daca scrieti si o reteta de o tocanita buna....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
Si eu sunt curioasa cu ce retete vin fetele,mereu mielul l-am pregatit friptura in cuptor,dar parca e prea la fel in fiecare an...
Clipe din viata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=27" target="_blank">laspital www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">fetita mamei
Am copiat mesajele din acest subiect intr-un altul, care are si niste retete in el. Va rog sa continuati acolo, multumesc pentru intelegere