Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roxx
si ati inceput diversificarea...noi inca nu...apropo, mamicile care alapteaza exclusiv, de cand ati inceput?
Nici noi n-am inceput inca. Dupa 5 luni.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mihuta spune:
quote:
Originally posted by creem
Ma laudasem ca a adormit fi-mea pe la 7.30...s-a trezit dupa 10 minute, nici nu apucasem bine sa trimit mesajul.... si abia acum a adormit, dupa multe fitze si figuri...ce-i drept cred ca astepta baita, dar...am facut si vaccinul si am avut si musafiri
Pe fi-mea am observat ca o cam deranjeaza musafirii care stau mult,...o obosesc, ca incepe sa planga rau dupa ceva vreme.
Mai nou nu adorme pana nu are program aerobic...ridicaturi de picioare, balans, intoarceri, etc. Si dureaza vreo juma de ora! Mai fac si alti bebei asa? (chiar si azi dimineata pe la 5 s-a trezit...eu credeam ca vrea sa pape...da de unde! ea vroia program artistic! m-a tinut vreo juma de ora cu tzatza pe langa ea, si a adormit fara sa manance)
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Pai la noi e cam asa: facem baita cu balaceli si stropeli si rasete si chiote. Ne imbracanm (cu plansete, mama lor de haine), papam ce papam. Dupa care, in ordine aleatorie : rade, striga, vrea in fund, vrea in picioare, vrea sa roada umarul, face balonase, se uita in jur, ma trage de par, nas, ochi sau ce prinde. Asta daca o alaptez in brate. Daca o alaptez culcat avem : lumanarea, pendular capul dintr-o parte in alta, iar vorbit, rasete, tras de par, jumulit paturica, impins cu picioarele, cerut in brate, intoarceri pe jumatate (ca doar asta reusim). Dupa care mai papam. Cateodata avem parte de alternante, gen alaptat in brate apoi lateral apoi iar in brate. Numai ca eu nu ma supar, ma bucur de tandreturile serii, si daca imi pierd rabdarea, o las un pic in pat, ies pana la baie sau living, peste 2 minute o iau de la cap. Uneori adoarme in 5 minute alteori intrei sferturi de ora. In functie de cat de obosita e, ce a mai invatat nou si cat de calma sunt eu.
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Ank83
I-am cumparat azi niste delfini pt baie... si la durut fix in de delfinii mei... O sa schimb animalele ...sapt viit
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
cam asa sta treaba si la noi, doar ca : iasmi nu vrea in brate.... se joaca de una singura, mama nu e pe aproape (e in alta tara... ), bona nu avem , nici tanti sa ne faca curat, iar faza cu "tat'su' " exact asa stau lucrurile si la noi!!!! eu chiar nu ma plang, parca am timp pt toate : curat, mancare, plimbari, pt sotz....si pt mine...
asa era si la mine pana sa inceapa faza cu vrutul in brate...Cred ca de asta is si asa stresata...ca nu mai pot face si altele...
bb_yasmi spune:
iarasi eu cu problema mea : mai am 4 pastile de AC si termin folia, sangerarile continua ce sa fac??? sa mai continui, sa incerc sa trec de cele 3 luni in care scrie pe prospect ca e normal sa ai mici sangerari????
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creem
BB..tu vb serios despre Iasmi? Chiar iti lasa timp pentru toate cele?
Si-a luat cineva cilindru din acela gonflabil "peek in roller"? Voiam sa stiu cum se foloseste...pare atractiv...
http://www.bebelusultau. ro / detalii.php?cod=SH16 (fara spatii)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Noi avem cilindrul... e super interesat Raul de el... si il zdrangane si se enerveaza pe el.Il mai pun cu burta pe el si il trag de maini.Nu vrea sa stea in genunchi bineinteles ca doar asa ne este aluatul.... nu stam nici arsi pe burta ... dar in schimb ridicam de cur in sus sa ...sarim peste cilindru... si ne impingem cu picioarele de parca suntem la concurs.Vestea buna e ca dupa 15 minute cu cilindrul in modul asta , doarme de rupe .Il mai leg de carusel(asta am vazut la fete aici si am copiat) si lovetse cu pumnii in el... foarte nervos cand vine inapoi spre el
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Noi am fost in seara asta la cumparaturi in Carrefour. Si am luat-o pe Amira in wrap. Am pus-o cu fatza spre lume,ca era tare interesata de ceea ce se petrece in jur. Si multa lume se uita la noi luuuung...Oare sunt singura din Iasi care are wrap? Si...la un moment dat vine o cocoana la mine si-mi zice sa strang copilul de gat cu chestia asta. Si ii zic:"pai da,am strans-o aici langa mine ca altfel fuge" si i-am intors spatele si am plecat. Si numa ce aud in urma mea: "saracul copchil"
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Noi am fost in seara asta la cumparaturi in Carrefour. Si am luat-o pe Amira in wrap. Am pus-o cu fatza spre lume,ca era tare interesata de ceea ce se petrece in jur. Si multa lume se uita la noi luuuung...Oare sunt singura din Iasi care are wrap? Si...la un moment dat vine o cocoana la mine si-mi zice sa strang copilul de gat cu chestia asta. Si ii zic:"pai da,am strans-o aici langa mine ca altfel fuge" si i-am intors spatele si am plecat. Si numa ce aud in urma mea: "saracul copchil"
plina lumea de ele... doamneeee scapaneeeeee
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
sa nu uit ca tot am vrut sa scriu: roxx am vazut pozele cu voinicul tau!! e un frumusel, sa iti traiasca!!!
stefania, am vazut poze si cu junioara ta!! e o adevarata domnisorica!!! sa aveti un botez frumos!!
sa aveti o duminica frumoasa alaturi de cei dragi!!!
noapte buna!!
somnic pufos!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Ank83 spune:
Somnic pufos si de la noi ... ies si eu de pe forum ca deja sar calul.....dar sincer as mai sta daca ar fi cine sa ma tina de povesti
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito